Holy Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 4, 2018 İstanbul (mümkünse Anadolu yakası) içinde tanıdık bildik, işini düzgün yapan Peugeot mekanik servisi bilen var mı? 107 Tiptronic'te baskı balata değişimi için gideceğim de, çok farklı fiyatlar söylendi telefonda bile. En azından ortalama bir bilgi sahibi olayım diyorum. Yetkiliye gitmeyi düşünmüyorum, orjinal parçayı kendim tedarik edip sadece değişim için de gidebilirim.
elesso Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 8, 2018 peugeot için ben pax otomotive gidiyordum zamanında çok memnundum. baya dürüstler ve sağlam çalışıyorlar. yetkili servisten çok bir farkı yok... ama avrupa yakasında, başakşehire giderken... http://www.paxotomotiv.com/iletisim/
Shimone Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 19, 2018 maslak sanayide paris oto var. 308'im varken baya memnundum işçiliklerinden.
Öne çıkan mesajlar