Leopar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 arkadaşlar şimdi benim lg model 52x32x52-16x Cd writer-dvd combo sürücüm var.ilk başlarda hiç sorun çıkartmayan sürücü şimdi taktığım cdlerin autorun'larını çalıştırmıyor.cdyi taktıktan sonra bilgisayarımı açıyorum, ama ne cdnin ismi gözüküyor, nede cdnin simgesi çıkıyor (hani mesela diablo II cdsi takınca diablo kafası görürsünüz sürücü simgesi yerinde ya onu kastediyorum) özellikleriyle felan hiç oynamadım.iki-üç gündür bu durumda.bunun nedeni nedir?çözümünü bilen varmı?evet pek önemli bir sorun değil ama sinir bozucu...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 up, bunun çözümünü bilen yokmu?[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 sürücünün üstüne sağ click > otomatik kullan ordan seçenekleri seç işte ne yapmasını istiyosan. yürüt var dosyaları göster var vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 fistan onu zaten denedimde orda vcd müzik cdsi dvd vs. için otomatik oynatma var bu normal autorunla ilgili bişey bulamadım.bu arada sorunun çözümünü bilmesemde kaynağını buldum sanırım.istanbuldan dönüşte getirdiğim kopya oyun cdleri buna neden oldu, şimdi hatırladım isstteki bilgisayardada aynı şey olmuştu bu cdler yüzünden...toca race driver oyununu kurduğumdan beri oluyor bu olay[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 benim altı aylık lg dvd yazıcı combo'da da benzer şeyler olmaya başladı, anladım ki dandikmiş lg. restart edip, takıp çıkarınca düzeliyor ama birkaç denemede..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar