BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 [video]https://www.youtube.com/watch?v=c3Bu2DOM66g?feature=oembed" width="459"> şansa denk gelip izlemeye başladım. Starz'ın yeni bilim kurgu dizisi ama öyle uçmalı kaçmalı değil daha çok Philip K. Dick'in bilim kurguları gibi, The Man In The High Castle vari denebilir. Bire bir aynı evrenden iki tane var, ikisi de farklı teknoloji seviyesinde, ama doğa seviyeleri farklı. Olay Almanya'da geçiyor, diğer ülkelerin durumunu daha tam anlamadım. O kadar izlemedik :) Belki de The Handmaid's Tale'deki gibi mistik bir hava da katıyor olabilirler diğer ülkelere ve dünyanın durumuna. J.K. Simmons başrolde. Tipi karektere tam uygun :)Oyuncu kadrosu da fena değil.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 BiTcH_oFBaT said: Bire bir aynı evrenden iki tane var, ikisi de farklı teknoloji seviyesinde, ama doğa seviyeleri farklı. e bu şey değil mi, fringe? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yekeyeke Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Fringe tutunca yenisini 10 sene sonra yapalım demişler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konu bi bolumde baslayip bitiyor mu, yoksa to be contuined seklinde mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Sürekli devam ediyor konu ya, bi bölümde başlayıp bitmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BiTcH_oFBaT Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 mokoko said: BiTcH_oFBaT said: Bire bir aynı evrenden iki tane var, ikisi de farklı teknoloji seviyesinde, ama doğa seviyeleri farklı. e bu şey değil mi, fringe? :D ama o kadar bilimsel değil haha hatta daha bilimsellik hiç yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cicibeybe Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 26, 2018 Fringe bilimsel miydi, bana direk iskembe style gelmisti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 2, 2018 3 bölüm izledim gayet iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Barathrum Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 7, 2018 Senaryo, oyunculuklar vs gayet iyi. 7 bolum izledim dizi sariyor. Fringe te daha cok detay vardi. Bu dizi daha cok ajanlik ile alakali. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 https://www.youtube.com/watch?v=3CAtcP9Z6MI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 15, 2018 ooo nays. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar