FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 2006-2007 civarı kemikte yada penguendeydi galiba memo tembelçizer gibi hatırlıyorum ama pek de hatırlamıyorum içerik şöyle; uzaylılar gelmiş dünyaya ama aşırı büyükler, birinin elinde bi insan var saçla besleniyolar ama zaman algıları biraz değişik olduğu için insan saçı hızlıca uzayıveriyo falan lütfen
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 bunu bulana internet pulitzeri falan vermek lazım abi çok zor sormuşsun asdsdf
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 utanmadan iddia ediyorum köşenin adı en fazla bu kadar yardımcı olabilirim, dediğin de tek kare değil zaten bi sayfa karikatür :D birinin dergi arşivinde varsa çekip atar anca
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 daha çok akıttın ağzımın suyunu bi sayfa mmmmmmmmpfhs yazdım twitterdan dayıya abi pls diye belki o yardımcı olur :'(
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 ulan çok hatırlar gibiyim. kemiklerin hepsini saklıyordum hatta ilk derginin arasından çıkan 3-4 yapraklık hallerini bile. ama taşınırken kimbilir nereye gittiler bulursam bakıcam.
Öne çıkan mesajlar