FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 2006-2007 civarı kemikte yada penguendeydi galiba memo tembelçizer gibi hatırlıyorum ama pek de hatırlamıyorum içerik şöyle; uzaylılar gelmiş dünyaya ama aşırı büyükler, birinin elinde bi insan var saçla besleniyolar ama zaman algıları biraz değişik olduğu için insan saçı hızlıca uzayıveriyo falan lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 bunu bulana internet pulitzeri falan vermek lazım abi çok zor sormuşsun asdsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
S-H Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 utanmadan iddia ediyorum köşenin adı en fazla bu kadar yardımcı olabilirim, dediğin de tek kare değil zaten bi sayfa karikatür :D birinin dergi arşivinde varsa çekip atar anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FromTheHell Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 daha çok akıttın ağzımın suyunu bi sayfa mmmmmmmmpfhs yazdım twitterdan dayıya abi pls diye belki o yardımcı olur :'( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 24, 2018 ulan çok hatırlar gibiyim. kemiklerin hepsini saklıyordum hatta ilk derginin arasından çıkan 3-4 yapraklık hallerini bile. ama taşınırken kimbilir nereye gittiler bulursam bakıcam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar