Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Selam, mal bu: https://www.msi.com/Graphics-card/GEFORCE-GTX-1070-GAMING-X-8G.html 13 Temmuz 2016'da Türkiye'de bi Vatan'dan almıştım. Kutusu duruyor, faturayı dükkandan aldıysam o da duruyordur, o yoksa bile e-faturası mevcut e-mail'imde. Afterburner'la falan clock speed'leri kurcalanmadı, mining yapılmadı, gece macro'ya bırakılmadı :P witcher3, overwatch, çok az pubg falan oynandı. Sahibinden'e baktım da 2k civarında geziyor fiyatlar. Bunlar "mining diye bişey varmış abi süpermiş" diye gezenleri tokatlamak içindir diye tahmin ediyorum? 1080'e hallensem mi diyorum da, bunu satıcam diye gaza gelsem ne kadar eder? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 23, 2018 Yeni kartlar gelene kadar idare eder her turlu ya hic geregi yok durduk yere pahali fiyattan ekran karti almanin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 1800 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
akirafes Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 28, 2018 Aluriel said: Yeni kartlar gelene kadar idare eder her turlu ya hic geregi yok durduk yere pahali fiyattan ekran karti almanin(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar