pontipati Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 sabahtan beri whatsapp açıldığında sohbet geçmişi hatası verip ... sohbet geçmişini kurtar diyor. Ok kurtar diyorum sonra sohbet ekranı geldikten 1 saniye sonra whatsapp toptan kapanıyor. NE yapılabilir bu saçmalığa? Teşekkürler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 silip baştan yükledin mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dogadanpc Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 wp cop abi telegrama gec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
masa Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 torbacılardan başka kim kullanıyor telegramı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 geçmişi bırak geleceğe bak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 19, 2018 eregorn said: silip baştan yükledin mi hayır vgüvenemedim. tel ios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 silip baştan yüklendi, hata devam ediyor. Ios 11e yükseltmemiştim ondan olabilir dedi Apple destek. yükseltmeden düzeltme yolu yok mudur acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eregorn Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 neden yükseltmiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pontipati Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 kasmasın diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 20, 2018 baylucuk kullan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar