X-calibuR Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 9 şubatta ingiltereden pre - order yaparak ürünü satın aldık. Erken oynayabilmek içinde DHL e bir dünya para verdik. Şimdi forumlarda okuduğum üzere oyun Türkiyede de satışa çıkmış.. Hemde Cumartesi günü... Bu nasıl bir iştir sorarım size. Son dakikada böyle bir iş yaparak bizi ve diğer bekleyenleri enayi yerine koymak, paramızın yurtdışına çıkmasına izin vermek hangi akla hangi ticari mantığa sığar sorarım... Yurtdışında aylar öncesinden satış planları hazırlanırken. Son dakikada oyunu getirmeyi iptal eden ESEN ELEKTRONİK e mi kızayım? Yoksa hiç reklam yapmadan son dakikada apartopar oyunu getirten diğer firmalara mı kızayım? Burada kim haksız? Kim haklı? Onlar mı? Yoksa bizim gibi içinde heyecan olan ve beklemeye tahammülü olmayan VE yeterince bilgilendirilmeyen büyük bir grup oyun sever mi? Lütfen Bir işi yapacaksanız ya tam yapın Ya da hiç yapmayın.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aslında firmaların tek hatası oyuncuların isteklerini bilmemek.bu kadar talep olacağını kesinlikle tahmin etmiyorlardı burası kesin.ama bu ilk ve son olacaktır.zira öyle bir talep olduki bundan sonra hep takip ederler.ilk kere olduğu için firmaların acemiliğine vermek lazım.esen elektroniğe gelince, onlar hakkında bişey söylemeğe gerek yok, herkes biliyor zaten...[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli [Bu mesaj PUMA tarafından 13 Şubat 2005 12:09 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yalnız aynı firmalar/kişiler bu son tavrı mesela eq2 için yapmış olsalardı çuvallarlardı yani oyuna göre değişen bir durum var ortada[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leopar Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yani ortada komplomu var diyosun black :)[signature][hline]Starcraft bölümünde din tartışılsa... kermit_frog:Hydra ateistmiş ben öyle duydum screamer:Zerglerin Allahsız olduğu Kerrigan dan belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Firmalar daha yeni yeni mmorpg piyasasını keşfediyor. Getirdiklerinde de 10 tane getiriyorlar. Böyle şeyler olağan.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW : Hordish Manner | Narcosis of Burning Legion[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YaBuZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Oyunun Türkiye'ye gelmesini bekleyemediğiniçin yani sabırsızlığından dolayı teksuçlu (yada en büyük suçlu sensin). Sonuçta Wow'un Türkiye'ye geleceği %100 dü böyle bir fırsat kaçamazdı elbette! Sabrın sonu selamettir hesabı sabırlı olanlar meyvelerini topladılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: YaBuZ, 13 Şubat 2005 12:57 tarihinde demiş ki: Oyunun Türkiye'ye gelmesini bekleyemediğiniçin yani sabırsızlığından dolayı teksuçlu (yada en büyük suçlu sensin). Sonuçta Wow'un Türkiye'ye geleceği %100 dü böyle bir fırsat kaçamazdı elbette! Sabrın sonu selamettir hesabı sabırlı olanlar meyvelerini topladılar oy ne kadar bayık! sabır erdem ne güzel şeyler söylüyorsun sen öyle... bide suçluda müşteri oldu pek güzel pek güzel...[signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ona buna sövmek yerine yapılanlardan ders çıkarıp bir dahaki sefere ona göre davranılmalı.ben bir daha yarı fiyatına getirse bile esenden ne preorder veririm ne alışveriş yaparım.aynısı gameloaded içinde geçerli. ama bu wow işinde aralın işini ciddiye aldığı kanısına vardım.birdahaki sefere esen ile aral bir oyunu aynı fiyata getirse aralı tercih ederim.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Gerçi türkiyeye getirmeleri pek işlerine yaramıyacak çoğu kişi pre-order olarak almıştı alamayanlar için gün doğmuş oldu yani.Eeee burası türkiye heran herşey olabilir buda normal hali :)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xoknath Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ha bu arada diğer iiyimser arkadaşlara sesleniyorum... herşeyin aşama aşama olduğunu türkiyede gördüğümüzden direk iyi bir firma çıkıp planlı bir şekilde oyunu getiricem diyip sonra zamanında getirse direk ve biz bu adamlara güvenip almasak tamam eyvalla. Ama bu işte bir iki tane getir piyasa yokla gibi ucubik politikalarla hiç bişy olmaz. Adam gibi önceden söylenir sipariş verilir. Zaten bundan kelli almamda türk firmalarından oyun falan. Kötü olanlara para verip kötü olduklarını daha destekleyerek onları yüceltmenin manası yok![signature][hline]Xoknath...Warlock...Power of Demon... For The Horde! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sw0rdy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bu saatten sonra kimin haklı olup haksız oldugu onemli deil ...[signature][hline]Eger Arzularina Ulasacaksan,Guc Kullanmak Erdemdir. Adolf Hitler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 adam babasının hayrına getirmiyor,kazanç sağlamak için getiriyor tabiiki belli bir politika uygulayacak.baktı satıyor daha fazlasını getirebilir,esen games ile aralın bir tutulmaması gerekir.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Aral getirdi sanırım oyunu. Eğer Aral dan resmi bir açıklma yapılsaydı oyunun türkiyeye geleceğine dair aralı beklerdim. Zaten aralın hatası bu olsu sanırım. Sadece 1-2 Hafta öncesinden bile oyunun geleceğini duyurarak çok daha fazla CD satabilirdi. Keşke öyle yapsalardı da TÜrkiyedeki oyuncu kitlesini daha rahat görebilselerdi. Esen oyun çıkmadan 1 sene önce getirecem hemde bedava dese bile almam. Öyle bir kötü firma çünkü. Umarım çıakcak olası wow expention larını araldan veya bir başka adam akıllı türk firmadan alabiliriz.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shalis Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bukadar erken hareket etmeseydiniz biraz daha bekleyip kendi elinizle oyunu alabilirdiniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KapIKulu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Arkadaşlar kendi adıma 10 gün kadar önce aralın wow u getirmek için çalıştığını öğrenmiştim ki daha o zaman esen iptal etmemişti. Zaten anlayamadımda her ikisi birden nasıl getirecek diye. ve ne olacağını kestiremediğim için yurtdışından verdim siparişi. Şimdi arka planda neler oldu bilinmez ama esenin birden iptal edip aralın son dakkada getirmeyi becerebilmesi bana farklı şeyler ifade ediyor. kimse salak değil reklam yapabilecek durumda olsalardı çoktan yaparlardı. demekki bilmediğimiz detaylarda bir distribütörlük kavgası ve ayak oyunları yaşandı. ve son dakkada bazı şeyler netleşti. Bu aralı savunmak değil kesinlikle. Her ne kadar bende hala oyunumu bekliyor olsam ve kızgınlık duyuyor olsamda ilk defa bir oyunun hemde bir mmorpg nin çıkış tarihinin ertesi günü bu tarz bir dağıtıma girmiş olması beni çok sevindirdi. umarız bundan sonra şirketler budan ders alır ve oyun işine daha ciddi yaklaşırlar. Ve umarım esen blizz distribütörlüğü işinden elini sonsuza kadar çekmiş olur. Bence kızmaktan ziyade desteklemek lazım... her sektör oturana kadar acı çekmiştir.[signature][hline]Merlinin Kazani çalışanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
boosman Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 çok ılgınctır rekabet soz konus ıken herkez bırbırı ıle yarısırken bızler nezman gelecek nasıl alacagız planları yaparken bırılerı oyunu ıyı yada kotu sartlarda getırdı ısın ılgın tarafı daha cok satarlardı ıyı reklam olsaydı dıye dusunce var ama ınanın suan fırmanın elınde oyun kalmadı kacbın adet geldı bılmıyoruma ama duyum 10 000 adetın ustu ve ıkıncı gune bıttı hepsı sızler ne dersenız dıyın alan aldı satan sattı kardesler bızler de kasılıp durduk sonuç oyun tr de yada bız getırmeseydık napardınız gıbı olaylarla karsı karsıya kalmamız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Bence bu olay bile büyük bir gelişim.[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 10.000 adet bıttıde hepsını bizim gibi ınsanlar almadı cogu diğer şirketlere dagıtıldı aral avaturk,weblebi vb. gibi sitelerede vermiştir heralde yoksa nerde zaten trden oyucu alan aldı toplasan 300 kişi wow oynıcak trden yapmayın :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Shalis milleti gaza mi getirmeye calisiorsun ben anlamadim kardesim ben oyunu ayin 6 inda verdim bu oyun 11 inde cikior turkiyeye gelip gelmeyecegi belli degil ya 1 ay sonra getirseydi aral ne olacakti veya yok bandrol sorunu falan olsaydi ayni seyleri soyleyebilecek misin herkes kendi kafasina gore hareket edior bunun da tek sebebi firmalar denyo denyo hareket ediorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 madwolf ama dediklerin olmadı :) olabilirdi ama olmadı demekki istendiği zaman bazı şeyler yapılabiliyormuş[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mad_Wolf Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 ya sevgili patiler ben burda kotu firmalara guvenince neler oldugunu cok gordum aral dahil o yuzden ben hicbir turk firmasina guvenmiorum ben eq2 icin 3 aksam ava ya gittim ve alamadim bu sadece kisa bir ornek ki adamlara ben gelecem demistim once ok dediler birini bekletecez size versin die cunku 20 tane alicaktim adam cekmis gitmis sorumsuz 3 saat yol teptim adam yoktu 2 . gun aa dedi daha satis yapamioruz cunku tarih gelmedi sonra da ayni bahane! o zaman ilk gun nie getirtdin die kavga ettim zorla verdiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 valla aral hakkında fazla bilgim yok ama esenden iyi olduğu kesin benim için istediğim şeyi zamanında getırmesı önemli wow getırdımı oo o zaman benım gozumde kralsın yemişim eq2 :) sizlere birşey olmasın[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sunsh1ne Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 aral ithalat yılların firması esen ise unkapanında cok kotu muslum gurses alişan kopyası sarkıcıların yapımcılığını yapan bir firma. gittim kendi gozlerimler gordum. kim nasıl olduysa akıllarına oyun işini sokmuş ama, esenin mevcut birikimiyle boyle bir işin altından kalkmasi zaten imkansizdi. aralla rekabet etmesi olanaksiz bence.[signature][hline]msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 yapamayacaksan ne diye bu yükün altına girersinki.sonuçta aral rocks[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HLDUKE Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Wow bence turkıyede bır devrımı baslatıcaktır bı kacımız harıc hemen hemen hepımız kan kustuk resmen oyunu bulmak ıcın aylardır kargocunun yolunu gozleyen mı ıstersınız pre orderdan sonra bekleyen mı ıstersınız kısacası cıdden hepımız cıle cektık ama ıstedıklerı zaman aynı gun oyunu getırebılceklerını gormus olduk bır fırmanın kendını kasarsa yanı bı daha baska bır onlıne oyun ıcın boyle cıle cekıcegımızı sanmıyorum ha tabıkı wow kadar talep olmıyak oyunlarda yıne sıkıntılar dogabılır ama wow bence turkıye ıcın bır devrımı baslattı o yuzden cokda ustune gıtmemek lazım bu olayın bu kadar kopya oyun alıp hıc orjınale para vermeyen toplım ıcın bıle fazla derler sonra bıdahakıne gereklı reklamı ve bılgılendırmeyı yapması umuduyla takdırlerımı sunuyorum arala onlarda bu wowdan sonra bızım gıbı cok tecrube kazandılar...[signature][hline] Xanfire for wow HORSELORDS Forever !!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar