gellidus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 alla alla illa gidip gordugunuz yerlerimi koruma altina aliyorsunuz? buraya yazi yazana kadar ya yollayin mail yada yollamayin bir kere bile gitmedim Ankarada oturuyorum ama mail attim. Muhalefet olmak icin yazi yazmak icin yazmayin seni ilgilendirmiyorsa atmazsin mail. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eh yani 2 kere gitmi$sin. Ugruna mailler atilasi bir yer degil biliyorsundur o zaman. Ha muduru bilemem. Orasi ayri bir konu.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gazanfer Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 bana yararı olmayan kilisenin papazını... diye bi söz vardır. o aklıma geldi nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Raistin, 11 Şubat 2005 00:41 tarihinde demiş ki: @huun seni severimde 1 ekre oraya gittindemi korumayin diosun? ben de seni severim biliyorsun ama nereye kac kere gittigimi bilemezsin di mi ?[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://sozluk.sourtimes.org/show.asp?t=ciragan+kempinski+yi+boykot+kampanyasi[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ben şimdiye kadar 7-8 defa gittim. Yazın teknesiyle çıktım vs. Konu bu değil. Kempinskiye kiralanan otelde adamlar resmen türk düsmanligi yapiyorlar. Yapmadiklari katakulli kalmadı adamların.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Duke_Guybrush Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi daha kempinskiye gitmicem. olmaz böyle ayıp bişey kardeşim! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 jazz bar dediğin biraz ağır başlı olur, dansöz yarışması yaptırmaz.[signature][hline]"Zz.. Me busy, go away!" Arcane, Lazy Peon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 "nasıl da bir burjuva ağzı. hepimizle birden dalga geçer gibi. hani söylerlerdi milliyetçilik burjuvanın ezilen sınıfları gütmesine hizmet eder, bu işe yarar diye de ben inanmazdım, mesele o kadar basit olamaz derdim. ama bakınız hıncal beyimiz hemencecik de meseleyi bir türk-gavur eksenine oturtmayı becermiş. baksanıza, müdür pis türkler falan diyor. tanrı türkü korusun. biz de salağız ya, mesele milliyet meselesi olunca gaza gelip belki de hayatımız boyunca adımımızı bile atmayacağımız otelin müdürünü e-maille şikayet edeceğiz. aramızdan zengin olanlar da gitmeyecek artık o otele. bir tüketim pratiğini boykot etmek. işte muhalefetimizi bile tüketim kültürünün içinden yapacak şekilde kodlanıyoruz. apo italya'dayken de benetton giymemiştik. şimdi de kempinskiye gitmiyoruz. işin komik tarafı da q jazz bar bir türk barıymış, çırağan otelinde de sırf türk barı olduğu için istenmiyormuş. bildiğim kadarıyla q türk alfabesinde olan bir harf değil. jazz bizim müziğimiz değil, bar ise bizim mekanımız değil, bizim meyhanelerimiz var. ama q jazz bar türk mekanı. çırağan oteli ise gavurların kalesi. bizim q jazz barımız o gavur ilinde bir akıncı edasıyla konuşlanmış durumda. allahını seversen hıncalım uluçum, yukarıda allah var, bizi manipüle etmek istiyorsan, gütmek istiyorsan azıcık ustalarını izle. incelt yöntemlerini. çaktırmadan kandır bizi. bu kadar da kör gözüne parmak olmaz bu işler. en azından şimdilik. [Bu mesaj Goering tarafından 11 Şubat 2005 07:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
THiM Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Dregoth, 11 Şubat 2005 00:30 tarihinde demiş ki: said: THiM, 10 Şubat 2005 23:56 tarihinde demiş ki: sahip çıkalım barımıza hatta bundan sonraki pati buluşması orada gerçekleştirilsin ve gelenekselleştirilsin Tamam ben gittim,sen gittin , kaç kişi kaldırabilir böyle bir ücreti gelenekselleşsin diyorsun ? tüh ya halbuki güzel olurdu[signature][hline](^-.-^) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baalzebul Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 @ Goering. Kim yazmış bunu? Harbi iyi oturtmuş Hıncal' a. Tabi ona birşey ifade ediyorsa.[signature][hline]Ethernass Diyarına Hoşgeldiniz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 arkadaşlar sahip çıkalım denmiş sahip çıkanlar çıksın çıkmayanlar ise mesaj atmaya gerek yok sanırım çünkü mesaj attığınız zaman ortam geriliyor. açıkcası benimde umrumda değil q jazz barmış tırtmış. Hasankeyf gibi doğa harkisaı sular altında kalıyor hiç bi tepki yok jazz bar' sahip çıkalım deniliyor. Öncelikle kendi değerlerimize sahip çıkalım sonra sıra q jazz bara gelir.[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar