Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tatili Nerde Ve Nasıl Geçireceksiniz?????

Jack_Noble

Öne çıkan mesajlar

Bi de POKEMON b..c. var ASDASDASD :)

onu bu sene görmem şart artık
Ayvalık Piyasası yapacaz dasdas

Beyaz gömlek saçlar jöleli, Yakalar yukarda,
kıllar sıyrılmış. Bağır açık. Kaşlar ı kaldıracaz böle yan yan kesecez kızları falna[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mortis, 10 June 2003 23:10 tarihinde demiş ki:
Bi de POKEMON b..c. var ASDASDASD :)

onu bu sene görmem şart artık
Ayvalık Piyasası yapacaz dasdas

Beyaz gömlek saçlar jöleli, Yakalar yukarda,
kıllar sıyrılmış. Bağır açık. Kaşlar ı kaldıracaz böle yan yan kesecez kızları falna[hline]Fear.. Fear attracts the fearful
The Strong. The Weak. The Innocent.
The Corrupt.

Fear.. Fear is my Ally!

bi tavsiye görme bence poké yi.. :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek
Fizban (9:08 PM) :
ama hala sana böle bi kanım ısındı demek
kıl olurum şirin diyenlere
Sosyal ağlarda paylaş

ayvalik piyasasi bitirir adami ben soliim
omurumu curuttu bea hergece hergece hueh
aksamlari artik bi baska insan oldum ben
heuhe bu icki yok mu
sisede durdugu gii durmuyo hea:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

İstanbul, Kadıköy'de Airport Form Center'da body building yapıyor olacağım, arada sırada St. Joseph'te arkadaşlarla basket oynayacağım, günün büyük kısmında amele gibi yanacağım :-P, sonra da sorumlu olduğum dersleri düşüneceğim... zzaten kısa olan tatil böylece bitmiş olacak(belki Bodrum'a giderim kim bilir :-P)[hline]Soğuk ve karamsar olabilirim ama bu benim kötü biri olduğumu göstermez.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Head, 10 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki:

24 haziran - 05 temmuz -> Antalya
05 temmuz - 25 temmuz -> kuşadası-gümüldür
25 temmuz - 15 ağustos -> bodrum
[hline]valandil ownz j0o!

guney sahilleri sallaniyo walla:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry.
And still you will not have suffered enough."
Sosyal ağlarda paylaş

SARIMSAKLI TAYFASI İÇİN ÖNEMLİ !!

arkadaşlar biraz önce star'da deşifre adlı programı izliyodum. adamlar sarımsaklı'da plajın ortasına kanalizasyon çukuru açmışlar yahu dellendim resmen halk şikayetçi acaip denizin dibi görünmüyo falan diyo ..
aslında arıtma tesisi kurulacakmış ama tesisten iz yok ortada
kafayı yedim napıcaz bu yaz yazık değil mi bize ya :(

sora küçükköyün belediye başkanı çıktı konuştu işte diyo ki:"halk boşuna panik yapıyo, burada çalışma bittikten sora çukurun üstü kapanıcak ve eski haline dönücek. zaten her evin önü foseptikmiş ve bütün maddeler denize akıyomuş normalde."

son cümleden sora ben böle annemle bikaç saniye birbirimize bakakaldık eauh
tamam belki denize dökülüyodu bunnar ama bilmeden yüzüyoduk en azından veya düşünmüyoduk şimdi iğrendim baya

uff ya üf bu yaz o kanalizasyon çukurunu aktive etmeseler bare .. sölim yannız mütiş kötü bi görüntü oluşmuş ühüh[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)
Sosyal ağlarda paylaş

Haydin gençler boşaltın bakalım paticiği.

* elindeki süpürgeyi duvara yaslar *

Artık kim nereye gidecekse bavulunu hazırlasın.

* sandalyeyi alır ters çevirir masanın üzerine koyar *

Daha yerler ıslatılıp süpürülecek, camlar silinecek, garbage boşaltılacak, Zed'in gözlükleri silinecek, karakedi'nin tüyleri taranacak kumu değişecek, Dark-dr'ın dişleri fırçalanacak, Nefr'in order kalkanı parlatılacak kurtçuğu beslenecek, Popeye'nin piposu temizlenecek, wastiee'nin surf'ü cilanacak, Emaleth'in saçı taranacak ohooo çok iş var çook. Hadi kalabalık yapmayın.

* süpürgeyi duvardan alır yerleri süpürmeye başlar * [hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Sosyal ağlarda paylaş

said:
jankis, 11 June 2003 01:34 tarihinde demiş ki:
SARIMSAKLI TAYFASI İÇİN ÖNEMLİ !!

arkadaşlar biraz önce star'da deşifre adlı programı izliyodum. adamlar sarımsaklı'da plajın ortasına kanalizasyon çukuru açmışlar yahu dellendim resmen halk şikayetçi acaip denizin dibi görünmüyo falan diyo ..
aslında arıtma tesisi kurulacakmış ama tesisten iz yok ortada
kafayı yedim napıcaz bu yaz yazık değil mi bize ya :(

sora küçükköyün belediye başkanı çıktı konuştu işte diyo ki:"halk boşuna panik yapıyo, burada çalışma bittikten sora çukurun üstü kapanıcak ve eski haline dönücek. zaten her evin önü foseptikmiş ve bütün maddeler denize akıyomuş normalde."

son cümleden sora ben böle annemle bikaç saniye birbirimize bakakaldık eauh
tamam belki denize dökülüyodu bunnar ama bilmeden yüzüyoduk en azından veya düşünmüyoduk şimdi iğrendim baya

uff ya üf bu yaz o kanalizasyon çukurunu aktive etmeseler bare .. sölim yannız mütiş kötü bi görüntü oluşmuş ühüh[hline]things you own end up owning you
(tyler durden)

sarımsaklı sux dedim ama anlatamadım derdimi :)[hline]Fizban (9:08 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

Beni s.klemez zatii... Alıştım ben alanya'da :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

Hem tuzlu su bişi olmaz. Mikrop felan kalmaz hem :P Boklar çözünür tuzlu suda :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... "
Sosyal ağlarda paylaş

iki kolumada damarlarımdan ıcetea bağlıyıp sağıma soluma abucubur ne varsa doldurup hiç kalkamadan üç gün boyunca üye olma ihtimalim olan dark age of camelot starwars online yada açılmış olursa matrix online oynıyacam ondan sonra istanbul ankara yada izmira 2 haftaşığına falan gidip dolanırım biraz.[hline]I'm a lost soul in frp
Sosyal ağlarda paylaş

starwars online değil star wars galaxies :)

matrix online ın açılması imkansız, swg yi bilemem hehe adamlar ne zaman çıkarmayı planlıyor belli değil..

summer sun, something's begun but uh-oh those summer nights.[hline]Fizban (9:08 PM) :
Sosyal ağlarda paylaş

bu yaz için açılması imkansız dedim ben. sonuçta topic bu yaz ne yapılacağı hakkında açılmış.. yanlış anladın heralde %100 çıkacağını ben de biliyorum yani..

off 9 günüm kaldı dayanamıyorum :p bu arada misafir kabul etmiyorum birkaç özel nedenden dolayı (ciddiyim) ;)[hline]Fizban (9:08 PM) :

[Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 June 2003 11:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

sıkı durun en acayipi geliyo
Yazımın 1 2 haftasını Sibiryada geçiricem
daha sonra Moskova ya gidicem
şimdi bilader penguenmisin soğuklara göçüyosun diceksiniz
babam işi dolayısıyla orada bizde yanına gidicez