Mortis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bi de POKEMON b..c. var ASDASDASD :) onu bu sene görmem şart artık Ayvalık Piyasası yapacaz dasdas Beyaz gömlek saçlar jöleli, Yakalar yukarda, kıllar sıyrılmış. Bağır açık. Kaşlar ı kaldıracaz böle yan yan kesecez kızları falna[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Mortis, 10 June 2003 23:10 tarihinde demiş ki: Bi de POKEMON b..c. var ASDASDASD :) onu bu sene görmem şart artık Ayvalık Piyasası yapacaz dasdas Beyaz gömlek saçlar jöleli, Yakalar yukarda, kıllar sıyrılmış. Bağır açık. Kaşlar ı kaldıracaz böle yan yan kesecez kızları falna[hline]Fear.. Fear attracts the fearful The Strong. The Weak. The Innocent. The Corrupt. Fear.. Fear is my Ally! bi tavsiye görme bence poké yi.. :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 ayvalik piyasasi bitirir adami ben soliim omurumu curuttu bea hergece hergece hueh aksamlari artik bi baska insan oldum ben heuhe bu icki yok mu sisede durdugu gii durmuyo hea:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sacros Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 İstanbul, Kadıköy'de Airport Form Center'da body building yapıyor olacağım, arada sırada St. Joseph'te arkadaşlarla basket oynayacağım, günün büyük kısmında amele gibi yanacağım :-P, sonra da sorumlu olduğum dersleri düşüneceğim... zzaten kısa olan tatil böylece bitmiş olacak(belki Bodrum'a giderim kim bilir :-P)[hline]Soğuk ve karamsar olabilirim ama bu benim kötü biri olduğumu göstermez. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 valla 20-22 haziran arası h2000 24 haziran - 05 temmuz -> Antalya 05 temmuz - 25 temmuz -> kuşadası-gümüldür 25 temmuz - 15 ağustos -> bodrum 15 ağustostan sonrası öss hazırlığı malum lise3..[hline]valandil ownz j0o! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xechelon Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Head, 10 June 2003 23:32 tarihinde demiş ki: 24 haziran - 05 temmuz -> Antalya 05 temmuz - 25 temmuz -> kuşadası-gümüldür 25 temmuz - 15 ağustos -> bodrum [hline]valandil ownz j0o! guney sahilleri sallaniyo walla:)[hline]"I will flay the skin from your flesh and the flesh from your bones and scrape your bones dry. And still you will not have suffered enough." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Szasstam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bende ayvalıkdayım :P lol paticik ayvalıkda diye sitenin girişine yazı yazıp kapayalım giderken siteyi :P hatta tahminen bir hafta içinde uçucam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 6 hafta yaz okulu ......[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Macaristan'da, bütün kış burda yaptığım yetmedi sanki, gidip 1 ay cerrahi stajı yapıcam.[hline]Semi-Dr. Quinthalus @ primum non nocere ICQ UIN: 1957744 MSN Messenger: [email protected] (bkz: Quinthalus) (bkz: Qui) Bazı hayvanlar eşittir ama bazıları daha eşittir /Animal Farm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 evde oturacağım düşünüp kafayı yiyeceğim ben ÖSS denen gerizekalı sınava nasıl hazırlanırım? Bu akdar tembel adam nasıl kassın ki ÖSS denen ezik sınava gibisinden?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jankis Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 SARIMSAKLI TAYFASI İÇİN ÖNEMLİ !! arkadaşlar biraz önce star'da deşifre adlı programı izliyodum. adamlar sarımsaklı'da plajın ortasına kanalizasyon çukuru açmışlar yahu dellendim resmen halk şikayetçi acaip denizin dibi görünmüyo falan diyo .. aslında arıtma tesisi kurulacakmış ama tesisten iz yok ortada kafayı yedim napıcaz bu yaz yazık değil mi bize ya :( sora küçükköyün belediye başkanı çıktı konuştu işte diyo ki:"halk boşuna panik yapıyo, burada çalışma bittikten sora çukurun üstü kapanıcak ve eski haline dönücek. zaten her evin önü foseptikmiş ve bütün maddeler denize akıyomuş normalde." son cümleden sora ben böle annemle bikaç saniye birbirimize bakakaldık eauh tamam belki denize dökülüyodu bunnar ama bilmeden yüzüyoduk en azından veya düşünmüyoduk şimdi iğrendim baya uff ya üf bu yaz o kanalizasyon çukurunu aktive etmeseler bare .. sölim yannız mütiş kötü bi görüntü oluşmuş ühüh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Halfmumi Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Bol Bol Ders çalışarak.. Sessiz Sakin bir kaç yerde kitap okuyarak 40 Km hızla Downhill Yaparak Scuba Dalış actionability yaparak. Ağlayarak ... şimdilik bunlar var..[hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining Only in My Dreams Now...Curse! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Haydin gençler boşaltın bakalım paticiği. * elindeki süpürgeyi duvara yaslar * Artık kim nereye gidecekse bavulunu hazırlasın. * sandalyeyi alır ters çevirir masanın üzerine koyar * Daha yerler ıslatılıp süpürülecek, camlar silinecek, garbage boşaltılacak, Zed'in gözlükleri silinecek, karakedi'nin tüyleri taranacak kumu değişecek, Dark-dr'ın dişleri fırçalanacak, Nefr'in order kalkanı parlatılacak kurtçuğu beslenecek, Popeye'nin piposu temizlenecek, wastiee'nin surf'ü cilanacak, Emaleth'in saçı taranacak ohooo çok iş var çook. Hadi kalabalık yapmayın. * süpürgeyi duvardan alır yerleri süpürmeye başlar * [hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 hiçbir yere gitmeyeceğim zira bodrum'da kompüter başında oturuyorum.. :)[hline]Eaglewingg, 29 May 2003 01:19 tarihinde demiş ki: yani anlayıcağın bu dizi seni acmaz sam amca hiç izlemeye başlama çünkü bu diziyi izlemek biraz derinlik ister Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GE-TA Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 * süpürge ile Sam'in ayaklarına vurur * Madem biryere gitmiyorsun kaldır bakalım ayaklarını genç. İnşallah girerken ayaklarını paspasa silmişsindir.[hline]In God I Trust For Rest I Just Test Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: jankis, 11 June 2003 01:34 tarihinde demiş ki: SARIMSAKLI TAYFASI İÇİN ÖNEMLİ !! arkadaşlar biraz önce star'da deşifre adlı programı izliyodum. adamlar sarımsaklı'da plajın ortasına kanalizasyon çukuru açmışlar yahu dellendim resmen halk şikayetçi acaip denizin dibi görünmüyo falan diyo .. aslında arıtma tesisi kurulacakmış ama tesisten iz yok ortada kafayı yedim napıcaz bu yaz yazık değil mi bize ya :( sora küçükköyün belediye başkanı çıktı konuştu işte diyo ki:"halk boşuna panik yapıyo, burada çalışma bittikten sora çukurun üstü kapanıcak ve eski haline dönücek. zaten her evin önü foseptikmiş ve bütün maddeler denize akıyomuş normalde." son cümleden sora ben böle annemle bikaç saniye birbirimize bakakaldık eauh tamam belki denize dökülüyodu bunnar ama bilmeden yüzüyoduk en azından veya düşünmüyoduk şimdi iğrendim baya uff ya üf bu yaz o kanalizasyon çukurunu aktive etmeseler bare .. sölim yannız mütiş kötü bi görüntü oluşmuş ühüh[hline]things you own end up owning you (tyler durden) sarımsaklı sux dedim ama anlatamadım derdimi :)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jack_Noble Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Eet SArımsaklı Planı Kuranlara euuheueuheuhe Dıyorum :-P Sız Artık o Guzel Alman İngiliz Bokları Arsaında Kulaç Atın ehu ehu :-) Amanıııııııııııınnnnn Yawuuu......................![hline]Ultima Online Her Sey Oflineeeeeeeeee!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 didime gitmeyı dusunuyorum yada butun gun evde yatıcam[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Beni s.klemez zatii... Alıştım ben alanya'da :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
McFrenzy Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Hem tuzlu su bişi olmaz. Mikrop felan kalmaz hem :P Boklar çözünür tuzlu suda :P[hline]"Gözlerim zamanı akıp giderken izler, bütün canlı varlıkların ölümünü görür. Benim gözlerimde, insan teni çürür solar, ilkbahar ağaçları yapraklarını döker, kayalar ufalanıp toz olur. Sadece uzun ömürlü elfler arasındaki genç kimseler bana normal görünür, yine de onları renk verişlerini kaybetmek üzere olan çiçekler olarak görürüm. Ama sen... " icq:149976315 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 iki kolumada damarlarımdan ıcetea bağlıyıp sağıma soluma abucubur ne varsa doldurup hiç kalkamadan üç gün boyunca üye olma ihtimalim olan dark age of camelot starwars online yada açılmış olursa matrix online oynıyacam ondan sonra istanbul ankara yada izmira 2 haftaşığına falan gidip dolanırım biraz.[hline]I'm a lost soul in frp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 starwars online değil star wars galaxies :) matrix online ın açılması imkansız, swg yi bilemem hehe adamlar ne zaman çıkarmayı planlıyor belli değil.. summer sun, something's begun but uh-oh those summer nights.[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheSilver Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 matix online 100% açılıyor fakat 3. filmden sonra falan diyorlar yani 1 sene falan var daha ama erken falan açralarsa hemen atlarım birde starwars galaxiesiydi evet :)[hline]I'm a lost soul in frp [Bu mesaj TheSilver tarafından 11 June 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 bu yaz için açılması imkansız dedim ben. sonuçta topic bu yaz ne yapılacağı hakkında açılmış.. yanlış anladın heralde %100 çıkacağını ben de biliyorum yani.. off 9 günüm kaldı dayanamıyorum :p bu arada misafir kabul etmiyorum birkaç özel nedenden dolayı (ciddiyim) ;)[hline]Fizban (9:08 PM) : şirin demek kız lügatında yakışıklı değil demek Fizban (9:08 PM) : ama hala sana böle bi kanım ısındı demek Fizban (9:08 PM) : kıl olurum şirin diyenlere [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 11 June 2003 11:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fiercewind Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 sıkı durun en acayipi geliyo Yazımın 1 2 haftasını Sibiryada geçiricem daha sonra Moskova ya gidicem şimdi bilader penguenmisin soğuklara göçüyosun diceksiniz babam işi dolayısıyla orada bizde yanına gidicez moskovadan sonra marmarise gidicem :P ne alaka ya[hline]KoC Şiimdi Haberler: Deliren Tavuskuşu 5 kişi yedi......... Dellenenrüzgar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar