Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bide gloria jean's vardI starbucksa benzeyen

Sophie

Öne çıkan mesajlar

said:
Morlock, 12 Şubat 2005 00:12 tarihinde demiş ki:
Starbuck's self-servis dir, Gloria Jeans de garson vardir aklinizda bulunsun , ayrica Gloria da pastalar daha guseldir ama kahve Starbuck's da

evet git al bilmemne orda adam ayaana agelioo oh gel keyfim gel pastanI ye kahveni içç cheese cake yemii$tim baya güzeldide biraz fazla gelmi$ti
Sosyal ağlarda paylaş

Gloria yı starbuckstan da çok severim ben. Sicak şeyler içmem ben khve vs onun için statb ta sadece frapp içebiliom ama gloriada banana blast var strawberry scream var var da var :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
zaidral, 12 Şubat 2005 01:18 tarihinde demiş ki:
kriterlerin ne nedanko? nası karar verdin daha güzel olduğuna? halk sana inanır mı sanıyosun? hem onların daha iyi olmak gibi bi çabası var mı? hepsinin cevabını istiyorum.

o kadar kahve gurmesi birisi olmama rağmen kahveleri çok çok daha güzel aromalı kahveleri..
ha taksim şubesinden nefret ediyorum..
taksimdeki tüm kahvecilerden nefret ediyorum.. insanı vtirindeki manken yapıyo..
ama glorianın hizmeti bin basar ki hizmete önem veren biri olarak söyleyebilirimki gerçekten starbucks'ın hizmeti çok kötü..
hatta maslak çarşıdaki strabucks da deli gibi kavga ettiğimi bilirim garsonlarla havalandırmaki arıza yüzünden..
Ha o kadar para veriyosam o paranın karşılığını almayı beklerim..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

gloria jeans guzeldir de starbucsın bozulmasının tek nedeni, işi büyütmelerinden kaynaklanmakta. bi de gloria da karnını doyurabilirsin, starbucs ta atıstırırsın sadece. gloria jeanste menu vardır siparis ici garson gelir cart curt starbucstaysa fast food muamelesi yapılır ki bu bakımdan ilgisiz bir hava yaratır.[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Sosyal ağlarda paylaş

2 sinide yeri farkli yani bizim okulun karşisinda starbucks var mesela sabah okuldan önce iyi geliyo gloria olsa gidilmez. Ama arklara oturup 1şi içiceksek o zamanda gloria ownz ;)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...