elazulruby Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Son iki gündür, Youtube'a her girdiğimde, yorumlar kısmında ben de dahil olmak üzere diğer başka kimsenin profil resmi gözükmüyor. Yüklenmesi uzun sürüyor ve yüklenme bittiğinde de, resimler yerine yine yuvarlak içerisinde bu sefer kullanıcıların profik isimleri çıkıyor. Browser history, ccleaner, avast, modem reset dahil her şeyi yaptım ama pek bir değişen olmadı. Tecrübe eden ya da çözüm bilen?
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Haklısın da! İşime yarayan bir özellik olduğundan değil, olması gereken neden olmuyor, sorun ne yani?
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 belki olması gereken sende ki gibidir biz de sorun vardır
Komodo Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 abuk subuk dikkat çekmeye çalışan resimler var zaten, boşver abi. İlle de merak ettiğin biri olursa screenshot alıp atarım sana.
elazulruby Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Khomik_choc_uk_83'ün profil resmini çok merak ediyorum, onun resmini screen alıp atar mısın bana?
Cokomantis Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 Mesaj tarihi: Mart 12, 2018 yorum yapan tipler neyse de kanal logoları da çıkmıyorsa sıkıntı. delirirdim ben şahsen. denemişsindir muhtemelen ama browser'ı yeniden yükledin mi / google'a sordun mu?
Öne çıkan mesajlar