BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yazayım mı yazmayım mı çok pis arada kaldım :/ Ama konuşcak kimse olmadığı için buraya yazayım dedim. Ulan sanırdım hep her şey böyle filmlerde dizilerde olur. Geldi beni buldu şimdi de :( . Dün babam la gittiğimiz bardaki ukraynalıya aşık oluyorum sanırım. Kız çok tatlı güzel ve akıllı . Ama ukraynalı ve dansçı bişi . Ama bunların pek sorun olcağını sanmıyorumda bu kızı bir daha görememe gibi bir sorun var. Ya ne yapcam ben ya :( .[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yok pek hormon sorunu :D Zati şarkılarda gaza getirdi damardan. Ben baramı gitsem :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gelip geçici şeyler bunlar aşk bile değil.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Aşk kardeşim :/ aşığım diyom değilsin diyosunuz alla alla :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ask denemez ona bence.. bi kac hafta sonra baska bi kiz görürsün onunda dis görünüsünden hoslanirsin.. kafaya takicak bisi yok =) sadece etkilenmissin sen baya =P zamanla gecer..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 senin sandığın şey aşk değil diyorum gelip geçici bi heves mi desem nasıl anlatsam.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Dayt :P dış görünüş değil alla alla bişiler filan yaşadık :D İşte anlayın. ZOrla insanı konuşturuyorlar ya :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sende anlatda açık açık anlayalım :)[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hormon sadece hormon[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hormon değil ulan bi kez ilk kez aşık olduk hormona attınız suçu.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nameless Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bellowcum kızma ama yani aşk olmuyo ya şeytana uyma ya da hoşlanma oluyo :)[signature][hline]kullar arasında en ayıbım ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 biseylermi yasadiniz =P? ne gibi biseyler yasadiniz... daha hatunu tanimiosun sanirim =) tabi bazilari bunu ilk görüste ask diyede adlandirabilirler.. peki. zaman gectikten sonra,kendin ''ask diilmis bu '' dersin zaten =) hem ayrica diger gercekten asik olanlara hakaret olur bu dedigin =P bende gecen gün bar'da bi cocuktan hoslanmistim.. ''oha asik oldum ben'' diodum ama cocugun yüzünü bile hatirlamiorum simdi.. =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya böhüü :( O zaman şeytana uyduk diyelim biz. Demek ki bizi aşık eden şeytan. Aslında mantıklı bir şey. Şu şekilde düşünürsek mantıklı geliyor : Şeytan bizim kötülüğümüz için uğraşmıyor mu ?? Aşık olmakta en büyük kötülüklerden biri. Kendimizi kaybediyoruz ayrılınca veya o kişiye sahip olamayınca dünyadaki en büyük acıyı çekiyoz. Şeytan aşkı yönetiyor demek ki.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: vaniLLe, 13 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: biseylermi yasadiniz =P? ne gibi biseyler yasadiniz... daha hatunu tanimiosun sanirim =) tabi bazilari bunu ilk görüste ask diyede adlandirabilirler.. peki. zaman gectikten sonra,kendin ''ask diilmis bu '' dersin zaten =) hem ayrica diger gercekten asik olanlara hakaret olur bu dedigin =P bende gecen gün bar'da bi cocuktan hoslanmistim.. ''oha asik oldum ben'' diodum ama cocugun yüzünü bile hatirlamiorum simdi.. =P ya iyide :/ hrrr ama ya ühühühü :( Ben kızla tanıştım geceyi birlikte geçirdik :/ Al işte olay budur.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bir gunde a$k olmaz.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 katılıyorum wissy.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bellow, 13 Şubat 2005 00:47 tarihinde demiş ki: said: vaniLLe, 13 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki: biseylermi yasadiniz =P? ne gibi biseyler yasadiniz... daha hatunu tanimiosun sanirim =) tabi bazilari bunu ilk görüste ask diyede adlandirabilirler.. peki. zaman gectikten sonra,kendin ''ask diilmis bu '' dersin zaten =) hem ayrica diger gercekten asik olanlara hakaret olur bu dedigin =P bende gecen gün bar'da bi cocuktan hoslanmistim.. ''oha asik oldum ben'' diodum ama cocugun yüzünü bile hatirlamiorum simdi.. =P ya iyide :/ hrrr ama ya ühühühü :( Ben kızla tanıştım geceyi birlikte geçirdik :/ Al işte olay budur. hede hödöö... hadi ya :hmm:... hormon o zmn ne inkar ediosun :-D![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ya siz aşk nedir bilmezmisiniz acı çekiyom burda :/ edik : ama o hormonlar salgılanmadan önce bir çok olay oldu :D Hatta hormon olayı bile olmıycaktı ama bi küçük öpücük her şeyi bitirdi. Çok masumduk :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] [Bu mesaj Bellow tarafından 13 Şubat 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hehe masum asiklar sizi =) iyi tamam yasayin siz askinizi kendi capinizda... kizi bi daha görememe olayi nie? ne acidan yani?[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a Megalomaniacal tab on my tongue You fuckin' touch me I will rip you apart I'll reach in and take a bite out of that Shit you call a heart...!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Garip bi durum aslında :D Kız ukraynalı burda 4 ay kalcakmış :/ Bende Cuma günü İsviçreye gidiyorum. Olaylar tamamen koptu yani böhüü :( 1 hafta aşk yaşıycaz sonra ne olur bilemem :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Hissetiklerinin aşk değilde, ihtiyaç ve ilgi olup olmadığına dikkat et derim bence sadece.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 İhtiyaç ve ilgi değil. İhtiyaç ve ilgi olsa etrafta bol bol vericek kız var. Yani ilgi göstercek olan yanlış anlamayın hemen :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen. msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 `damnit i'm perfect.`[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 eheh hic asık olmadıgım icin bilmiyorum...ask nası bisi...[signature][hline]so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, | Resimlerim | Sözlük | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 said: Bellow, 13 Şubat 2005 00:39 tarihinde demiş ki: Aşk kardeşim :/ aşığım diyom değilsin diyosunuz alla alla :D senin aşık olacağın zaman ben sana söylerim..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar