Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bu aşk neden böyle saçma bişi ???

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Yazayım mı yazmayım mı çok pis arada kaldım :/ Ama konuşcak kimse olmadığı için buraya yazayım dedim. Ulan sanırdım hep her şey böyle filmlerde dizilerde olur. Geldi beni buldu şimdi de :( . Dün babam la gittiğimiz bardaki ukraynalıya aşık oluyorum sanırım. Kız çok tatlı güzel ve akıllı . Ama ukraynalı ve dansçı bişi . Ama bunların pek sorun olcağını sanmıyorumda bu kızı bir daha görememe gibi bir sorun var. Ya ne yapcam ben ya :( .[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Mesaj tarihi:
Yok pek hormon sorunu :D Zati şarkılarda gaza getirdi damardan. Ben baramı gitsem :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Mesaj tarihi:
Aşk kardeşim :/ aşığım diyom değilsin diyosunuz alla alla :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
ask denemez ona bence.. bi kac hafta sonra baska bi kiz görürsün onunda dis görünüsünden hoslanirsin.. kafaya takicak bisi yok =) sadece etkilenmissin sen baya =P zamanla gecer..[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Megalomaniacal tab on my tongue
You fuckin' touch me I will rip you apart
I'll reach in and take a bite out of that
Shit you call a heart...!!
Mesaj tarihi:
Dayt :P dış görünüş değil alla alla bişiler filan yaşadık :D İşte anlayın. ZOrla insanı konuşturuyorlar ya :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
Hormon değil ulan bi kez ilk kez aşık olduk hormona attınız suçu.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
biseylermi yasadiniz =P? ne gibi biseyler yasadiniz... daha hatunu tanimiosun sanirim =) tabi bazilari bunu ilk görüste ask diyede adlandirabilirler.. peki. zaman gectikten sonra,kendin ''ask diilmis bu '' dersin zaten =) hem ayrica diger gercekten asik olanlara hakaret olur bu dedigin =P bende gecen gün bar'da bi cocuktan hoslanmistim.. ''oha asik oldum ben'' diodum ama cocugun yüzünü bile hatirlamiorum simdi.. =P[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Mesaj tarihi:
Ya böhüü :( O zaman şeytana uyduk diyelim biz. Demek ki bizi aşık eden şeytan. Aslında mantıklı bir şey. Şu şekilde düşünürsek mantıklı geliyor : Şeytan bizim kötülüğümüz için uğraşmıyor mu ?? Aşık olmakta en büyük kötülüklerden biri. Kendimizi kaybediyoruz ayrılınca veya o kişiye sahip olamayınca dünyadaki en büyük acıyı çekiyoz. Şeytan aşkı yönetiyor demek ki.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

msn : [email protected]
Mesaj tarihi:
said:
vaniLLe, 13 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
biseylermi yasadiniz =P? ne gibi biseyler yasadiniz... daha hatunu tanimiosun sanirim =) tabi bazilari bunu ilk görüste ask diyede adlandirabilirler.. peki. zaman gectikten sonra,kendin ''ask diilmis bu '' dersin zaten =) hem ayrica diger gercekten asik olanlara hakaret olur bu dedigin =P bende gecen gün bar'da bi cocuktan hoslanmistim.. ''oha asik oldum ben'' diodum ama cocugun yüzünü bile hatirlamiorum simdi.. =P

ya iyide :/ hrrr ama ya ühühühü :( Ben kızla tanıştım geceyi birlikte geçirdik :/ Al işte olay budur.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
said:
Bellow, 13 Şubat 2005 00:47 tarihinde demiş ki:
said:
vaniLLe, 13 Şubat 2005 00:46 tarihinde demiş ki:
biseylermi yasadiniz =P? ne gibi biseyler yasadiniz... daha hatunu tanimiosun sanirim =) tabi bazilari bunu ilk görüste ask diyede adlandirabilirler.. peki. zaman gectikten sonra,kendin ''ask diilmis bu '' dersin zaten =) hem ayrica diger gercekten asik olanlara hakaret olur bu dedigin =P bende gecen gün bar'da bi cocuktan hoslanmistim.. ''oha asik oldum ben'' diodum ama cocugun yüzünü bile hatirlamiorum simdi.. =P

ya iyide :/ hrrr ama ya ühühühü :( Ben kızla tanıştım geceyi birlikte geçirdik :/ Al işte olay budur.

hede hödöö... hadi ya :hmm:... hormon o zmn ne inkar ediosun :-D![signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Mesaj tarihi:
Ya siz aşk nedir bilmezmisiniz acı çekiyom burda :/

edik : ama o hormonlar salgılanmadan önce bir çok olay oldu :D Hatta hormon olayı bile olmıycaktı ama bi küçük öpücük her şeyi bitirdi. Çok masumduk :([signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

[Bu mesaj Bellow tarafından 13 Şubat 2005 00:49 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
hehe masum asiklar sizi =) iyi tamam yasayin siz askinizi kendi capinizda... kizi bi daha görememe olayi nie? ne acidan yani?[signature][hline]Your impossible ego fuck is like a
Mesaj tarihi:
Garip bi durum aslında :D Kız ukraynalı burda 4 ay kalcakmış :/ Bende Cuma günü İsviçreye gidiyorum. Olaylar tamamen koptu yani böhüü :( 1 hafta aşk yaşıycaz sonra ne olur bilemem :/[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Mesaj tarihi:
Hissetiklerinin aşk değilde, ihtiyaç ve ilgi olup olmadığına dikkat et derim bence sadece.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Mesaj tarihi:
İhtiyaç ve ilgi değil. İhtiyaç ve ilgi olsa etrafta bol bol vericek kız var. Yani ilgi göstercek olan yanlış anlamayın hemen :D[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

• Yeni Oluştur...