Foxy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar Camelot'u Her Yerden Duyuyorum Ama Ben Evden Bağlandığım İçin Genel Bilgi Sahibi Değilim Size Sorularım Olacak Yardımcı Olursaniz Sevinirim. 1 - Bağlanmak İçin Ne Gerekiyor Cd Mi Yoksa İnternetten mi Download Ediyoruz İnternetten Download Ediyorsak Nereden ? 2- Paralı Olduğunu biliyorum Ama Nereye Para vereceğimi bilmiyorum 3- Bu Camelot Tek Servermi Yoksa Ultima Online Gibi Birsuru Serveri Varmi Varsa En sağlamı Hangisi. Acıkcası Sole Dusunun Camelot Bir Kağıt Ucak Vasitasiyla Uctu Ve Camımdan Girdi Kağıdı Actiğimda Sadece Ortasında Camelot Guzel Bir Oyundur Mutlaka Oyna Yazıyor. Bana Neler Yapmam Gerekiyor Adım Adım Anlatırsaniz Cok Sevinirim Umarım Derdimi Anlatabilmişimdir. İlgilenirseniz Cok Sevinrim.. Msn Adresim : [email protected] Mail : [email protected] Şimdiden İlginiz İçin Cok tesekkur Ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 www.cdromshop.com siparisi ver gerisi kolay,baslayinca bilgin olur zaten.[signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR4 Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Burada Ya Girdim Ama Olmadı Oraya GirdimDe Birden Fazla Camelot Var Hangisini CekeceğiM Hangisini Cekersem Cekeyim Hepsi Aynimi Acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ahuramazda Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kardes ordan bisi cekmiceksin camelot+si+toa olan bir paket var onu siparis ediceksin http://www.cdromshop.com/cdshop/desc/p.020626722407.html link de bu.Burdan direk siparisi ver. [signature][hline]Nothing left to loose after loosing u.. Ahuramazda Alb/Kay RR5 Firewiz Achilleus Alb/Kay RR4 Paladin [Bu mesaj Ahuramazda tarafından 13 Şubat 2005 01:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Foxy Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 kardes kredi kartı varda ingilizce yok orada yazanları anlamıyorum yanlıs bilgi verirsem Bosuna Para gidecek yardımcı olursan cok sevinirim Mesala Adres Kısmında ne yapacağım Örn: 1733 Sok 1/1 daire 5 Oraya sokak ve daire yi ingilizce mi yazacam o anlamda soruyorum ve Sipariş verirsemde ne kadarzaman içinde elime gecer orayı okuyum bana Acıklarsan cok sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2005 Adresi vs. Turkce yazmalisin. Ingilizce yazarsan Turkiye'ye getirdiklerinde oyle bir adresin varolmadigini gorup geri yollarlar paketi buyuk ihtimalle..[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin -Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 2x - (Shadowmoon) - Active For The Horde.. Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar