Steelwing Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 TR Eve Online kanalında bilinen tüm Türk corpu reklamlarına ulaşabilir ve Türk oyuncularını bulabilirsiniz. Ayrıca oyuna yeni başlayanların fikir edinebileceği, oyun dinamikleri hakkında her sorunun cevaplanabileceği bir kanaldır.
sardalya Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 Mesaj tarihi: Mart 1, 2018 ne zamandir baslamak istiyordum TR Eve Online'la baslayacagim
megetege Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 26, 2018 Maximus adlı bir oyuncunuzun sürekli başka forumlarda bu kanala "yeni oyuncu" çağırması ve bu arkadaşın daha önce şirketini övmek adına yalan söylemesi üzerine biraz bekleyip izleyeyim dedim. 2 Gün önce başka bir forumda yazdığım yazıyı birde burda paylaşayım dedim. Öncelikle kanalın girişinde Türk şirketleri altında belirttiğiniz "Invasion Tactics And Technogies" şirketi bir sürederi inaktif ve aktif üyeleri yabancı bir şirket altında oynuyor. Güncellenmeyen bilgilerle yeni oyuncuları yanlış yönlendirmeniz hoş değil. (Size 2 gün önce bunu belirtmeme rağmen.) Ayrıca yeni oyuncuların sadece bir grubun yoğunlukta olduğu bir kanal yerine genel olarak her kesimden oyuncuların olduğu kanallarda takılmaları oyunu her yönüyle öğrenmelerine ve oyundaki diğer toplulukları tanımalarına faydalı olacağını düşünüyorum. Kanala arada bir baktığımda genelde hepsi sizin şirketten olmak üzere 4 5 kişi bulunmakta. Yeni oyuncunun soracak çok sorusu olacağından aşağıda ss te gözüktüğü üzere akşam 10 gibi bir saatte 4 kişi olan bir kanaldan ne kadar faydalanabileceğini merak ediyorum. 2 Gün önce çektiğim SS. Son olarak sizin kanalda bir süredir gördüğüm ve daha önce hiç muhabbetim olmayan bir oyuncuyla olan kısa bir sohbetim. megetege > selam Ahmet Fatih Ozturk > a.s megetege > müsaitsen bir şey sorcaktım Ahmet Fatih Ozturk > evet megetege > tr eve online diye bir kanal var, arada bakıyrum da pek kişi olmuyor megetege > seni görüyorum genelde az evvelde baktım ordasın megetege > orda aktif muhabbet oluyor mı genelde onu merak etmiştim? Ahmet Fatih Ozturk > olmuyor nerdeyse hiç megetege > kaç gündür tahmini o kanaldasın? Ahmet Fatih Ozturk > bu merkeze girmeden önceydi 2.5 hafta felan megetege > anladım Ahmet Fatih Ozturk > maksimum gördüğüm kişi sayısı 7 megetege > "Oyun içi TR Eve Online kanalımıza tüm yeni başlayan arkadaşları bekleriz" megetege > internette bir foruma yazmıs Ahmet Fatih Ozturk > donanımhaberde görmüştüm bende megetege > yeni oyuncuları aktif her kesimden olan bir kanalamı cagırıyor yoksa sadece kendi grubunun agırlıklı oldugu megetege > corpuna adam cagırmak için actıgı bi kanal mı diye anlamaya calısıormda megetege > ondan aktiviteyi merak ettim sordum sana Ahmet Fatih Ozturk > aynen öyle Ahmet Fatih Ozturk > geleni davet ediyorlar direk Ahmet Fatih Ozturk > ama genelde giren yok yani o kanala nadir İşin özeti maximus adlı arkadaşın başlatmış olduğu bir kanalın "yeni oyuncu" kanalı olmaktan ziyade kendi şirketine adam çekme kanalı olarak gözükmesinden kaynaklı bunları paylaşmak istedim. MAXIMUS MAXMILLIANUS alacağınız bilgilerin doğru olmama ihtimali yüksek olaçağından (daha önce şirketini övmek için yalan söylediği için) bu şirketle ilgili bilgi almak isterseniz doğru bilgiler alabileceğiniz arkadaşlar, Rylai Silver , Sifo Dyaas, Kitiaraa Uth Matar , Emekci Kurtlar , Dutchman Flaying.Yazdıklarım şirkete değil, bir kişiye ithafendir. Bilginize.
razzRaziel Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 adam yazmış gitmiş 2 ay sonra gelip yeni konu açar
DERT3 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 megetege said: MAXIMUS MAXMILLIANUS alacağınız bilgilerin doğru olmama ihtimali yüksek olaçağından (daha önce şirketini övmek için yalan söylediği için) bu şirketle ilgili bilgi almak isterseniz doğru bilgiler alabileceğiniz arkadaşlar, Rylai Silver , Sifo Dyaas, Kitiaraa Uth Matar , Emekci Kurtlar , Dutchman Flaying. Yazdıklarım şirkete değil, bir kişiye ithafendir. Bilginize. Mete bu arkadaşların hepsi Orange Leeuw Corporation şirketinde. Acaba MERKEZ kanalında takılıyorlarsa, "MERKEZ kanalından daha çok bilgi alabilirler." desen daha iyi olmaz mı_? Ben yenilere "MERKEZ kanalında arkadaşlar var" diyorum.
megetege Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Mesaj tarihi: Nisan 27, 2018 Evet "Merkez" kanalında da takılıyor o şirketteki arkadaşlar, ceoları dahil. Dediğin gibi oradan da bilgi alabilirler isterlerse.
Öne çıkan mesajlar