Flam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Bir işlemim var da benim makinanın gücü yetmedi, aslında basit birşey ama önbellek ram filan komple kaldırmıyor. bi proce var, temizlemek için hepsi seçilip, boş bi dwg açılıp yapıştırılıp yeni isim koyulup gönderilecek. ben hepsini seçince autocad nanik yapıyo bana. yarım saattir bekliyorum daha seçemedi bile. ctrl+c yapsam napcak bilinmiyor... çizen arkadaş nasıl yapmışsa procenin altı üstü sağı solu invis lüzumsuz layerler filan dolu onun dışında artık neresiyle oynanmışsa aptal derecede şişmiş proje... ama proce biraz büyükçe. pm alıyım mümkünse. tip istenirse bi bira ısmarlarım. iki dal da malbuş. <3 edi(no)t.: bunun üzerinde çalışcam, asbuilt filan yapcam, artık bezdim yeminle her autosave, quicksave, toplu selection ızdırap oluyor, küçültmem lazım ki çalışabileyim... temizlemem lazım purge regen filan kesmedi hiçbişey dxf olarak save as yapılamayan ilk proje hatta onu deneyemedim bile düşün error veriyo program. lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Ram'i bol windows VPS falan yaratip isin bitince kapatip atabilirsin surekli ihtiyacin olacaksa. Edit: suna bi bak hatta http://www.cadonthecloud.com/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 yok bir kerelik. bir kere muhtemelen bir daha yapmayacağım birşey için para vermek istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 proce ne oluyo? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 proce yazıp durdugun icin yardım etmiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 polonyaca prosedür müş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Boyutu anlamsız büyükse dgnpurge yapman lazım o zaman mantıklı bir boyuta iner yarına halledemezsen bakabilirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Luriel Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Ya da acilse sana göndereyim dgnpurge dene bi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 hepiniz çok sağolun, seviyorum sizi. artık proce proje plevne filan karıştı gitti. hiçbirşey kaçmıyor ki patinin gözünden benim suçum böyle adamlara açık verilir mi lel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar