Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 başlık bulamadım, varsa sori. yurtdışından alınan telefon arıza sebebiyle yine yurtdışında değiştirildi. dolayısıyla sisteme yeni telefon gibi girildi, 120 gün içinde pasaporta işlenmesi gerekiyor. eski telefonun kaydını düşürme gibi bir şey var mı? süreci tecrübe eden oldu mu buralarda?
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Telefon hangi markaysa onlarin desteğine ulaşıp durumu anlatacaksin ve belgeyle desteklemen lazım. Yurtdisinda degisirken bir belge alisverisi olmus olmasi lazim. Sonra onlar senin verdigin bilgiye dayanarak bir yazi hazirliyorlar ilgili kuruma, su sebepten bu adamin imeisi değişti gerekli değişikliği yapiverin kib thx bye temali.
Fin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 süresini beklemen lazım sanırım işlenmiyo 2 yıl geçmedikçe dünyada böyle bi iteleme baska bi yerde olmadıgı icin anlatamazsin adamlara sdf
Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 abi apple ı btk ya nasıl mail attırayım. yani bunu diyorsunuz sanırım. : ?
Masticore Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 (Sadece tahmin) Bence de fin'in dedigi gibi olur. Adamların istediği o zaten,almaman.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Apple da olmuştu bu iş diye hatırlıyorum. Ama çok bilinen bir iş degil o yüzden arayıp tier 1'lara derdini anlatmakla ugrasmayip direk beni uzmana/tier 2 birine bagla haci dersen çözülme ihtimali daha fazla. Gerci apple'in tier 2'lerinin saglam bir yüzdesi gevşek kişilerden oluşuyor, ruh hallerine bağlı zahmet edip yardım edip etmeyecekleri.
Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 ben de bi benim başıma gelmiş olamaz diye düşünüyordum ha. yani zaten benim başıma gelmedi de, kuzen uğraşıyor. küçük çocuk çözememiş durumu. telefonu tamire götürüyor yurtdışında apple store, bunlar bi güzel daha bozuyor telefonu. her şeyi de siliyorlar ofk. ehe biz bozduk ki oluyor olay. ama size yeni vereceğiz deyip, yenisini eriyorlar, safım fatura falan almadan ehere mehere çıkıyor gidiyor. kapanacak mı yani bu telefon : ı
Peregrin Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 ya millete pasaport hakkı satıp yeni telefon ekleyince mağdur eden bi çakal telefoncuya sorun, yeni telefonun IMEI'sini kaydettirince eskisi düşüyor olabilir çünkü.
Darqainu Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Grego said: abi apple ı btk ya nasıl mail attırayım. yani bunu diyorsunuz sanırım. : ? Valla ben applecare tr kurulduğunda kisa süre çalışmıştım evden kolay para kazanayım kafasıyla, bir adam denk gelmisti Fransa'da telefonunu değiştirmiş ki ilk aldigi telefon Turkiye'dendi. Apple'in mail atmasina gerek yok, senin yasadigin durumu onaylayan bir doküman veriyorlar sen ulastiriyorsun talebini.
Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 ben bi apple store gidip deneyeyim bunu bakalım ne diyorlar.
Bathory Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Direk BTK'yı da arayıp sorabilirsin. Şaşırtıcı ama ben de buna benzer bir soruyla aramıştım, gayet de yardımcı olmuşlardı. (312) 294 72 00
xaty Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Yurtdışından değiştirirken üzerinde eski ve yeni telefonun imei'lerinin yazdığı bir döküman alıyorsun. (apple bunu yapıyor, amerika'da) eğer değiştirirken imei yazmasalar da değiştirme belgesi üzerine sen ekleyebilirsin imei'leri. sonra bu dökümanı btk'ya bildiriyorsun ve işlemi hallediyorlar. e-devletten bakabilirsin: https://www.turkiye.gov.tr/btk-telefon-anakart-degisikligi veya pasaporta kayıtlı imei'yi iptal etme seçeneği var e-devlette, onu yapabilirsin ama yeniden kaydettirmek için tekrar ödeme yapman gerekecektir.
Tim Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 xaty said: Yurtdışından değiştirirken üzerinde eski ve yeni telefonun imei'lerinin yazdığı bir döküman alıyorsun. (apple bunu yapıyor, amerika'da) eğer değiştirirken imei yazmasalar da değiştirme belgesi üzerine sen ekleyebilirsin imei'leri. Mail atiyolar direkt ariza kaydi olusturulurken verilen adrese bunu. Work order girmeden is yapmiyor Apple dogal olarak, bu gonderilen dokuman da onun bi parcasi. Orda yaziyor hem eski hem yeni IMEI dedigin gibi.
Grego Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 22, 2018 thanks guys. yapıp sonucu buraya güncelleyeceğim.
Öne çıkan mesajlar