Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şimdi warlockla ilgili bi kaç sorum olucak, daha öncede warlock topicleri vardı fakat o zaman yüksek lvl warlock yoktu o yüzden bu topic altında bildiklerimizi toplarsak güzel bir kaynak olur 1.nasıl bir karakter pvp ve pvm de 2.petler güçlümü ne çeşit petleri var özellikleri neler 3.dmg büyüleri nasıl? 4. yukarda bir topic var grimmoire ile ilgili, bazı büyüleri moblardan düşen droplarla mı öğreniyoruz enslave nedir ne değildir 5. zayıf yönleri güçlü yönleri neler 6. karakterinizden memnunmusunuz neden? biraz test gibi oldu ama zamanınızı ayırıp cevaplarsanız çok memnun olurum ve herkese yararlı olucağına inanıyorum teşekkürler.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin_Of_Mafia Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben şimdilik şunu söyliyim onlar pet deil onlar Demon :) dierlerini bilmiyorum...yani hunter gibi deiller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 büyülerin özelliklerini filan öğrendim curse of doom, inferno, ritual of doom un fakat fazla bir işe yaramayan şeyler gibi biri anlatırsa bunları iyi olur[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 o imp var ya o imp , deli ediyor beni duellerde sürekli interrupt eeh be.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet açıklamalar gelmişti ama buna ek gelirse sevinirim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Warlock un büyüleri hem rakibi zayıflatmak için hemde orta dereceli dmg için.Daha çok birleşik büyüler var yani bir yandan bir özelliğini düşürürken diğer taraftan Dot yada direk dmg gibi.Bunların yanında summon(pet değil) büyleri hem warlock için hemde grubun diğer üyeleri için çok yararlı.Yaratılan shard lar daha sonra hp potion görevi gören stone lara dönüştürülebiliyor.Son olarak kilit nokta demon lar.Imp gerçekten sinir bozucu olmasına rağmen(karşı taraf için :) )çok yararlı.Daha sonra gelenler de gayet güzel bence.Yalnız son gelen demon Doomguard dı sanırım erken lvl lardaki portal büyüsü gibi 1 den fazla kişi gerektiriyor.5 warlock birleşip çağırılıyor fakat sonra hate i kontroledilemezse çağıranlara dönme şansı var. :) Tabi binekleri unutmamak lazım,bir nightmare in karizması kaç yaratıkta var şu ölümlü dünyada.[signature][hline]He stands in the shadows of his lord,Dreagloth,drinking in the dark energies of the Vault. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Daha çok bilgisi olan Özel Mesajla ulaşsın bana lütfen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Şimdi ben de merak ettim. Hiç Warlock deneyimi olup da bizi aydınlatabilecek bir arkadaş yok mu? :) Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 lvl60 warlock um var yarin detayli anlatirim simdi uyumam gerek :) Ama sunu soliyeyim zevkli bi class. 4 cesit demon unuz var. Kimisi tank kimisi dmg dealer kimisi CC kimisi counterspell gorevleri goruyor. Buyuleriniz cok farkli her cesit var sikilmiyoesunuz ayni seyleri spam leme diye bi olayiniz yok. İlerde DoomGuard Inferno geliyor. Inferno akillara zarar pvp de doomguard keza oyle ama cok zahmetli. Inferno da ufak bi ilk summon da kontrol altinda kalma suresi uzatilacak kesin olarak o gelirse cok daha iyi olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 infernal imba olmazmı biraz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kazzuya_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 warlock da nedir bea sadece rakipleri kışkırtıyo bi işe yaradıgı yok .)[signature][hline]türk işi action msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceti Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalan bir classtir kendileri sadece instance larda groupdaki butun rezzerlar olduyse ve genede group kurtulduysa warlock amcada raid i kurtariyor :P rezzerlari port ediyor group un yanina uzaktaki bir yerden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 summon olayı yani bir başka arkadaşını yanına alma olayı arkadaşın ölüysede olabiliyor mu ?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zannetmiyorum sadece o kadar olduğunu ceti fear banish filan birşeyler yapıyordur illaki o kadar basit değildir. gerçi şu an dengeler sağlanmış değil şöyle biraz daha zaman geçsin class change patchleri gelsin o zaman belli olur iyimi kötümü.[signature][hline]50 vampiir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellmakerHL Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Grup Çalışmalarında önemli bir yer edinebilir. Peki PvP de nasıl? Ne gibi taktikler kullanılabilinir? Ya da kullanılıyordu? Saygılar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar