Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 size kız mı yok... :P umidinizi yitirmeyin, gün gelir şafak söker, kızlar size döner :P by lonely cowboy[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok anam dönmezler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne karamsar adam olmussun bee ! benim tanıstıgım prawler, gezmek tozmak ortamlara akmak icin can atardı be derse vakit ayıramıordu ehea camından ataköyü izle sen[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayat bu..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende asım bu yıl yani her yıl yani genelde sadece bu donem tesadufff[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Cem yılmaz 15 şubat saplar günü olsun demiş. Bu sabah gazetede gördüm[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 paticikten kopya çekmiş o :horace:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi.
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cem yılmas zaten hep pati den calıo =][signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim |
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aslında düşünsenize herif de pati üyesiymiş ama farklı isimle fln giriyomş lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin!
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Boojack, 11 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Cem yılmaz 15 şubat saplar günü olsun demiş. Bu sabah gazetede gördüm ahah pati'den görmüş vay özenti :-P[signature][hline]jan d.
Jester Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Boojack, 11 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Cem yılmaz 15 şubat saplar günü olsun demiş. Bu sabah gazetede gördüm 13 demiş[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ewet 13 subat saplar günü....kutlu olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yalnız demon of hell'i kimse ..klememiş =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herkes gibi benimde saplar günüm kutlu olsun yıllardır yaptığım gibi bu yılda kutluyorum 15 şubat'ı :tebrikz: edit:içim kan ağlar...[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 11 Şubat 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir]
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahah iyidir iyi.[signature][hline]jan d.
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sappp olmak bir ayrıcalıktırrrr.....!!!:D:D[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh....
metalci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nierdeye nasil ulasabilecegimi bilen varsa bana msj yollasin
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herkes sap olamaaz diyosunuz yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...*
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende bugun ayrıldım kızdan cıldırtdı :)[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 =) iyi yapmışın işte hediye almayacaksın hatuna[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahahha Kutlu olsun :) BEnde 14 $ubat sanmıstım ;)
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 -sap olunmaz , doğulur. -sapına kadar sapım vs..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaklaşıyor =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalın sapı odulu verelim birine[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben puah[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site!
Öne çıkan mesajlar