Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 size kız mı yok... :P umidinizi yitirmeyin, gün gelir şafak söker, kızlar size döner :P by lonely cowboy[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 yok anam dönmezler[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Andy Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 ne karamsar adam olmussun bee ! benim tanıstıgım prawler, gezmek tozmak ortamlara akmak icin can atardı be derse vakit ayıramıordu ehea camından ataköyü izle sen[signature][hline]thank you thank you thank you far too kind Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2005 hayat bu..[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende asım bu yıl yani her yıl yani genelde sadece bu donem tesadufff[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Cem yılmaz 15 şubat saplar günü olsun demiş. Bu sabah gazetede gördüm[signature][hline]a death defying root... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 paticikten kopya çekmiş o :horace:[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 cem yılmas zaten hep pati den calıo =][signature][hline]Kim demiş sarho$luk kötüdür diye,ben her$eyimi ayıkken kaybettim... [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khirsah Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 aslında düşünsenize herif de pati üyesiymiş ama farklı isimle fln giriyomş lol[signature][hline]Günümüzün dünyasında Hepsi aynı hepsi ala İsa Musa Muhammed Buda Neyin varsa bilmiş senin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Boojack, 11 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Cem yılmaz 15 şubat saplar günü olsun demiş. Bu sabah gazetede gördüm ahah pati'den görmüş vay özenti :-P[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Boojack, 11 Şubat 2005 20:22 tarihinde demiş ki: Cem yılmaz 15 şubat saplar günü olsun demiş. Bu sabah gazetede gördüm 13 demiş[signature][hline]thanatos, 19 Ocak 2005 00:30 sularında msnden demiş ki: yok ben karsiyim cyborg sexdi askti cyborg ne lan cyber H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ewet 13 subat saplar günü....kutlu olsun..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 yalnız demon of hell'i kimse ..klememiş =)[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
umutsavaci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herkes gibi benimde saplar günüm kutlu olsun yıllardır yaptığım gibi bu yılda kutluyorum 15 şubat'ı :tebrikz: edit:içim kan ağlar...[signature][hline]...:::Married With Children:::... [Bu mesaj umutsavaci tarafından 11 Şubat 2005 23:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahah iyidir iyi.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ege1903 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sappp olmak bir ayrıcalıktırrrr.....!!!:D:D[signature][hline]@nti_school and teacher!!ööüğğh.... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metalci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nierdeye nasil ulasabilecegimi bilen varsa bana msj yollasin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 herkes sap olamaaz diyosunuz yani..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende bugun ayrıldım kızdan cıldırtdı :)[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 =) iyi yapmışın işte hediye almayacaksın hatuna[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Faust_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahahha Kutlu olsun :) BEnde 14 $ubat sanmıstım ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 -sap olunmaz , doğulur. -sapına kadar sapım vs..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yaklaşıyor =)[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalın sapı odulu verelim birine[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ben puah[signature][hline]Everytime I see you falling I get down on my knees and pray. I'm waiting for the final final moment you say the words that I can't say... Birsürü online oyunu burdan oynayabilirsin! | K.A.L Mezunlarına özel site! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar