Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dün geçirdiğim muhteşem gün :P

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

Dün bi gün geçirmişim yazayım dedim :P İlk önce sabahın 5 inde kalkıp hazırlandım 6 da Bodrack ların evine gittim ve onu aldım. Ordan durağa gittik mecidiyeköye gidicez. 6.10 gibi duraktaydık, soğukta 1 saat bekledik otobüs gelmedi ordan geldi işte mecidiyeköy, ordan levent ordan konsolosluk işimizi hallettik gezmeye başladık. İlk önce bi simit sarayına gidip kahvaltı yaptık. Bodrack ın aklına UO yu soktum adam tuvalete gitti. Sonra girdi tuvalete işedi çıktı tuvaletten karşıdaki kadınlar tuvaletine daldı :D içerdeki teyze ile göz göze geldikten sonra dışarı bi çıkmış adam kıpkırmızı :D . Bende şaşkınlık içindeyim noluyo lam diye. Bunla baya bi dalga geçtikten sonra çıktık Taksimde tüm kitapçılar turluyoz. Etraftaki güzel kızları kesip dopluk yapıyoz :P . Bi lüle vardı melek dünyaya inmiş sanki ama Bodrack görmedi :D . Dolaşıyoruz çenemi deldircem ben piercingci arıyoz. Bulamadık güzel bi yer taksimde, yürüyerek Beşiktaşa indik. Orda bi yer bulduk. İçerde bi kız vardı, hiç sormayın. Tam kafa dengi filan ben koptum orda sonra olayları anlatınca Bodrack içimde patladı. Çenemi deldirdim adam sprey, iğne her şeyi sıktı ağzıma ben ağzımı hissedemiyom. Etrafta özürlüler gibi 30 dk. dolaştım. Bodrackta dalga geçmek için sürekli konuşturuyo ben konuşamıyom. Ordan eve gittik geri. Bizim orda biraz dolaştık önceki günden de deli yorgunuz ikimizde. Ben eve uyumaya gittim 8 gibi. Girdim eve yemek yedim yatıcam tam babam tuttu beni giyin dedi. Ben zati kalp acısı çekiyom. Babama ne ya filan derken, giyin bara içmeye gidiyoz dedi. Ben atladım direk :D . Gittik güzel bi yere etraf kız kaynıyor. Babam uçmuş zati yanına karının tekini çağırdı böyle ben etrafa bakınıp bişiler arıyom. Sonraa onu bi gördüm kilit direk :D . İşte kızı ayarladık filan geldi bizim masaya oturuyor. Ukraynalı süper bi hatun 20 yaşında oda tam. Ben rahat olamadım babamın karşısında kıza bişi yapamıyom :P . Sonra kovdum babamı masadan :D kızla baş başa filan kaldık. Süper bi vakit geçirdim orda gece 3 e kadar. Sonra çıktık başka yere gidiyoruz. Ben sordum nereye filan çok yorgunum eve gidelim. Babam gel dedi. Gittik bir yere millet poker oynuyo. Böyle kapıdan girerken filan polis gibi güvenlikten geçiyoz ama gizli bir yer. Girdik poker oynuyoz. Ben bi bok bilmiyom pokerden. Babamı 20m. zarara soktum :D . Ama babam 200 milyon kazandı :P . Çıktık ordan sabah 4 gibi ben artık ölmüşüm. İlk bara geri götürdü bizi bi bira içtik filan sonra çıktık eve geldik uyuduk hemen. İşin garip tarafı gittiğimiz her yerde herkes babmı tanıyor. En iyi muhameleyi gösteriyodu. Valla aşk acısını unuttum sayesinde :)[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben diorum insan klonlama serbest olsun böle baba lazım bana da :) gerçi ben herşeyi kendi başıma yapıorum karışmıo hiçbişeye zaten uzağız ama alıp böle ortama soksa hani fena olmaz gene :P[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

Banada karışmıyo :D Gerçi dün kafayı bulunca geldi yanımdaki ukraynalıya sen artık benim gelinimsim bişiler saçmaladı allahtan kız türkçe bilmiyor :D . Yarın onla buluşcam gene inş. gezdircem buraları :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
Sosyal ağlarda paylaş

aman be saçmalasın içince kurban olurum ben öle ortama sokan babaya :) bizimki para+özgürlük verip saldı e kendimiz örenmek zorunda kaldık oysa gelip o gösterse böle şeeleri şimdi 1 adım önceydim :D[signature][hline]fedaykin, 24 November 2003 18:38 tarihinde Ainu'ya demiş ki:
Aynı senden önceki 20 kişinin düşündüğü gibi onun özel kişisi sen olacaksın, tabi tabii...
Fistan, 12 Ocak 2005 23:29 tarihinde demiş ki:
İki gün sonra "Lan Niye Patlattınız benim öğle yemeğimi?" diye Mor yatatıklar basarsa dünyayı kimse tutmasın beni nasayı üzerim ozaman.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nukem_Verite, 12 Şubat 2005 17:19 tarihinde demiş ki:
Ukraynalı falan?
hala paticikteyiz dimi?

Eet ve bu olaylar avcılarda oldu. İsteyen gelsin gene gidicez bu hafta sanırım ve orda kız bulma olasılığı %180 10 erkek var 20 kız :D ve hepsi yabancı içki ısmarla geceni yaşa :P[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE

Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...