GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 araştırmaya üşendim elbet bilen çıkar forumdan kuzenime arkadaşı yurtdışından ayakkabı ve trde olmayan migren hapı tarzı bişey yollamış, gümrükten aramışlar bunu ayakkabıyı veremeyiz, ilaçta trde olmadığı için alabilirsizin, rapor tarzı bişey getirmeniz gerekiyo denmiş vs vs vergisini ödeyip alamıyomu ayakkabıyı, yasaklı ürün mü bu ayakkabılar bir sorim dedim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 yasaklı değil faturası varsa alabilir bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dana22 Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ilac konusunda..dr un birinin receteye yazip evet bu ilactir tum sorumlulugu aliyorum diye belge duzenlemesi lazim..yapabilecek babayigit bulursaniz olur..uyusturucu cikar birsey cikar basi derde girer dr un.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 herkesin bizi kıskandığı bi ülke olduğumuz için ayakkabı konusunda özel gümrük kanunumuz var geçmiyor öyle kolay kolay artık (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
µh Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Fistan said: yasaklı değil faturası varsa alabilir bence muhtemelen böyle, amazondan daha önce çok ayakkabı aldım sorun olmadı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GONDARCENGIZ Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ilaç işini halledecek doktor varda, ayakkabının faturası cartı curtu yokmuş, hediye diye yollamış kamil arkadaşı. geri yollama şeysi oluyomu yoksa devlet cebe atıp sonra açık arttırma şeysinde satıyomu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar