elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Fransa'dan Türkiye'ye taşınıyorum, bütün gardırobu da götürüyorum tabii. Uçak bana maksimum 30 Kg. veriyor. Masaüstü bilgisayar, öncelikli kıyafetlerim derken, 0 30 KG. doluyor ve hatta üzerine bir de ekstra bagaj ücreti ödemek zorunda kalıyorum. Geriye kalan kıyafetlerimi de uçakla götürmek istesem baya bir pahalıya patlar. 3 gün içerisinde uçağım var ve aklıma kargo ile yollamaktan başka bir şey gelmiyor. Bu konuda yaram var, zamanında Hollanda'da aldığım 2. el bas gitarımı Türkiye'ye yollamıştım, ne ettim yaptım bir daha o gitardan haber alamadım. 15 kiloluk bir bagaj ve içerisinde sadece kıyafetlerim var. Kullanılmış eski kıyafetler ve birkaç tane kitap sadece. Gümrükte takılma olayı nedir? Tecrübesi olanlar bilgilerini paylaşabilirse çok iyi olur. Ya da yollamak için başka bir fikri olanlar? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ucakla götür ver 100-200 euro Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Komodo Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Bir kişilik bilet daha al. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 ucakla getir, kargodan daha pahali olmaz buyuk ihtimalle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 geçmiş olsun cehenneme geri dönmüşsün Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quixef Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2018 Ver parasını uçakla getir hocam. Tasarruf edeceğin 200 euro eline geçene kadar kırılıp dökülmüs arada da gümrüğe takılmıs bilgisayara vs değmez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elazulruby Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Yok sadece elbiseleri o şekilde getirecektim ama dediğiniz de doğru, gümrüğe takılma olayı falan derken, o stresle yaşanmaz. İnternetten ekstra bagaj alımı var sanıyordum ama maalesef kontuarda ödeyeceğiz. Kilosu 5 euro olsa bari. O kadar da cehennem değil be ülke. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Masaüstü bilgisayarın tamamını taşıman lazım mı ya, ucuz parçaları pas geçebilirsin mesela. 2 ufak kutu yaparsın anakart+RAM+CPU ve GPU diye. HDD'leri falan da torbalayıp çantana atarsın, önemli bir kısmını taşımış olursun. Yeni PSU, fan, cooler, kasayı buradan alırsın mesela, bi 10 kilo falan artıya geçersin, bagajda/kargoda parçaların zarar görmesini de engellemiş olursun veya alternatif olarak kasa hariç PSU, fanları falan valizde getirirsin. Hani kasa, PSU ve CPU cooler'ı çıkarınca aradan baya az yer kaplıyor bilgisayar denilen alet. Kargo yerine uçakta bagajla getirmek daha ucuza gelebilir, o da bir opsiyon tabi. Gümrük baya uğraştırır yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 MONITORu bile bavula koyup getirdim ben, bisey olmadi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Çok anektodal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 9, 2018 satabilecegini sat oyle getirmeye calis, ama eger uymazsa kargo falan ugrasma, ucakla getir rahat olsun. siyah cop torbalarina doldur, koli bandiyla bantla ozellikle. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2018 horoz lojistik oralarin babasi degil miydi ya ? sfdfs tam okumamisim ama thy kargodan baska secenek gozukmuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kithnos Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 15 KG TNT / DHL le falan 80-90 EUR'ya bir günde gelir Istanbul'a, ama havayolunu arayıp ekstra bagajı önden satın alırsan da o civara gelir bence. Yanında gelmiş olur, gümrük v.s. gibi şeyleri şansa bırakmamış olursun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 kanada'ya 32kg 160$ alıyor thy 150kg yakın en ekonomik nasıl yollanır süre önemli değil 1 yılda bile gemiyle gelsin var mıdır yollayan hiç sf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 ' lojistik nakliye' yazip yeterince profesyonel gordugun birine yapistirabilirsin maili. bi konteynirin kosesine alirlar yuku. avrupa olsa boyle bulmasi kolay da kanada'ya giden lojistik firmalari da vardir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 13, 2018 aradım onları hep konteyner fiyati veriyorlar oyle 130-150kg verenlerde uçakla 1100$ fiyat çekti lel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar