Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linen Clothes!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Arkadaslra linen clothe en iyi nerden bulabilirim blacksmith ve miner ım ve onlara ihtiyacım var.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Mesaj tarihi:
Dandik moblardan sürekli çıkıyordu bana, sinir oluyordum her gördüğümde :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Mesaj tarihi:
Terzilik için oyunun başlarında gereken bir item olduğu için bulması çok kolay oluyor. Ayrıca First Aid de bunu kullanıyor. [signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid

[Bu mesaj Seru tarafından 12 Şubat 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Yanılmıyosam leatherworker da linen'e ihtiyaç duyuyor.Bence büyük miktarlarda satıldığı zaman iyi para eder auction house'da.Bütün humanoidlerden düşme ihtimali var ayrıca,quest falan yaparken ister istemez baya bi toplanıyor bunlardan.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Mesaj tarihi:
Linene ihtiyaç var iyi güzelde lvl 25 mobdan düşüyo en yüksek benim gördüğüm..
Başlarda iş yaparda 45 lvl olmuşsun dur gidip linen mi topliim diycen.
Ama şöyle diyelim ;enel olarak bez ve türevleri çok kullanılıyo ve toplanılıp AH da satılması iyi para getirir.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Mesaj tarihi:
lvl 14-15 moblardan düşüyor. Loch Modan daki göldeki adalarda duran yaratıklardan. Hemde genellikle 3 tane düşüyor. Ben orda kasmıştım.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

Mesaj tarihi:
1)linen cloth 2)wool cloth 3)silk cloth 4)mageweave cloth 5)runecloth 6)mooncloth..
sıralama budur arkadaslar,humanoidlerden duser.Level arttikca itemlar degisir,dusen sayi tamamen randomdir(2 dusuor 3 dusuor vs)
En cok para eden linen ve wool cloth dur.
Linen ve wool cloth u first aid de kullanmassaniz asla silk cloth kullanma sansiniz olmaz (yada mageweave cloth,runecloth..)
Level ilerledikce first aid 640 in 8 seconds, 800 in 8 seconds gibi bir hale gelir ki sanirim iyi isinize yarar.
Tailoring icin ana maddedir.
Leatherworker lar kullanmaz.
Gnomergan cevresi,bashal-aran cevresi...idealdir toplamak icin.
Mesaj tarihi:
ben betada 20 tane lineni 20 silverdan koyuyordum ve hepsi satıldı yaklaşık 500-1000 arası satmışımdır.[signature][hline]Charles Rhadamantis

Nobody is perfect so I'm nobody.

• Yeni Oluştur...