Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Linen Clothes!

Farinal

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslra linen clothe en iyi nerden bulabilirim blacksmith ve miner ım ve onlara ihtiyacım var.[signature][hline]"Buraya geri geldim çünkü bir süre tek basima huzur bulmam lazim.Sen uyumalisin,hala bir yatakda yatma sansin varken.safakla seni Hükümdar Denethor'a götürecegim.Hayır,safakta degil çagirildigin da götürecegim.Karanlik basladi.Artik safak olmayacak."
Sosyal ağlarda paylaş

Dandik moblardan sürekli çıkıyordu bana, sinir oluyordum her gördüğümde :)[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o
Sosyal ağlarda paylaş

Terzilik için oyunun başlarında gereken bir item olduğu için bulması çok kolay oluyor. Ayrıca First Aid de bunu kullanıyor. [signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid

[Bu mesaj Seru tarafından 12 Şubat 2005 15:02 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Yanılmıyosam leatherworker da linen'e ihtiyaç duyuyor.Bence büyük miktarlarda satıldığı zaman iyi para eder auction house'da.Bütün humanoidlerden düşme ihtimali var ayrıca,quest falan yaparken ister istemez baya bi toplanıyor bunlardan.[signature][hline]If you gaze long into an abyss, the abyss will gaze back into you. Frederich Nietzsche
-------------------
SWG - Queljin Jinaz (Eclipse)
WoW - The Troll Hunter Quel'jin
Sosyal ağlarda paylaş

Linene ihtiyaç var iyi güzelde lvl 25 mobdan düşüyo en yüksek benim gördüğüm..
Başlarda iş yaparda 45 lvl olmuşsun dur gidip linen mi topliim diycen.
Ama şöyle diyelim ;enel olarak bez ve türevleri çok kullanılıyo ve toplanılıp AH da satılması iyi para getirir.[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence.
Sosyal ağlarda paylaş

1)linen cloth 2)wool cloth 3)silk cloth 4)mageweave cloth 5)runecloth 6)mooncloth..
sıralama budur arkadaslar,humanoidlerden duser.Level arttikca itemlar degisir,dusen sayi tamamen randomdir(2 dusuor 3 dusuor vs)
En cok para eden linen ve wool cloth dur.
Linen ve wool cloth u first aid de kullanmassaniz asla silk cloth kullanma sansiniz olmaz (yada mageweave cloth,runecloth..)
Level ilerledikce first aid 640 in 8 seconds, 800 in 8 seconds gibi bir hale gelir ki sanirim iyi isinize yarar.
Tailoring icin ana maddedir.
Leatherworker lar kullanmaz.
Gnomergan cevresi,bashal-aran cevresi...idealdir toplamak icin.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...