kermit Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hayır yine başladı jk2 ye olamaz kurtarsın bizi bu dertten ![hline]Khirsah, 11 June 2003 18:01 tarihinde demiş ki: erkek adam dediğin ağır olur ! kermit_frog, 11 June 2003 18:05 tarihinde demiş ki: ben 52 kiloyum ağırmıyım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Sniper Phantom:) (karışmayın len)[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Ulen chemical 5 gün ne çabuk geçmiş. Neyse garbage ın kralı geri döndü. NAsil olsa kimse bakmio die adam a, b 1 , saelfj diye mesaj ata ata post kasio valla :)[hline]Ra_d, fi tarihinde demiş ki: praw'ı belediye zehirlemiş.[/b] Querquobad Quane[SnowLords] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 trabzon valisi, kemikıl'ın bindiği otobüs ayrıldıktan sonra kurban kesmiş :D aa chemical hoşgeldin :) biz de nerde kaldı acaba dioduk.[hline]eski bir çin atasözü der ki: chonk sonk tung, chenk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: Chemical, 11 June 2003 22:54 tarihinde demiş ki: GELDİMMM!! HEPİNİZE MERABAA!! Çok eylendim la orada:) kuru sıkı ile ateş ettim eheh bolca uyudum bol bol dinamit izledim:) geldim hadi sağ salim bu arada baraj inşatı bitince 15 km lik bi alandaki bütün ağaçlar su altı olucakmış acıdım yakmadım:D[hline]Make it Easy nayır nolamaz napamazlar bıze bunu olum ınsallah ordan dınamıt felan alıp getırmedın ıstambula[hline]Just as somethings can be right and useless Cant something be wrong and... Priceless? -------------------------------------- Armaden Dewild UO Lead HC www.Frp-tr.net yi ziyaret ettinizmi? Etmediyseniz kılıcım pesinizde olucaktır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Durlan çantamda vardı bitini havaya uçurucam isti[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 hoj geldin ;)[hline]===> orc_lord <=== *Çok sevdiği babannesini kaybettiği için üzgündür* *Balık katili olmuştur* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gilean Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 lan sniper baba naber:)ben DarthFurious[hline]Experience My Dead Side Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 ahaha:) selam[hline]Ahw elimi yakdım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar