equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 [spo1=En komiği =)]Ya bu kamera kamyona neden kendi kendine zoom yapıo.[/spo] Doğalgazın ülkemize hayırlı olmasını diliyor ve doğalgaz ile çalışan ilk ocağı huzurlarınızda yakıyorum... Korkma hanım, bu saatte kapımızı kim çalacak. Tanıdık biridir... Gerdeğe girmeden önce sana açıklamak istediğim bir şey var Sinan... Kim bekleyecek lan şimdi yeşil ışığın yanmasını... Bak şimdi nasıl balıklama atlayacağım... Gönder, gönder ben tutarım... Ay! Ne cici; ısırır mı?.. Geel, geel, sağ yap geel!.. Yapma abi, şeytan doldurur... Yav bu prizde elektrik var mı!.. Hayatımda hiç bu kadar güzel yemek yememiştim... Yalan söylüyorsam şuracıkta öleyim... Yav, şuna bak, ne kadar gerçekci bir oyun!.. Aabi, acaip seri bu araba yaa!.. Lan eşşek şakası yapmayın bee!.. Asıl sen ne diyon lan ibne!.. Kocan eve erken dönmez değil mi sevgilim!.. Hala karlı mı gösteriyor hanım?.. Aaa! Nevzat bak. Abim geliyor!.. Hocam ne olur son bir soru daha sorun!.. Allah... Allah! Bu tuttuğum da ne!.. Bekle beni, bir dalıp çıkacağım!.. Beyefendi biraz kayabilir misiniz acaba!.. Sadıkçığım seninle ilgili bir dedikodu duydum. Ama önce sana sorayım dedim. Sahi senin kontrgerilla ile ilişkin var mı?.. Tahliye mi oluyorum hoca efendi?.. Uf anam! Hepsi senin mi!.. Abi bu yeni aldığım modem için paratoner taktık, bir şey olmaz... Ben kırmızı yanmadan sarı ışıkta geçerim.. Elektrikçiye ne gerek var canım, ben şimdi hallederim!.. Ya karıcığım, koskoca titanik bu,hiç batar mı!.. Korkma ben attığımı vururum... -Tren geçiyo mu bu tren yolundan hala? -Heralde olm ana hat burası... Aya bak aya kamyon farı gibi... Yok abi ne düşücem ya,bak şimdi nası çıkıyom oraya... İnşaat bölgesinde kask takın,maazallah birşey düşer kafanıza... Ben yalnız gireceğim,10 dakikaya kadar dönmezsem gidin.. Bu daha da komik [Bu mesaj placebo tarafından 12 Şubat 2005 03:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Pyhenn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abicim eline sağlık süper olmuş.. Gece gece iyi güldüm walla.. :)[signature][hline]Gece biter gece başlar.. Çoktan unutmuşsundur sabahları..
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 He sölemeyi unuttum bunlar ölmeden önceki son sözler okuyup bu ne yaa demeyyin =)
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hepsi süper :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
BeIlow Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bendende bi söz :P Şu elektrik kablolarını hep ortada bırakıyor devlet. Şunu kaldırayımda millet çarpılmasın.[signature][hline]BURNwithPASSION KILLwithRAGE In the name of God, impure souls of the living dead shall be banished into eternal damnation. Amen.
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 -ya abi biz Fener Tribününe girdik galiba ya ? -Karıcım bugün çok şişmanlamışsın![signature][hline]Strenght,Pride,Discipline
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Bellow, 12 Şubat 2005 13:15 tarihinde demiş ki: bendende bi söz :P Şu elektrik kablolarını hep ortada bırakıyor devlet. Şunu kaldırayımda millet çarpılmasın. guzlel +1 :)[signature][hline]===>CheesteR<=== so you think you can tell heaven from hell,blue skies from pain, Msn:[email protected]... | Resimlerim | Sözlük |
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Beyefendi biraz kayabilir misiniz acaba!.. bu sözden sonra kim ölecek merak ettim?
madjai Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bi tanede benden -olum bu bombayı imha ederken kırmızıyı mı maviyi mi kesiyoduk? -kesin mavi amirim...[signature][hline]Tuna nehri akmam diyor Etrafımı yıkmam diyor Şanı büyük Osman Paşa Plevne'den çıkmam diyor... ----------------------------------------- Eclipse: Khas'bin Qebex-->Novice Bounty Hunter
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Korkma hanım, bu saatte kapımızı kim çalacak. Tanıdık biridir... :)[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük
Cintonik Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 haha iimiş bazılar :)[signature][hline] Retired Cla.Jackal on Dv Uçan Kaz Cintonick on Pati
pipo_14 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yawrum hepsi seninmi offfff ya pardon beyefendi ben sizin hanıma deil şey aslında[signature][hline](_)> (_)> (_)> (_)> ZzZzZzZzZ
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Olm bak osuruk yanıcı gazmış. Deneyelim mi?[signature][hline]
octopus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 spoilera koptum ciddden puhaha[signature][hline]life is unfair, kill yourself or get over it.
CusTodeM Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 phuahua spoilera koptum[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Resimlerim||Amma eleştirilmişim sevilmiyorum galiba :(
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Gönder, gönder ben tutarım... bu nedir abi ya beni benden aldı hauahua :D[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Xanthe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bazıları guzel gerçekten ama ole puahah dıcek bişi yok:)
Laorx Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: placebo, 12 Şubat 2005 03:37 tarihinde demiş ki: Aya bak aya kamyon farı gibi... :D[signature][hline]I was born when you kissed me, I died when you left me, I lived a few weeks while you loved me.
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 harika ornekler ve de verdiin link daha gusel :D *! Herseyi Beğenir*[signature][hline]*!nabzini control eder*
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 at at ben tutarım vardı o daha ii gönderden :P bide şeyler vardı bu yunus dimi ?[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality
equable Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Buldukça atarım bu kdr beğendiyseniz =)
Horrible Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 komedi ya :)[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden ------------------------------------------- En ateşli ve içli ağlamalar, en sönük ve anlamsız gülüşlerde gizlidir.
arina Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yalan soyluyosam olıım yalan soyledığı içn olen birini gormedım hiç valla[signature][hline]La vida es movil...
Lopeth Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bir tane de benden -Cemal babam seni çağırıyor. -Hangi baban ?? - ...[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... Bu mesaj 30 Şubat 2005 tarihinde değiştirilmeye çalışılmış ama mesaj kendini savunmasını bilmiştir... Haydi kafalar Telekoma
SoulCube Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en klasiği bu am eşheduenleee ilahe illallah...[signature][hline]İmzam yok abi Parmak basayım mı ?
Öne çıkan mesajlar