blade_neco Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaslar bana eu client versionunun patch.mpq dosyasının içindeki CamerasFlyByHuman.m2 dosyası gerekiyo 3K lık bi dosya, cok kücük.. Yanlız patch.mpq dosyasını acmak icin shadowflare programı gerekiyo shadowflare.gameproc.com/dwnload.html .. 1.2.3 patch i uygulanmamışı daha iyi olur ama yinede farketmez 1.2.3 de olur,, gönderebilen lütfen göndersin.. Eğer sorunu çözbilirsem pek çok kişi EU client versionun internetten indirmek zorunda kalmaz.. [email protected] tesekkurler bekliorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 patchlerken aynı hatayı bende de verdi... bende bu sefer patchi bi siteden indiriyorum. ilkinde torrentten indirmiştim %85 de.. eğer çalışırsa linki gönderirim, indirirsin... çalışmazsa yandık, reinstall gerekecek.[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Patchi baska siteden indirmeyi bende denedim.. işe yaramıyo.. Aynı hata yine çıkıyo.. Bütün dünyadaki WoW forumlarını taradım,, 26 saattir uyumuyorum ve aklıma gelen son çözüm bu.. Ve bence olacak.. Tabi eger karsıma yeni dosyalar cıkmazsa >:-( off off Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çalışmadı...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Siz de biliyorsunuz sorunun çözümünü ama reinstall diyorum. Her Blizzard oyunu fiks yapar bu yama sorununu. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Virtue-L Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Diablo yapmıyodu :=) Ilk postu atan arkadaşın söylediğini bi denesek?[signature][hline]Oyun : Vakit geçirmeye yarayan, belli kuralları olan eğlence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 çalışmadı.... bende clienti us client gibi gösterdim, patch yapmadan giriyorum kapak olsun blizze[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Nasıl yapıyosun onu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
blade_neco Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşlar 1.2.3 patch i uygulanmıs FlyByHuman.m2 dosyasını denedim aynı update sorunu devam etti.. (thx KemençeRo) Geriye bitek şans kaldı oda 1.2.1 patch i uygulanmış, Ham eu client dosyası.. Belki.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 blizzard bir çözüm bulana kadar 1.2.1 yamasıyla girmek en iyi çözüm.gerçi emotelarda çöüyo oyun ama katlanırsınız artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 salak gibi emotion yaptım az evvel... bekliyom sıra şimdi dallamalık işte[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahhah /laugh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya anlaşıldı us le oynanmayacak eu ama eu yu nerden indirecez trackerlar bozuk hep torrents.de.vu da hata veriyo sağlam bi link verseniz çok iyi olur[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dogbert Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bir de eno nasıl patchlemeden girdiğini yazar mısın yasaksa özelden yazar mısın[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yasak falan değil... wow.ini yi us haliyle bıraktım.. us client 1.2.3 ü istemiyor henüz.. dolayısıyla patch yap demiyor...[signature][hline]Profocio Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ftp://194.109.21.66/disk1/Games/wow/wow-installer-europe.tar eu beta clienti[signature][hline]EverQuest 2 <-----> www.ALATURQUA.org <-----> World of Warcraft Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darksun Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Eno naptında eu ya girebildin, benim 2 versiyondada bulunmam lazım nasıl olcak o =P converter felan varmı lol[signature][hline]''Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world , carrying their own light to brighten both day and night.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar