TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Pazar Keyfindeki dizi gibi.Aşık olunca ne mantıklı düşünebiliyor sunuz ne başka bişey.Küçük yaşda büyük umutlarla evlenip hayatı zindan olmuş 23 yaşında genç ve güzel bir kadın.Evlenip özentilerini yaşayamamış evliliği cehenmmen olmuş,maddi zorluklar içinde sürekli eşiyle kavga eden gidekcek ve dayanacak bişeyşi olmayan birisi.Bir tarafda ise hayatı deli dolu yaşana,gününü gün eden aynı yaşlarda bir genç.Kaderin oyunu bakışmalarla başlayan bir ilişki.Belki güzelliğine belkide hayatına aşık olmuştu kız çünkü kendisi yaşamak isteyip yaşayamamış,bir kere bile sinemaya gidememişti.Belkide onun için bir kurtuluştu bu hayatını yaşayabilsemi için.Ne eminönünde balık yiyebilmiş,ne geceleri tıklım tlıklım olan istiklal caddesindeki insanları görebilmiş,nede evinde huzur bulabilmişti.Çok çabuk gelişmişti aşk.Telefonlarla sabahın körüne kadar süren konuşmalar.Eşi yattıkdan sonra arayıp "sesini duymak istedim"deyip iyi geceler öpücüğü veren bir kız.Hiç böyle bir duygu yaşadınız mı?Size aşkını,olmayan parasını,kendisini veren bir kadın.Aşkı için işe girip aldığı asgari maaşla "al aşkım bu parayla kontör al bitmesin kontörümüz" diyen,belkide buzdolabında düzgün bişeyler olmayan bir kadın.Bir tarafda ise aşkı gözünü kör etmiş,gece gündüz aşkını düşünen bir genç.Kucağında cocukla buluşmaya gelen,cocugunu kucugından indirip size sarılan bir kadın.Siz hiç böyle bir duydu hissettiniz mi?Elinizi tutup ağlayarak "beni lütfen ne olursa olsun bırakma evlensen bile,tek mutluluğum beni hayatı bağlayan bebişim ve sensin"diyen kendini yeniden doğmuş gibi hisseden bir kızcağız.Yuva yıkanın yuvası olmaz derler. Bu olaylar gerçek hayattan alınmış olup yaşanmıştır.Anlayacağız üzere olayı yaşayan benim.Telefonumu kapattırdım.Ailesinin yanına geri döndü.Ben ise yaşamıma yeni baştan devam ediyorum.Ayrıldılar çünkü kız ona hiçbir ilgi göstermıyordu.Görüştükleri günden itibaren kız kendine dokundurmamış yere vurup kırdığı vazonun parçasıyla kendisini parçalamıştı.Babam duysa eve katkım ne olursa olsun,yaşım kaç olursa olsun kendi üzerime olan evden beni atar yada kendisi annemide alıp giderdi heralde.Hayla kendime soruyorum acaba tanıştığımız güne dönsem ona hayallerini baştan mı yaşatırım,yıldızları ayaklarının altına tekrar mı sererim yoksa evli olduğunu söylediği an onu terk mi ederdim diye.Sizin güç olayları içinizden tekrar yaşayarak gözleriniz doldu mu? Ben bir kadının aşkı için nelere kadir olabileceğini,ölümü göze aldığını gördüm.Hayatta bazı şeylerin değerini bilmek lazım.Bazen durup bakıyorum ve saygı duyuyorum kızlara,bazende derin derin düşünüyorum..[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 asla pişman olma. çünkü pişmanlık için her zman geçtir...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 milf hunter!! wohooo[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ki$isel?[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: DoGMeaT, 11 Şubat 2005 13:42 tarihinde demiş ki: milf hunter!! wohooo heüheü sapıksın... :lol: :lol:[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tamirci Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyoyoy[signature][hline]imzasız bir dünya için elele!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 belki kız ayrıldıktan sonra yeni biriymiş gibi ailenle tanıştırabilirdin onu. dul olarak değil de.. eninde sonunda karşına çıkardı ama sonuçta iş işten geçmiş olurdu bu akdar seviyodunuz madem birbirinizi aklıma gelen olay bu. Gerçekten çok güzel bişey yaşamışsınız özendim açıkçası. ama sadece yaşadığınız aşka ne sonuna ne başına. değerini bilseydiniz keşke tam olarak bilmiyorum tabii aranızda neler geçti fakat evlenseydiniz belki de mutsuz olacaktınız. Maddi sıkıntı her zaman aşkı aşmıştır. Efsane aşklara konu olan türk filmlerinde bile maddi sıkıntı bir süre sonra büyük aşkla evlenen çiftler arasında huzursuzluk yaratır. Ailene açmadığın iyi olmuş ama bence hala şansın varsa ve o insanın senin için doğru insan olduğuna inanıyosan onun seni senin onu hala sevdiğinizi düşünüyosan hiç durma git evlen kızla bence..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: DoGMeaT, 11 Şubat 2005 13:42 tarihinde demiş ki: milf hunter!! wohooo şurda ciddi olarak anlatılmış bi hikaye var ve adamın yaşamış olduğu duygusal bir içerik var sen gelmiş milf hunter diyosun. saçma sapan msjlar atıyosunuz. afferin büyük espiri yapmışsın. bak şeref senin msjını quotelamış. popüler çocuk.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
grifter Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: DoGMeaT, 11 Şubat 2005 13:42 tarihinde demiş ki: milf hunter!! wohooo Biraz saygı lütfen. Eminim biliyorsun söylediğin kelimenin açılımını. Kişinin mesajını ve yazdıklarını belki eleştirebilirsin ama böyle ağır bir şey yazmak olmaz![signature][hline]Now its back to the kind of fight I'm used to; me versus everybody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wildpervert Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kişisele açılması lasım. burda olursa tepki görür[signature][hline]Boo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: wildpervert, 11 Şubat 2005 13:51 tarihinde demiş ki: kişisele açılması lasım. burda olursa tepki görür gelen tepki kişisel olsun.. milf hunter demesin kimse.. o zaman ben de derim ki gülme komşuna yakınının başına.[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 thyde kabin memuru yain host olarak çalışıyorum askere bile gitmedım okul vasıtasıyla tecilli.Ailem beni mühendis bir akrabamızla evlendirmek istedi karşı çıktım.Şimdi karşılarına kucağında cocuğuyla bir kızla gelirsem ne olur bilmiyorum ama o kızın bana aşkımmm deyişi yaşadığımız herşey hayla aklımda ve onu seviyorum.Yatarken onu düşünüyorum ne olurdu yanımda olsa sarılsa bana diye o yüzden dedim hayatta bazı şeylerin kıymetini bilmek gerek[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Bence her ne şekilde ve durumda olursa olsun evli ve cocuklu bi bayana ilgi göstermezdim.o bana bu şekilde gösterse bile taş kalpli olur arkamı dönerdim heralde.benim aldıgım ahlak ve görgü kurallarım buna el vermez çünkü.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ahlakla pek ilgisi yok bunun. ilk kocasından boşanmış çocuğu olan bir kadınla evlenmek çok normal bişey ve diyelim kocası terketti onu dul bi kadın yalnız ölmek zorunda mıdır? bu mu ahlak?[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Fistan bende öyle yaptım ama dedim ya aşk olunca mantık olmuyor kendimden utandığım bile oldu ama arkamı dönüp gözü yaşlı bırakamadım işte sabahlara kadar uyuyamadım düşündüm taşındım ama olmuyor işte[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Xaer_Aloneheart, 11 Şubat 2005 13:54 tarihinde demiş ki: ahlakla pek ilgisi yok bunun. ilk kocasından boşanmış çocuğu olan bir kadınla evlenmek çok normal bişey ve diyelim kocası terketti onu dul bi kadın yalnız ölmek zorunda mıdır? bu mu ahlak? Evliyken diyorum ben. şimdi ayrılmış kız ama evliyken Tahtabacak ile ilişkisi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Kadının evli ve çocuklu olması biraz kışkırtmış diyecem ama başka türlü başlamış sanırım.[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şimdiiiii bakıyorum kayıt tarihine henüz sadece 32 gün hiç tanımadıım etmediim bi insan sanmıyorum oda bu communitiyde çok kişiyi tanıyordur.ama gelipte bu kdar ciddi bir şeyi anlatabiliyor. hmmm milyon tane tanımadıın adama. sence kim burda popüler olmaya calışıyor? hiç kusura bakmasın kimse ciddiye almıyorum bu topic'i hiç tanımadııım bir insan gelipte bana spkaktada analtsa bu kadr kişisel şeyleri yineciddiye almam ciddi bir insan deilim belki. kusra bakma xaer ama beni tanıan tanıor zaten popüler olmak için bu tür şeylere ihtiyacım yok emnim seninde böle atraksyonist çıkışlara ihtiycan olmadıı gibi. böle bişi benim başıma gelirse en bu kadr kişisel bir şeyi tanıamdıım insanlara acmam.bir topic acma gereği görsem bile doğru bölüme acarrım.eğer bu topic kişisel bölümünde olsaydı benim yaklaşaımımda daha deişik olacaktı milfin anlamını biliyorum[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şikayet butonundan kişisele açılması gerekli diye şikayet etseydin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Haha popüler olmaya çalışıyorum şarkıcı falanda olur benden.Yazık sana.Sana gereken cevabı şimdi vermicem.İnsanın halinden insan anlar.Babandan duyduğun lafları gelipde burda geveleme.Ben senelerdir buralardayım farzetki ismini vermek istemenyen izleyici.[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bide DoGMeaT bi topicdeki konulara cevap verirken önce yazanın kayıt tarihinemi bakalım? ha daha yeni kayıt olduysa sapıtalım topici kaale almayalım. ama madalyalı eski bi kullanıcıysa ciddi cevaplar yazalım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bana pmden ulaşıp istediin gibi içini dökebilrisn istersen bana ulaşabilcein bir icq nosuda verebilrim sana ama eğer ki dediğin gibi yıllardır burdasın ama bu accin fake ise seni kınıyorum. gerçek nickini kullanmayıpta başka nickler arkasına saklanacak kadar uzaksın,güvenmiyorsun bize. hmm[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TahtaBacak Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Güvenmeme meselesi değil,belkide utanıyorum yaptığımdan bu konuyu daha fazla irdelemeyelim lütfen böyle bir durumda 2 kişinin bile benim gözümden bakmaya çalışıp fikrini söylemesi olumlu yada olumsuz olabilir bu bile insanı rahatlatıyor[signature][hline]Turkish Air Lines Flight Training Center Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 şöle diim fistan madalyayla fln alaskı yok bi kere hiç tanıamdıın milyona tane adama bu kadar kişisel bir şeyi anlatmak bence doğru deeil ama bu forumlarda az cok zaman geçirmiş,tanınan,bilinen bir insan bu forumdan elbet kendine bir cevre kuracak arkdaşlar edinecektir.bu adam bu arkadaşlara ve tandıı insanlara icini dökmek isterse daha gerçekci gelir bana. ama daha balonlu olarak tabir edilbilecek bir pati üyesi gelipte böle bi top,ic acınca hiç ksura bakmayın hade laeyn moduna giriporum ben[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Messor Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ya millet şu konuda anlaşsak? ben de popüler olma isteği görüyorum insanlarda (tahtabacak sana değil) ama illa yorum yapmak için girmeseniz, yani beğenmiyorsanız veya art niyetle açılmış diyorsanız şikayet edin modlara, kışkırtıp kavga çıkarmanın ne gereği var ?[signature][hline] Awake... for all is dying, even the dead We are our Past failing to come back All of us visionaires.. ..with a rope around our neck... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar