Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 29, 2003 Hİç kullanmadığım bi game boy color var. Ekranı tertemiz ışık altında dibine girerek bakılmadığı sürece görülmüo çizikler yani bi cd gibi tertemiz üzeirnde kırık çıkık yok sadece dolabımda dururken ekranı azıcık kirlenmiş o kadar bu aleti 1. el alırsanız 100 milyon felandı sanrım ve bendeki 1. elden tek farkı arka pil kapağında küçük siyah bi lekesi olması ve ekranının çok küçük çizikleri gözlük camı çizikleri kadar bişi çok küçük bişi:) Kaça satılır bu? alan olurmu?[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us
Simofle Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 75 belki eder Cunku 2. el advance 120 mıl.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 30 May 2003 10:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 edermi? aa güzel ozman alan varmı:)[hline]want you to remember a love so full it could send us all ways i want you to surrender all my feelings rose today and i want you to remain the power of children can amaze i'll try not to complain i know that's a pisser baby the chemicals between us the walls that lie between us
inf Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2003 gameboy colorın 25$'a aylarca satılmadığını bilirim ben :) 75 biraz fazla yani.. Advance bile 40-50$a satılıyor en iyimser haliyle. [Bu mesaj Twilight tarafından 31 May 2003 00:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2003 advance sanmam o kadar dusuk olsun.1 oyun fıyatına makınayı satana enayı derım ben.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 ilk gameboy lardan bendede var alcak varsa satayım. erkek adam siyah beyaz oyun oynar ne o oyle color molor...[hline]i love this game! ICQ :3500388
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Ben ılk gameboy'umu tahmınen bır 10-11 sene once fılan sahıp olmustum,aldıkdan 2 sene sonra gelmıstı Turkıye'ye :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- [Bu mesaj Simofle tarafından 02 June 2003 18:24 tarihinde değiştirilmiştir]
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 colo rda bi pokemon güzel oynanır zaten:) cidden güzel bi oyun bebe oyunu felan demeyin şahsen ben halan pokemon zamanındaki yaz okulu anılarımı maceralarımı hatırladıkca duygulanıyorum ama tadını çıkararak yaşıyorum eğer çıkarabilirsem[hline]Eheh yakalamadılarki dövecekler eheh nasılda kaçdım ama heriflerden eheh yaşıyorum!
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 chemical senın yas grubuna hıtab edıyor zaten o :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
inf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2003 said: Simofle, 02 June 2003 03:01 tarihinde demiş ki: advance sanmam o kadar dusuk olsun.1 oyun fıyatına makınayı satana enayı derım ben.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- bazı forumlarda satanlar var :) Hani o asıl forumlarda değilde ötekinde var. Hani şu kavgalı olan ;)
Apex Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2003 ilk game boy'u 500 bin liraya almistim sanirim,ucuz birsey degildi ama :)
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 said: Simofle, 02 June 2003 21:32 tarihinde demiş ki: chemical senın yas grubuna hıtab edıyor zaten o :)[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- alla alla hitap ederse eder:) karışmayın pokemonuma:P eskiden çok severdim ya duygulanıyorum etmeyin şunun lafını[hline]Türkiye'de iş almak için ne yapılır? süper başvurma taktiği ve hediyelerde var tabii
elming Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 4, 2003 ben 50 milyona alırım her türlü game boy u[hline]nevır andırestımeyt dı pavır of dı dark sayd
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Bendede vardı ilk nesil gameboylardan orjinal kutulu falan filan almıştım 2milyondu galiba ahh o iki milyonu kaç ayda biriktirmiştim acaba :)[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 said: Twilight, 03 June 2003 04:38 tarihinde demiş ki: said: Simofle, 02 June 2003 03:01 tarihinde demiş ki: advance sanmam o kadar dusuk olsun.1 oyun fıyatına makınayı satana enayı derım ben.[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- bazı forumlarda satanlar var :) Hani o asıl forumlarda değilde ötekinde var. Hani şu kavgalı olan ;) yok orda bıle 120 mıl. du 75 e kım satar gba be[hline]Simofle Limonum -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
inf Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 daha yeni sattı adamın biri. Daha önce satanda olmuştu ama detaylı bilgim yok. bildiğimiz gba ama..
White_Rakkad Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 bence sen 50 milyon a sat[hline] 3 günde 184 kullanıcıya ulaşan forumumuzu daha da renkli yapmak için sizleri davet ediyorum..
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Ben gameboy classic + 4 orjinal oyunuyla 10 milyona satarım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
kermit Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 abi artık eskisi kadar pahalı değil bunlar ama bence 60 m eder[hline] wrak wrakkk icq : 803819 ara beni yalayım seni tele kurbağa :)
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 said: SilphatosIce_, 08 June 2003 09:53 tarihinde demiş ki: Ben gameboy classic + 4 orjinal oyunuyla 10 milyona satarım.[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage ıyı ben alıyorum :)[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
MrLevie Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2003 chemical 50 kaata verirsen alırım. maksat yolda zaman geçsin. bunun oyunları ne kadar oluyo?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself....
Simofle Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 9, 2003 25-30 mıl. cıvarı[hline]:utaniem: Simofle :utaniem: -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.-
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 said: LevieMaxilack, 08 June 2003 23:40 tarihinde demiş ki: chemical 50 kaata verirsen alırım. maksat yolda zaman geçsin. bunun oyunları ne kadar oluyo?[hline]no one can be told what the matrix is....you have to see it for yourself.... Olabilir:) bu arada geldim[hline]Make it Easy
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Simofle alıyor musun gerçekten classic i :D[hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 SilphatosIce_ seni gorunce msg atasım geliyor :)[hline]:rock:Touch Of Evil:rock:
Öne çıkan mesajlar