LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Crytek'in yeni PUBG/EFT mix FPS'si. Bire bir aynı değiller ama paylaştıkları öğeler var. Orta boylu bir haritada 5 duo takım bounty peşinde konuşuyor. Dev bir örümcek boss'u öldürüp içinden düşenleri alıp haritada random belirlenen kaçış noktalarına gitmek gerekiyor. Örümceğin yerini öğrenmek için harita'da ipuçları çıkıyor tek tek. İpuçlarının yerini özel bir vision açarak görebiliyorsun ama tam yerleri belli değil, gidip araştırmanız gerekiyor. Diğer takımlarda bu clue'ların peşinde oluyorlar sanırım vey onlara farklı çıkıyor olabilir. Örümceğin yerini şans eseri de bulabiliyorsunuz tabi. Harita da çeşitli zombie'ler var, onlar da ayrı bir engel oluşturuyor. Bugün itibari ile Twitch'te ana streamer'ların hepsi bunu oynuyor. Muhtemelen yarın da oynarlar oradan daha çok bilgi alabilirsiniz. Ben beğendim concept'i, oynarım direkt. https://www.huntshowdown.com/
nuwa Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 sanırım kış uykusuna yatacağım şu battle royal furyası geçsin diye.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Bu battleroyal değil aslında, sadece harita kapanma kısmı yakın. Escape From Tarkov'a benziyor daha çok. Ayrıca battleroyal bence harika bir furya :)-D
Lemmy Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Twitch de ilk 5 e girmiş zaten, izliyorum
Flassh Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 yazık valla crytek e yıllardır tek yaptıkları olan şeyi kopyalayıp satmaya calısmak onu da beceremiyorlar hala nasıl dükkanı kapamadılar hayret
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 daha cok monster hunter+tarkov gibi. haritada hedef var avlayip cikmaya calisiyo her takim. streamerlara oyanaticak duruma geldiyse yakinda cikar heralde. crytek kendi yapmiyo, amerikada bi studyo almislar onlar yapiyo.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Henüz oyunda grafik ayarları bile yokmuş. Sadece VSync aç-kapa, fullscreen/windowed falan varmış. Shroud'un Öküz bilgisayarında bile 70-80 fps alıyor. Summit 35 fps ile oynamış. Oyun duyurulalı oldu baya aslında, şuana kadar bir tık daha hızlı gelir diye düşünmüştüm.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 izledim summit-shroud streamini, baya alpha halde.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Lirik'den görüp başvurdum ben de, çıkar belki lol. Çok methediyolardı oyunu. Stream izleyemedim çok da open world sanıyordum ben, görev al ava git. Alan daralması falan demişsiniz.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Yani belli büyüklükte bir map var, Fortnite'ınkinden biraz daha küçüktür herhalde. Bölgelere ayrılmış. İlk başta map'e baktığında %50/%40'lık alanı gösteriyor tahmini olarak Boss'un bulunduğu bölgeleri. Her bulduğun clue işaretli bölgeleri azaltıyor. Üçüncü clue'da direkt bulunduğu mekanı gösteriyor. Clue'ları kullanmadan da bulabiliyorsun boss'u şans eseri. Veya başkaları bulmuş oluyor, onları istersen camp'liyorsun, veya girip onları temizleyip sen devam ediyorsun boss'u öldürmeye falan. Ben çok beğendim. Gunplay biraz sıkıntılı ama düzeltirler. Bence 1-2 aya davetiye yollamaya başlarlar.
aquila Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 alan daralmasi, ipucu buldukca hedefin olabilecegi yeri gosterme, oyle pubg filan gibi mavi gelip agzini kirmiyo.
LathspeLL Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ayrıca bu oyun muhtemelen Crytek'in bataklıktan çıkıp çıkmayacağını belirleyecek oyun olacak.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Ya ben dün yazdıklarınızdan alan daralıyor da dmg vuruyor zannettim, diyorum ne alaka gasdf Yaratıklar çok creepy ya. Bugün de oynarsa izlerim biraz.
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Cevat Yerli sirketi batirmamak icin $500milyon hibe almamis miydi devletten? Vergilerimizle yapilan bir oyun oldugunu dusunursek, Turk ip'lere bedava yapmalari lazim yoksa oynanacak gibi durmuyor.
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 manyak mısın lan öyle parayı kim kime verir. $5 milyon desen tamam dicem de.
zipzip Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Lorik yine oynuyor yayında. https://www.twitch.tv/lirik
Laorx Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Seru said: manyak mısın lan öyle parayı kim kime verir. $5 milyon desen tamam dicem de. son 3 yildir baya zorlaniyor crytek, crysis sonrasi duzgun bir oyunu yok. hatta gecen senelerde calisanlari maas alamadiklarini yaziyolardi. son 2 yildir ofislerinin cogunu kapadi veya satti. en son yaptiklari duyuru turkiyede yatirim yapacaklariydi, ama ayni zamanda bizim onlara yatirim yaptigimiz da yazildi. http://www.webtekno.com/turkiye-crytek-e-sahip-cikiyor-devlet-crytek-e-500-milyon-dolar-yatirim-yapacak-h23510.html
Seru Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 asparagas bu. crytek türkiye için ne yapmış da devlet bu parayı onlara versin. uzaya roket mi fırlatıcak. crytek bi ara istanbul ofisi açmıştı, onu da kapattı hızlıca. geçen binali, talesworlds'ü övüyodu bişeyler. onlara yatırım yapsınlar, adamlar türkiye'de ikamet ediyor.
MaxDamage Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Bu oyunu ilk gordugumde L4D tarzinda birseydi, baya bi degismis ve sanirim F2P olmus ? L4D halini cok tutmustumda. Bu hali bakalim nasil olacak.
arcane Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 Mesaj tarihi: Ocak 31, 2018 mumkunse devlet taleworlds'un adini bile anmasin. gerekirse biz crowdfundlariz. uc bes milyon lira icin m&b'e icerik polisligi ve ulusal propaganda sokulmaz.
Dragonfire Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 F2P değil ya, dün early access e açıldı 69tl, güzele benziyor. oynanır bu ya.
S-H Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 23, 2018 bana key yollamışlar beta için işim var diye kullanamadım 3 gün sonra keyi girdim kullanılmış diyor lol
xxbar Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 EFT den daha keyifli buldum..sıkıntı optimizasyon ve içerik..çeşitlilik artmalı..skill based oyun değil eft gibi..ağır aksak yapısı var..eft uzun oynama süresinde bunu şu hali ile döver..
zipzip Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Hunter'lık yok oyunda ya. Dümdüz ateş et, kaç, vur, kovala. Tek olayın canavarın bokunun nerede olduğunu hisset. Loot yapmış hunterları peşleyip öldürmek çok acayip bi zevk ya.
LathspeLL Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Konuyu açan Mesaj tarihi: Şubat 24, 2018 Optimizasyon korkunç, hatta yok şuan optimizasyon falan. 30 fps alıyorum LOW'da (ki low ayarını görüyor mu ondan bile emin değilim.) Acaip acaip bug'lar. Bulunduğu aşamaya early access değil pre-alpha denir. Oyun düzgün çalışsa keyifli oyun olacak belli.
Öne çıkan mesajlar