tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 eskiden çok bi haşıneşir olurdum orayla (okuyucu olarak) şimdi yazar olduğumu öğrendim ama nedense hala paticikteyim. sizi seviyorum patijanlarım :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ticari mantık vardır işin içinde ama o kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü 18 k çaylak vardı ve bir avç moderatorun bunların hepsini okuyup onaylaması çok zor.. aylar yıllar alır.. E muhteşem olan bi yönetim sisteminide bunun için bozamadılar.. Ha bence kötü bir karar ama en iyi çıkış yolu buydu bu kadar çaylak için.. Yoksa 7. nesile kadar onaylamalar bitmeyecekti..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: -007-, 12 Şubat 2005 05:13 tarihinde demiş ki: (bkz: ekşi sözlük) [signature][hline]Atam izindeyiz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 2.ci kez uçurulma şansı! Oley! =)[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 'kthulhu' kullanici kaydi silinmi$. yarin bu nick'le tekrar ba$vurabilirsiniz eheh 20mayıs'ta başvurmuştum..Benden sonrakileri yazar yapmışlar beni silmişler..eheh güzel tabi..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür.(chE) I'm not fat!I'm big-boned..(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infarctus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 lol[signature][hline]bayat, 12 Şubat 2005 06:19 tarihinde demiş ki: ya onu gecin de, poposunun bi suru resmini koymus bi kizin sitesi vardi, bilen var mi, cok lazim su an. [b]Mail | MSN Messenger | Icq uin | Pati Sözlük | Resimlerim | Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paticik'i ilgilendirdiği için açmadım zaten, ilginç geldi bana. Bu arada hiç hesabım yok orada çaylak bile.[signature][hline]Silphatos Iceheart Synthetic Intelligent Lifeform Programmed for Harm/Android Trained for Observation and Sabotage (a.k.a : Grynn , Botanika) -Est Sularus oth Mithas- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zamo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Ben de uçmuşum dün ekşiden.Aylarca çaylak bekledik sonu bu muydu?[signature][hline]I came, I saw, I conquered Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Ardeth, 12 Şubat 2005 04:02 tarihinde demiş ki: Son seçimler nezamandı yahu 4 sene oldumu? Bidaha yapalım şu seçimleri :p 4 sene olmadı sanırım daha ama kesin yeni secim yapmak lazım, server'a renk gelmedli artık.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kthuludaki mesajdan bende de var :) napalım kısmet.[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 "ekşisözlük'te 17k çaylağın bir anda yazar yapılması" ve benim bu 17k yazar içerisine giremeyip, kullanıcı kaydımın silinmesi. böhü.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 şu ekşisözlüğü hiç sevmiyorum...ve insanların orda yazar olmak için kasması ise apayrı bi konu...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sözlük de kendi limitleri içinde farklı bir konsept. seversin ya da sevmezsin. :)[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu kadar boşa mı bekledik diyenler de moderatörlerin extra insafsız olduğunu söylemek isterim bu dönemde. o yüzden legal entry örneklerini incelemenizi tavsiye ederim. ve illegalleri de tabi.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Demon_of_Hell Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 zuh zuh zuh bayağıdır bekliyordum yazarlık olayını iyi oldu[signature][hline]Yeşilaycı Pati Beer help ugly people have sex since 1862 arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 şimdi biraz sakin olmak lazım değil mi arkadaşım? ben de şubat 14'te insanlar'ın ne alacağını bilmek istemiyorum belki. veya işte az ve öz lafları sevmiyorum ,görmek istemiyorum. cem karaca'nın mezarıyla da ilgilenmiyorum , sevmiyorum. vs. sırf karşı çıkmak için karşı çıkmışsın bariz.[signature][hline]valandil ownz j0o! i said, lord, take me downtown, i'm just lookin' for some tush. WoW - Kelvin , the Human Mage. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayır şunu anlamıyorum ben, madem sizi ilgilendirmiyor niye mesaj atıyorsunuz topic'e. ben ilgilenmediğim her topic'e mesaj atsam database çatır çatır çatlardı valla.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! [Bu mesaj Saeros tarafından 12 Şubat 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Machiaveli Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 22.000 kusur yazarin maximum 1,5 ay icinde 13.000-15.000'e kadar du$eceginin gostergesidir, aha bende buraya yaziyorum.. $imdi millet "hobarey! yazar oldum!" diye sacmalamaya ba$licak, bayagi bi ucu$ izlicez :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 17k'nın neresi çaylak be yaw :)[signature][hline]===> orc_lord <=== |Buddy/Old|Buddy Webpage|KTB için..| |Pati Pet|Corbeau|playingarena| |orc_lord/phoenix (day:153/melancholy/depression)| Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Bayagı bi ucus olucak herhalde sozlukte bu aralar, o kadar ucan olunca da ortam da gerginlesir herhalde eheh caylaklıgı dusunuyodum bi sure iyi ki yapmamısım ortam biraz duzelsin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki: hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki: ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş. Member of AAL'05 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Şimdi başvursam yazar olabilecek miyim?[signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sen bir l00s3rsin seni yazar olarak bile almazlar oraya o derece[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Yapma be Dayna, hayallerim yıkıldı :([signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog: - Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım. - Ya, o bizim ODTÜ değil miydi? - O_o [Bu mesaj W3r3wolf tarafından 12 Şubat 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 l0053r abi o.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 okadar looserligi bilmem ben ama alırlar were seni fgansızca bilen kurt köpeni almıcaklarda kimi alcaklar[signature][hline]regrubmah retsamdnarG * G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar