Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ekşisözlük'te 17k çaylağın bir anda yazar yapılsı

Silphatos

Öne çıkan mesajlar

eskiden çok bi haşıneşir olurdum orayla (okuyucu olarak)

şimdi yazar olduğumu öğrendim ama nedense hala paticikteyim.

sizi seviyorum patijanlarım :D[signature][hline] MSN : [email protected]
--
CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22
--
arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki:
genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz!

Sosyal ağlarda paylaş

Ticari mantık vardır işin içinde ama o kadar olacağını sanmıyorum. Çünkü 18 k çaylak vardı ve bir avç moderatorun bunların hepsini okuyup onaylaması çok zor.. aylar yıllar alır..
E muhteşem olan bi yönetim sisteminide bunun için bozamadılar..
Ha bence kötü bir karar ama en iyi çıkış yolu buydu bu kadar çaylak için.. Yoksa 7. nesile kadar onaylamalar bitmeyecekti..[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

şu ekşisözlüğü hiç sevmiyorum...ve insanların orda yazar olmak için kasması ise apayrı bi konu...[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

bu kadar boşa mı bekledik diyenler de moderatörlerin extra insafsız olduğunu söylemek isterim bu dönemde.

o yüzden legal entry örneklerini incelemenizi tavsiye ederim.
ve illegalleri de tabi.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

şimdi biraz sakin olmak lazım değil mi arkadaşım?

ben de şubat 14'te insanlar'ın ne alacağını bilmek istemiyorum belki.
veya işte az ve öz lafları sevmiyorum ,görmek istemiyorum.
cem karaca'nın mezarıyla da ilgilenmiyorum , sevmiyorum.
vs.

sırf karşı çıkmak için karşı çıkmışsın bariz.[signature][hline]valandil ownz j0o!
i said, lord, take me downtown,
i'm just lookin' for some tush.
WoW - Kelvin , the Human Mage.
Sosyal ağlarda paylaş

hayır şunu anlamıyorum ben, madem sizi ilgilendirmiyor niye mesaj atıyorsunuz topic'e.

ben ilgilenmediğim her topic'e mesaj atsam database çatır çatır çatlardı valla.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!

[Bu mesaj Saeros tarafından 12 Şubat 2005 13:23 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

22.000 kusur yazarin maximum 1,5 ay icinde 13.000-15.000'e kadar du$eceginin gostergesidir, aha bende buraya yaziyorum.. $imdi millet "hobarey! yazar oldum!" diye sacmalamaya ba$licak, bayagi bi ucu$ izlicez :)[signature][hline]Most of us walk in the light and the shadow but there are the chosen few who walk this world carrying their own light to brighten both day and night.
Sosyal ağlarda paylaş

Bayagı bi ucus olucak herhalde sozlukte bu aralar, o kadar ucan olunca da ortam da gerginlesir herhalde eheh caylaklıgı dusunuyodum bi sure iyi ki yapmamısım ortam biraz duzelsin.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Yapma be Dayna, hayallerim yıkıldı :([signature][hline]NTV'deki NBA Stüdyo programından bir diyalog:
- Evet, Amerika'daki seyircilerimizden de bize sorular geliyor. Şimdi Middle East Technical University'den gelen soruyu sizinle paylaşacağım.
- Ya, o bizim ODTÜ değil miydi?
- O_o

[Bu mesaj W3r3wolf tarafından 12 Şubat 2005 14:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...