j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 selam, forumda baktım ama galiba konuşulmamış hakkında. açıkçası konuşulmaya en azından paylaşılmaya değecek birisi olduğunu düşündüğüm için açıyorum bu başlığı. daha önce birkaç sefer görüp o dünyayı dolaşan çok elitim ama ben de sizin gibiyim havasında biri sanıp izlememiştim. geçenlerde bir akşam yine denk geldi bakayım bakayım afrika'da ne işi varmış dedim. afrika'yı bisikletle geziyormuş. daha önce de türkiye'yi gezmiş. gördüğüm günden beri böyle sanki tanıdığım bir arkadaşımmış yahut gelmiş de tanışmış birkaç gün muhabbet etmiş gibiyiz. bence arada bi açıp bakın nerelerden ne paylaşımlar yapmış. turistik yerlere uğramadan gittiği yerlerde yaşam nasılmış gösterebiliyor. belki benim de kafamda bir rotam olduğu ve ben de uça uça gezmek yerine uzun vadede gezmeyi düşündüğüm için bu kadar etkilendim ama her ne olursa olsun, yaptığı iş takdire şayan. şurdan kanalına bakabilirsiniz: https://www.youtube.com/user/piratanautes/featured Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 beni izle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 28, 2018 tam sevdigim tur, pek yemekle ilgilenmiyor sanirim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
j_bLiND Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 sen kimsin fistan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 mümin söyler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Feamer Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 "SAĞLAM MÜMİN' GÜNDE 5 VAKİT YALAN SÖYLER Mİ?" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Biyik Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 29, 2018 okyanustan enfeksiyon kaptı en son Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar