Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

beklemek.


Saeros

Öne çıkan mesajlar

bir kurşun daha sağ omzuma saplanıveriyor. yer delicesine sarsılıyor. öyle ki, dizlerimin üzerine çöküyorum ayakta duramayıp.

toz bulutunun ardına sesleniyorum, karanlığın ötesine. kanlı gözyaşlarım ağzıma giriyor, umursamıyorum; çığlıklar atıyorum damarlarım çatlayana dek. mekanik homurtular cevap veriyor insanlık arayışıma. daha fazla kurşuna boğuluyor bedenim. daha da çok yakınlaşıyor yeri göğü inleten patlamalar. tüm bu cinayeti cılız ses tellerimle bastırmaya çalışıyorum.

güneşin aşmaya çalıştığı bulutları, büyük, siyah kanatlar aşıyor. cinayetin kanatlı makineleri, aynı gözümü oymaya gelmiş kargalar gibi dört dönüyorlar tepemde. ellerimle kulaklarımı kapatsam bile, önce ellerim, ardından kulaklarım parçalanıyor. her nefes alışımda biraz daha öldüğümü hissediyorum.

hiçbir şey. hiçliğin çemberi mi beni sardı, yoksa ben mi içine girdım, bilmiyorum. alabildiğine karanlık. yutkunup bekliyorum, bir ses bekliyorum yaşama dair, belki bir nefes, bir kıpırtı..

ölümün sesleri cevap veriyor bana.

kurşunlarla delik deşik olmuş bedenim, çeliklerle biçiliyor. saplayıp duruyorlar ellerinde ne varsa. bitene kadar, tükenene kadar, sönene kadar; tüm hayatımı emip bitirinceye kadar. kırmızıya doyana kadar saplıyorlar. işlerini bitirmelerini bekleyip, gözlerimi sımsıkı yumuyorum.

sonunda hiçliğin perdesi kalktığında ve metallerin homurtuları uzaklaşmaya başladığında yavaşça gözlerimi aralıyorum. ah, yine parıltısı gözlerimi alıyor.

saçlarını kulağının arkasına kıvırıp, yanımda diz çöküyor. gözlerinde tarif edilmesi güç bir acıyla bana bakıp, iyi olup olmadığımı soruyor. yüzümdeki yırtık kaslar elverdiğince gülümsüyorum, iyi olduğumu söylüyorum. bunun yalan olduğunu bile bile, o da gülümsüyor acıyla. bunun da geçeceğini fısıldıyor parçalanmış kulağıma. kollarını bana doluyor, çekinmiyor kanımla kirlenmekten. ciğerlerim ıslık çalarken, ben onun kollarında tekrar yaşamı hissediyorum. onun gözlerinin ışıltısında yürüyorum bu isli dünyada.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Şöyle bi durum vardır betimleme yaparken... Mesela o kadar mantıklı güzel bişey yaparsın ama hissetiriyor olamaz. Onun yerine bildiğimiz kelimelerle o kadar hissedilebilen anlatımlar kullanmışsın ki bu da benim çok hoşuma gidiyor. Anlatımlarını seviyorum çünkü betimlemelerin hoş birbirine bağlayan ve duygulu şu ufak hikayenin sonunu hemen buluveriosun ne güzel dimi =)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...