Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Garip bir serial number sorusu

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Silinenlerin değil ama var olanların dosyası var, world save dosyası. Büyük bir olasılıkla her açılışta bunu okurken serial için var olanları eleyerek havuz oluşturuyor. Dolayısı ile silinmiş olanın havuzda bulunması olası. Ama ne kadar büyük bir havuz oluşturuyor orası meçhul. Sanıyorum save peryodu havuzun büyüklüğü ile doğru orantılı.

Deniyelim mi? Hem ne kadar sürebilir ki ispatı? :D[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
Item yok olduktan sonra diyor slayerr. Item varken alamaz elbette ama yok olduktan sonra alması olası ve mantıklısı. Yoksa sınırsız sayıda serial yok.[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test
Mesaj tarihi:
evet sordugum bu yani sınırsız serial mı var yoksa zamanla itemlar remove edildikce onların eski serialları baska itemlara veriliomu[hline]Rice
Level 23 Armsman/PRY
(Apdeytıd viikli)
Mesaj tarihi:
Seraillar 9 basamaklı hexadecimal numara kullanıyorlar. Oldukça geniş bir adresleme yapılabilir. Ve bu 9 basamaklı sayı ile FFFFFFFFF tane item dünya üzerinde tanımlanabilir. Matematiksiel olarak. Ama gerçekte bu kadar olduğunu sanmıyorum. Şimdi silinenler tekrardan kullanılmazsa bu FFFFFFFFF tane item her silinme ile 1 azalacaktır. Belli bir silinmeden sonra dünya boş dahi olsa yeni birşey eklenemez duruma gelir. Böyle bir durum kabul edilemez olduğuna göre silinenler büyük bir olasılıkla tekrar kullanılıyor.

Edit: Biraz daha derli toplu olsun istedim.

[hline]In God I Trust
For Rest I Just Test

[Bu mesaj GE-TA tarafından 13 June 2003 14:38 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...