sostizm Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 µh said: bu 40-50 yas gibi biri vardi, o sen miydin abi? Benim de daha bikaç sene önce gif başlığı 9gag alıntıları doluydu her tarafta 9gag meme'leri uçuşuyordu buralarda. ne zaman ne oldu da OUT oldu 9gag? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 nooblar koyuyodu onları foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 newfagler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2018 Fistan said: 9gagi begenmiyor artik genclik genç kontenjanında mıyımdır halen bilmiyorum ama bende de bu var artık ya. alışkanlık gibi giriyorum ediyorum arada ama sırf vakit geçirmelik. mizah dergilerinde de aynısı oluyor, arada gözüme çarptıkça alıyorum, sonra wc de bile çekilmiyor bir iki kişi hariç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 CthuLhu said: Chemical said: Hollanda ehliyet olayını baya sıfırdan yaptırıyor ve sınav zor.. ayrıca pahali ne yaptırıyorlar sınavda? ekstradan ne var da zor? 30-40 dk hatasız kullanman gerekiyor ve ciddi miktarda kural var, göbek dönerken ikinci vitesde girmek, bisiklet yaya öncelikli yolda kimseyi rahatsız etmeden ilerlemek,sinyal vermeden önce ve sonra ayna ve kör nokta aynı şekilde kontrol etmek, otobanda 300 metrede sinyal vermek vs. 1. Denemede sınavı gecemiyor çoğu insan. Teori sınavında soru başına 8 sn verip risk analiz edip karar verme vs sordular. Teoriyi geçtim ama. Yollarda çok fazla bisiklet olması otomobil kurallarını çok zorlaştırıyor çünkü birisine çarparsan adam ölüyor. O yüzden genelde bisiklet yollarının önceliği var, yoldaki işaretlere göre nerede oldukları bulabiliyorsun. Bisikletlerin kendilerini göremediğin için (kör noktadan geliyorlar sürekli sagdan seni gecebildikleri için) baya eğilip bakman gerekiyor camlardan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Baska non-eu ülkeden ehliyet sadece 6 ay geçerli sanırsam. Da mantıklı yani, babam kullanamıyor burada, hayatı boyunca araç kullanmış ama otobanda panik oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pascalnouman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 otobanda sinyal ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 evet NL'de var, baya sağa doğru girmek için teee uzaklardan sinyal çakıyorlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cokomantis Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 sağdan random dalan bisletliler içindir diye tahmin ediyorum. hollanda trafik kurallarını konuşalım mi bi süre ya, iyi geldi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 onlar normal trafik kuralları ehliyet sınavı da normal olması gereken tr de de baya zor şu aralar ama doguda falan parayı veren alıyordur asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borlach Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Feamer said: libya bile 70-80 lerde buradan gidenlerin ehliyetleri kabul etmemiş... Kaddafinin hıyarlığı o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 CthuLhu said: Chemical said: Hollanda ehliyet olayını baya sıfırdan yaptırıyor ve sınav zor.. ayrıca pahali ne yaptırıyorlar sınavda? ekstradan ne var da zor? stop tabelasinda durdun 2 saniye bekledin, gg iniyorsun arabadan. 3 saniye beklemen lazim. ha turkiye'de ehliyet kemeri takmadan almistim ehliyeti ben, o yuzden farkli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Chemical said: Baska non-eu ülkeden ehliyet sadece 6 ay geçerli sanırsam. Da mantıklı yani, babam kullanamıyor burada, hayatı boyunca araç kullanmış ama otobanda panik oluyor. hollandanın trafiğine dikkat et diyorlardı, almanyadan amsterdama geçerken bu aklıma geldi. Sınırı tam geçtik ne olabilirki yeaaa derken otoban ortasında araçlar stop etti. Panik frenle 10cm kala durabildim öndeki araca kadının aynadaki ifadesini hiç unutamıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 25, 2018 http://weknowmemes.com/wp-content/uploads/2013/11/chloe-meme-original-240x180.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar