trodoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sevgili Patiler, Liseye gecmeden önce hic küfür etmeyen ben Liseye geçince terbiyesiz bi cocuk oldu. Sirf bu yüzden sevgilimden ayrildim. Ne olduysa bu liseye geldigimde oldu offF!!! ilk gunler kufur edenlere sasgin gozlerle bakardim, agzima alamazdim ama simdi o kufurleri ben ediyorum. Unutmak icin napmaliyim lutfen yardim edin... 14 subat gelio hala ayriyiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 O.... demediysen barısırsınız niye kufrettin ki sevgiline?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Maedhros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 E yuh.[signature][hline]msn/mail|mail|icq Aha ben [code=php]Isırırım,bırakmam[/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trodoon Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Sevgilime Kufur etmedim ama bu aliskanliktan cok cektim... 14 subat bile ilk defa bos gecio... Eski arkadaslarim benimle konusmuyo bile :'([signature][hline]*Forumlara Goz Atar* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Eseklik etmisin ße Olm.... Git ve sevgilinden ozur dile belki affeder... =P[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
keyn Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 said: sirnaber, 06 Şubat 2005 16:41 tarihinde demiş ki: vay a.q.!! haha :D[signature][hline]hastasıyım!!!! neyinmi? ahada : The Kovenant - (1999) Animatronics Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 acı biber sür ağzına.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Haha! Bende küfür etmezdim, kankamla laf sokardık birbierimize, hep lafı anneme getirirdi, bende derdim "laf bulamayınca hemen anaya küfür bırak olm bu kdrsın" Sonra benide alıştırdı pezo, artık bende laf sokarken araya sıkıştırıyorum :) ama Seviyeli yerlerde takılınca (Forumlar, İş, Üniversite) o küfürlerden uzaklaşmana yardımcı oluyor...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] -Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki: ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 koy g.tüne yolla memleketine.. Boşver yani küfürsüz geçmez bu hayat insanın bi şekilde deşarj olması lazım ve küfür bunun için iyi bir araç.. Tabii dozunu kaçırmadan.. Şahsen sürekli küfürlü konuşulan bir aileden çıktığım için bana hiç yabancı gelmedi küfürler.. Mesela ilkokul 1 de birisi küfür ederdi, herkesin yüzü kızarırdı, ben gayet normal devam ederdim.. Boşver takıl sen yani.. Kızarkadaşın senden o yüzden ayrıldıysa ben o kızdan şüphe ederim şahsen çünkü geçerli bir sebep değil bu ayrılmak için (tabi sen ota b.ka küfrediyorsan o ayrı bilemem :) )[signature][hline]Touch of death is never gentle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 tecrübe ile nerelerde küfür edilir nerelerde edilmez ne zaman ne söylenir öğrenirsin. küfür edince bunu farkediyorsan saçını boz :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LiquiD Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 holy shit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 bana tam tersi oludu, orta 2 gibi falan ağzıma geleni söylerdim, sonra kendisine teşekkürü borç bildiğim bir öğretmen sayesinde küfür etmeyen bir kişi oldum. (yani en azından hatırlanacak kadar etmediğimi söyleyeyim, mutlaka bir yerde ayda yılda birkere birşeyler kaçıyordur ağzımdan). Şöyleki küfür eden kişi, küfür etmeyenlerin önünde haksız duruma düşer bu kesin, ben anlatmak istediklerini küfürle ve sinirle anlatan adamı ciddiye bile alamam açıkçası.[signature][hline]Beş Hececiler ''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Holy mother of fuck.[signature][hline]G3nk... Bana stunla gelmeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ne diyim yani böyle bi duruma lol.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 sevgiline durumunu anlat ve özür dile.bence anlayış göstercektir:)ve içinden küfür etmek geldiğijnde bi an dur ve düşün artık, küfür yüzünden sevgilinden ayrıldın.ama merak etme barışırsınız yakında :)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ben de ediyorum ama sadece erkek arkadaşlarımın yanında. bazı tipler de war ki büyük küçük kız erkek demeden herkesin yanında ağzına geleni söylüyor.2 tane çarpasım geliyor ağzına.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
driftintosin Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 off ben de lisenin ilk yıllarında son sınıflara aazı açık bakardım birbilerine isimleriyle hitab etmezlerdi ,afedersiniz, biribirine - - or.sp. cocuu !! die baırır dieride - ne var lan piç derdi böle baara baara .. şimdi bi de kendime bakıorum maşallah onlardan hiç farkım kalmamış .. bu biraz da lise psikolojisi heralde .. bi süre sonra azalmaya başlıo zaten .(kelime haznen genişledikçe..)) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 insan zaten ergenliğe girince ister istemez kendini bulma ,kendini bulma savaşı içine giriyo...bazı insanlardan bahsediyorum herkes böyle olmayabilir.[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2005 ya bi susun mna koym kafamı s..tnz vıdı vıdı isteyen etsin küfrüne hade sie m.na kdumların wooh[signature][hline]Kapansın camiler açılsın meyhaneler İçin dostlarım benim için için için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
equable Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Bizde birbirimize pich die hitap ederiz walla :lol: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NuKe Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Birbirine pich demek bab the kenk ten iidir bence :)[signature][hline]I love you but, i love your butt. Suark, 09 Aralık 2004 20:21 tarihinde demiş ki: Nedendir bilinmez birden kafana osurma isteği geldi içimden. Keremcan'ın banına hayır kampanyasına destek için tıklayın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 7, 2005 said: Sly-One, 06 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki: ben de ediyorum ama sadece erkek arkadaşlarımın yanında. bazı tipler de war ki büyük küçük kız erkek demeden herkesin yanında ağzına geleni söylüyor.2 tane çarpasım geliyor ağzına. +1, erkek arkadaşlarının yanında olurda olur olmadık yerde söyleyen tiplerdende nefret ederim.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 a.q. Cocuk =P kufur etmek istemio siz agziniza gelen kufuru yazmisiniz nasil istir...[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quvist Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 gercektende oyle cocuk etmek ıstemiyor herkes agzına geleni eliyle yazmıs :) +1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Horus- Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Bak trodoon benm kardesimde cok kufur ederdi ozellikle baba serefsiz dedigi gun bi tokat yedi bi agz1ndan salak kelimesi bile cikmadi. en iyisi babana serefsiz de! :D[signature][hline]Ben Kimseyim!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar