Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kufur Etmek Isyemiyorum!!!

trodoon

Öne çıkan mesajlar

Sevgili Patiler, Liseye gecmeden önce hic küfür etmeyen ben Liseye geçince terbiyesiz bi cocuk oldu. Sirf bu yüzden sevgilimden ayrildim. Ne olduysa bu liseye geldigimde oldu offF!!! ilk gunler kufur edenlere sasgin gozlerle bakardim, agzima alamazdim ama simdi o kufurleri ben ediyorum. Unutmak icin napmaliyim lutfen yardim edin... 14 subat gelio hala ayriyiz.
Sosyal ağlarda paylaş

Haha!
Bende küfür etmezdim,
kankamla laf sokardık birbierimize,
hep lafı anneme getirirdi,
bende derdim "laf bulamayınca hemen anaya küfür bırak olm bu kdrsın"
Sonra benide alıştırdı pezo,
artık bende laf sokarken araya sıkıştırıyorum :)
ama Seviyeli yerlerde takılınca (Forumlar, İş, Üniversite)
o küfürlerden uzaklaşmana yardımcı oluyor...[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69
http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b]
-Mix-, 06 Şubat 2005 16:12 tarihinde demiş ki:
ehe benimde peşimden 3kız 5 erkek kosuo ama vermedim daa
Sosyal ağlarda paylaş

koy g.tüne yolla memleketine..

Boşver yani küfürsüz geçmez bu hayat insanın bi şekilde deşarj olması lazım ve küfür bunun için iyi bir araç.. Tabii dozunu kaçırmadan..

Şahsen sürekli küfürlü konuşulan bir aileden çıktığım için bana hiç yabancı gelmedi küfürler.. Mesela ilkokul 1 de birisi küfür ederdi, herkesin yüzü kızarırdı, ben gayet normal devam ederdim..

Boşver takıl sen yani.. Kızarkadaşın senden o yüzden ayrıldıysa ben o kızdan şüphe ederim şahsen çünkü geçerli bir sebep değil bu ayrılmak için (tabi sen ota b.ka küfrediyorsan o ayrı bilemem :) )[signature][hline]Touch of death is never gentle...
Sosyal ağlarda paylaş

bana tam tersi oludu, orta 2 gibi falan ağzıma geleni söylerdim, sonra kendisine teşekkürü borç bildiğim bir öğretmen sayesinde küfür etmeyen bir kişi oldum. (yani en azından hatırlanacak kadar etmediğimi söyleyeyim, mutlaka bir yerde ayda yılda birkere birşeyler kaçıyordur ağzımdan). Şöyleki küfür eden kişi, küfür etmeyenlerin önünde haksız duruma düşer bu kesin, ben anlatmak istediklerini küfürle ve sinirle anlatan adamı ciddiye bile alamam açıkçası.[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

sevgiline durumunu anlat ve özür dile.bence anlayış göstercektir:)ve içinden küfür etmek geldiğijnde bi an dur ve düşün artık, küfür yüzünden sevgilinden ayrıldın.ama merak etme barışırsınız yakında :)[signature][hline]Çok Kere En Kuvvetli Tenkit Ses Çıkarmamaktır.
Sosyal ağlarda paylaş

off ben de lisenin ilk yıllarında son sınıflara aazı açık bakardım birbilerine isimleriyle hitab etmezlerdi ,afedersiniz, biribirine -
- or.sp. cocuu !! die baırır dieride
- ne var lan piç
derdi böle baara baara .. şimdi bi de kendime bakıorum maşallah onlardan hiç farkım kalmamış .. bu biraz da lise psikolojisi heralde .. bi süre sonra azalmaya başlıo zaten .(kelime haznen genişledikçe..))
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sly-One, 06 Şubat 2005 22:05 tarihinde demiş ki:
ben de ediyorum ama sadece erkek arkadaşlarımın yanında.
bazı tipler de war ki büyük küçük kız erkek demeden herkesin yanında ağzına geleni söylüyor.2 tane çarpasım geliyor ağzına.

+1, erkek arkadaşlarının yanında olurda olur olmadık yerde söyleyen tiplerdende nefret ederim.[signature][hline]jan d.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...