kujo123 Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Film kasım 2018de geliyormuş.Açıkcası ilk film bana göre oldukça kötüydü.Bu filmde Dumbledoreun gençliğini felan görücez sanırım.Dumbledore vs Grindelward duellosunu bu filmde verirler mi belli değil.Bu duello Harry Potter evreninin yapılmış en büyük düellosu olarak geçiyor kitaplarda. ''Filmin yönetmenliğini Harry Potter'dan tanıdığımız aynı zamanda ilk filminde yönetmenliğini yapan David Yates üstleniyor. Yönetmen verdiği demeçte ikinci filmin farklı bir mekanda olacağını söyledi. New York'ta geçen ilk filmin ardı sıra ikinci filmin büyük bir kısmının Paris'te geçeceğini söyledi. Diğer filmlerinde dünyanın farklı ülkerinde olacağı mesajını veren yönetmen ikinci dünya savaşının merkezi olan Almanya'nın kesinlikle filmde yer alabileceğini söyledi.'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 19, 2018 Ben de ilk filmi bğenmemiştim şahsen, gergedanla kur sahnesi bayağı baymıştı hele. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar