Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 iyide bjk maçlarında hakemlerin kötü yönetmiş olması illa bjk'nin hakkının yenmiş olduğunu göstermez ki.... Ha bi de bazı arklar düdük yüzünden gol yendi demiş de buna sadece gülüyorum top defansa her halukarda çarpacaktı ve gol olacaktı düdükle alakasi yok kandırmayalım kendimizi yoksa gol bal gibi gol. Golde bjk nin hakkının yenmesi gibi bir durum sözkonusu değil asıl tayfur rakibinin hakkını çalmak istemiş gol genede girmiş. 1-0 ken başlatılması dünyanın en saçma şeyi olur bence. Geçen seneki örneğe görede baştan başlatılması gerekir,yoksa o zaman haksızlık olur [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 11 Şubat 2005 15:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben düdük yüzünden gol oldu demedim. düdük çaldıktan sonra gol olamaz zaten. ayrıca düdük sesini duyan carew toptan kaçmış olamaz mı? daha topa vurulmadan 2. düdük geliyor sonuçta[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Futbolda 10 kusurlu(10 galiba) hareketten biri yapılınca hakem faul vermekle yükümlü.Bazen %100 penaltılar çalınmıyor,fauller verilmiyor.Bunlar da maçın skoruna yansıyacak şeyler.Bunlar da kural hatası.Her maç baştan oynansın o zaman kafanıza göre.Böyle şeylere sığınmayın artık[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 dogru sölüyosun aslinda...[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 [signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Peki birşey sorucam ama tarafsız olarak yanıt ver ; O atılan frikikte gene Tayfur erken çıksa,gene hakem düdüğü çalsa,top Carewe çarpsa,kale yerine kornere gitse ve hakem "korner" kararı verse.O zaman da itiraz edermiydiniz kural hatası var baştan oynansın diye?[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 evet gönül rahatlığıyla evet diyorum. ayrıca nukem. ben sana veya jural hatasına karşı bişey demedim. yanlış anlamışın herhalde.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tunch, 11 Şubat 2005 17:14 tarihinde demiş ki: evet gönül rahatlığıyla evet diyorum. ayrıca nukem. ben sana veya jural hatasına karşı bişey demedim. yanlış anlamışın herhalde. Bir de ben cevap vereyim ; O korner gol olsa maç 1-1 bitse ederdiniz. Maçı kazansaydınız etmezdiniz. Evet cevabı çooooook zor bir ihtimal[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 17:16 tarihinde demiş ki: Hayır revenge etmezdik.Tıpkı fenerin o kartlardan sonra 2 golü atıp maçı kazansaydı etmeyeceği gibi.Ama bu yinede kural hatası olduğu gerçeğini değiştirmezdi hiçbi zaman? Hiç değilse dürüstsün.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 hmm lütfen kendi düşüncelerimizi , futbol anlayışlarımızı başkalarıyla karşılaştırmayalım. benim futbol OYUNUNA nasıl baktığım bundan önce attığım tonla mesajda görebilirsiniz. oyunu kuralına göre oynamak esas ise , her türlü kural/yorum hatasına karşı tavrımızın net olarak belli olması lazım. yarın öbürgün bu laflarınızı quote olarak önünüze gelir ise , zor durumda kalırsınız arkadaşlar. hatırlatırım.[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 16:27 tarihinde demiş ki: blood Söylediğin şey o kadar saçma mantıksız ki Yahu Sen şunu savunuyosuın "OLSUN DÜDÜK OLMASADA YİYECEKTİ BİŞİ FARKETMEZ" ahahahahah gülmek lazım ancak.. Nukem allah aşkına düdükle golun alakası yok hakem orda çaldı ama çalmasada gol buz gibi goldu top baraja çarptı girdi cordoba HER ŞEKİLDE kontropide kalcakti zaten düdük olsun ya da olmasın.Düdük çaldığıu sırada görüntüyü izle top baraja çarpmış oluyor zaten barajı etkilediği fln da yok.Çok büyük hata kabul ediyorum maç tekrarı gerekir ama düdük yüzünden gol yedik diyorsan bence saçma düşünüyorsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ok zaten bende öyle diyorum da 1-0 ken başlasın gibi yorumlarda vardı o yüzden öle söyledim [Bu mesaj Bloodscalp tarafından 11 Şubat 2005 17:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tunch, 11 Şubat 2005 17:23 tarihinde demiş ki: hmm lütfen kendi düşüncelerimizi , futbol anlayışlarımızı başkalarıyla karşılaştırmayalım. benim futbol OYUNUNA nasıl baktığım bundan önce attığım tonla mesajda görebilirsiniz. oyunu kuralına göre oynamak esas ise , her türlü kural/yorum hatasına karşı tavrımızın net olarak belli olması lazım. yarın öbürgün bu laflarınızı quote olarak önünüze gelir ise , zor durumda kalırsınız arkadaşlar. hatırlatırım. Sorun senin futbol anlayışın değil.Belki sen "Evet" dersin ama yönetim "Hayır" der.Bu kesindir.Olay o durumda gol olduğu için itiraz etmeniz.Gol olmasa "banane kuraldan" olacak.O yüzden bu hata yüzünden maçın tekrar oynanması yanlış.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kardeşim o zmn soru sorarken "yönetiminiz ne derdi" diye sor? yukarda gelip tarfsız olun bıdıbıdı dersen , bende sana kendi düşüncemi anlatırım. yönetimin düşünceside beni bağlamaz ayrıca. ben kendi doğrularımı bulabilicek bir BİREYim. sen kendi takımının yönetiminin dediklerine göre hareket ediyorsan beni hiiiç alakadar etmez. sanada yazdığım son cevaptır. iyi günler sana. haftaya , başka bir beşiktaş-hakem rezaletinde görüşürüz[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: tunch, 11 Şubat 2005 17:35 tarihinde demiş ki: kardeşim o zmn soru sorarken "yönetiminiz ne derdi" diye sor? yukarda gelip tarfsız olun bıdıbıdı dersen , bende sana kendi düşüncemi anlatırım. yönetimin düşünceside beni bağlamaz ayrıca. ben kendi doğrularımı bulabilicek bir BİREYim. sen kendi takımının yönetiminin dediklerine göre hareket ediyorsan beni hiiiç alakadar etmez. sanada yazdığım son cevaptır. iyi günler sana. haftaya , başka bir beşiktaş-hakem rezaletinde görüşürüz Konuşma tarzını değiştirmeni öneririm.[signature][hline] İki şey sonsuzdur,insanoğlunun aptalığı ve evren.Fakat ikincisinden o kadar emin değilim... Albert Einstein Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Fifa kurallarına göre maçlara şike karışmışssa ancak tekrar edilenebilir. Hakem hatası veya dış etkenlerden dolayı iptal edilen maç olayın olduğu dakikadan başlıyor... Eski Futbol Federasyon başkanı açıkladı bunu[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 pardon revenge abi tanıyamamışım. bi daha olmaz abi... :tebrikz: :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemad Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 kural hatasından dolayı maçın yeniden başladığı bir örnek bulabilir misiniz avrupadan? birşeyin karar verilmesi için önrke olmasına gerek yok mantıklı olan uygulanmalı. fener maçı örnek olamaz olmamalı hatta bana kalırsa bu maçla birlikte böle saçma bir şekilde maç tekrarı yapılmamalı fener maçı kalsın orada öyle süs olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi kere de Avrupa bizi örnek aLsın kardeşim Bu Avrupa özentisi nereye kadar :)[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Ilhan Cavcav yarin saat 14.00'da Kizilay Meydani'nda Ankara'daki butun BJK'lilere `emzik` dagitiyormu$. Ilgilenenlere duyurulur.[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: -Wissy, 11 Şubat 2005 22:51 tarihinde demiş ki: Ilhan Cavcav yarin saat 14.00'da Kizilay Meydani'nda Ankara'daki butun BJK'lilere `emzik` dagitiyormu$. Ilgilenenlere duyurulur. Haberide gazetede okudum bayaa güldüm.[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 İlhan HavHav a bizde adam olmayı öğreticez =)[signature][hline]tuana... [Bu mesaj blackchaos tarafından 11 Şubat 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eheh :D[signature][hline]jan d. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Sen soylesen olmuyor mu? Guveniyoruz biz moderatorumuze. [Hayir, sana degil Nukem. Cunku sen zencisin. :P][signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 tek bişey diycem yarın saat 14.00 da cavcavın dağıttığı emzikleri saat 14.30 da topluca cavcava geri veriyoruz. uygun bi yerinden :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar