Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beşiktaş - Gençlerbirliği

uncla

Öne çıkan mesajlar

said:
nindalf, 06 Şubat 2005 21:32 tarihinde demiş ki:
Ya komikleşiyorsunuz yok kuddusi 1 bjk 1 yok efendim real madrid kuddusiyi alıcakmıs yok kuddusi dısbank reklamlarında oynasaymıs. Balon laflar bunlar yani içi boş.

Evet boş çünkü ben zaten Galatasaraylıyım, o lafı da geyik olsun diye ettim..[signature][hline]Never come near me again..
Do you really think I need you..
John_Petrucci, 23 Ocak 2005 23:00 tarihinde demiş ki:
Neil Armstrong muson du zaten.Beklenir ondan
Sosyal ağlarda paylaş

Kuddusinin kabul etmsi bisiyi degistirmez onemli olan icerde nelerin donecegi.Arkadaslar sunu hic bir zaman unutmayın Mac sahada kazanılmaz.Su an ki federasyon baskanını istemeyen iki takımdan birisi besiktastır.digeri trbzonspor.Trabzon dogal olarak mehmet ali yılmazi destekledi.Besiktas ise direk "ben seni istemiyorum dedi."
Eee bu olaylardan sonra siz ne bekliyorsunuz.Nasil bir besiktas izleyebiliriz su an ?
sizce?
Sosyal ağlarda paylaş

becne top havadayken ıkıncı duduğu çalmasa gayet mantıklı bişi yaptı
top barajı bozan adama çarpmadı sonuçta
ve avantaja bıraktı gol oldu amaıkıncı düdük cordobayı yanılttımı cordoba o düdük olmasa topu tutarmıydı burda sorun var bana mantıklı geldi böle bişi[signature][hline]sheref, 20 Ocak 2005 02:34 tarihinde demiş ki:
seviştik sonra konuyu kapatıp arkadaşlığa devam ettik tabi eskisi gibi olmadı illaki...
Sosyal ağlarda paylaş

üzücü birşey türk futbolunda umarım birdaha böyle şeyler olmaz.[signature][hline]Lucas | Indinolla

çatlayan tomurcuğun,doğan çocuğun çığlığını duymadan,gül benizli sevgilinin titreyen göğüslerini öpmeden doyasıya,korka korka,yana yana,hergün birazdaha derinden hergün birazdaha kapkara kor ölümü aç ve arkasız köpekleşerek yaşamak dersen bu yürek çat diye çatlasın ulan...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Obscura, 07 Şubat 2005 15:58 tarihinde demiş ki:
becne top havadayken ıkıncı duduğu çalmasa gayet mantıklı bişi yaptı
top barajı bozan adama çarpmadı sonuçta
ve avantaja bıraktı gol oldu amaıkıncı düdük cordobayı yanılttımı cordoba o düdük olmasa topu tutarmıydı burda sorun var bana mantıklı geldi böle bişi

Oha oha düdük çaldıktan sonra ne avantajı lol

hakemler eğitilirken, avantaj dediğimiz şeyi uygulamak için düdüğünüzü çalmadan 1-2 saniye bekleyebilir, pozisyonun devamını izleyip, düdük çalıp oyunu durdurmak yada avantaja bırakmak yönünde karar verebilirsiniz deniyor...

yani düdük çaldıktan sonra avantaj mavantaj olmaz.. yok böyle birşey.[signature][hline]Profocio Hosting
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...