Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 35*50 yaptıım bunu. uuzn sürüyor o bakıma. yorulunca arka plan bayat oldu biraz.ama degistirmiycem daha. kritik on[signature][hline]Deviant art gallerymy world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Öncelikle kutlarım çok güzel olmuş. Kritiks on: İki omuza genel olarak baktığımda birbirinden farklı duruyolar. Sanki birisi önceden kırılmış sakat kalmış :-)[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 zincirlerdeki ani kuculme kotu olmus onun dısında kadının suratındaki degisik tadı cok hos vermissin.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ve evet dynunun dedigi gibi omuz ehuh.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 eşitmi durması lazım :D ben göremedim kırılma falan neyse[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 kırılma değilde (ehu) aşağı inen çizgilerdeki açı farkı sanki fazla.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 cok iceri gitmis kol.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 onlar hata gibimi duruyor ? geyet bilinçli cizgiler aslında[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 yanlışa anlama öyle çok göze batan şeyler değil. resim şahane demiş miydim? :D Kızda böle insanı çeken bi şey var sanki ama çözemedim.[signature][hline]:." Storm Earth and Fire! Heed my call! Ben istemedim gitmeni,kedi istedi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Griswold Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 resim muhteşem öncelikle, kritiks on dediğinden dikkatlen bakıyorum; ama gördüklerim söylenmiş:) o yüzden rahatçana süfer olmuş diyebilirim ehehehe[signature][hline]beş hececiler H.B.E Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 said: Bıshop, 05 Şubat 2005 20:36 tarihinde demiş ki: geyet bilinçli cizgiler aslında +1[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
iskenderbegSS Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ayrıntı hoşuma gitti ÇALIŞMAK ÖZGÜRLÜKTÜR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 cizgiden bahsetmiyorum abi sol kol yapısık olmus cok iceri girmis.[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lixad Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Offf hastası oldum süper yapmışsın gerçekten tebrikler[signature][hline]Elleme orama burama ya! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 cok gzl ama kızın suratı bıraz buyuk olmus ama neyse yınede gzl[signature][hline]===>Cheester<=== Msn : [email protected] Yavas konus,hızlı dusun Cheester Nası Biri? Sozlukte Cheester Bamyaa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 bencede bu adam buralarda harcanıor.[signature][hline]Strenght,Pride,Discipline Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arbeit Mach Frei ne demek idi???[signature][hline]Amor omnia vincit. Cogito, ergo sum. Dabit deus his quoque finem. Damnant quod non intelligunt. Bilinçli INTERNET Kullanıcısı için ELELE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Arbeit Macht Frei , çalışmak özgürlük getirir polonyadaki toplama kampının girişinde yazar[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ha bi de su kartal 2 boyutlu olmus altındaki seyde acı var onda olmayınca grip olmus. ha bu kadar laf ediyorum sen de ammaibnesin demeyin. mukemmel oldugunu zaten soyledim resmin. gordugumu soyluyorum aman diyim vurmayın :P[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joker Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 o 2 boyutluluk bakılan açıdan kaynaklanıyor, mesela bi küp'e dırek yukardan bakarsan x,z yi görürsün y gözükmez... PS:Vurun şerefless'a :P[signature][hline]Hatalıysam Lütfen Uyarın!! 0535 854 24 69 http://forum.paticik.com/view.php?id=105586[/b] DoGMeaT, 05 Şubat 2005 14:01 tarihinde GARBAGE 'da demiş ki: bende post kasmak için bu topiğe takılan sizlerden biriym oooh gelsin madalyalar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Gayet Güzel Canım Benim:* Soldatta Adamları öldürürken Aldığım hazzın Resminide çizmeni istiyorum:-p[signature][hline]Deniz, Yıldızlar, Yakamoz ve bir kupa nescafe... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 sol kaşla göz arası orantısız gibi bi de omuzlar da bi göçüklük onun dışında hayran kaldım[signature][hline]Saadettin Teksoy + Reha muhta = Atom bombasından 25.0000^38 güçlü enerji patlaması yani saadettin ile reha bir araya gelirse insanlık; köpekliğe doğru evrimleşecek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 süper! sol omuz ve kafa boyutunda problem var. kafaya tonlama girmekten çekinme. gir olmazsa silersin. boynunda olması gereken koyu tonlama yok. olsa daha ii olur. ama güzel bi rendering her zamanki gibi. kompozisyon da çok hoş. afferim :)[signature][hline]freeedom, 15 Ocak 2005 19:35 tarihinde demiş ki: beyler kotulemeyin nargileyi sutlu nargilede var peki o damı zararlı o nası zara veriyo acaba sutle su farklı maddeler o zmn o alveollere ne yapıo bunacaıklık getirin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daesu Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 arkadaşlar boynunu biraz tonla sonra bida scanle dedi ama kalsın günahıyla sevebıyla bitmiş işi bida ellemem :) önemli olan ders cıkaralım. tamamen dogaçlama oldu bide.[signature][hline]Deviant art gallery my world my reality Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 5, 2005 ceketin yakasinda kolunda verdigin kumas hissini vermemissin gibi geldi bana. kumas degilmi yoksa yakalari? eldivene bakip cekete geri baktigimda deriymis gibime geldi. neyse bilmiyorum. onun disinda sagdaki binanin girisini sallayivermissin. :) kadinin gozleri cok gercekci olmus. ama kompozisyona bittim. gercekten harika. hele soldaki binaya 10 dakka baktim aval aval. ellerine saglik.[signature][hline]Ignorance really is bliss. I mean, the clueless dumbshit prepy white american who's knowledge on world matters is limited to fox 5 news is probably happier than I am. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar