RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sendit oyununuzu çokdan yollamıştır.Ama gümrükde 1 ay kadar oyun bekler türkiyeye giremez.Yurt dışı mal alımları tek tek incelendine göre sendit den alacaklar 1 ay bekler.Kısaca size domuz keserken yardım etmeye gelirim ben level 40 char la[signature][hline]The Frozen Throne Gosu [Bu mesaj RedBaron73 tarafından 12 Şubat 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Eru_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 yuh artık ıyıce abartınız hıc yurtdısından bısıy almasak ınancaz[signature][hline]He is no mere ranger he is ARAGORN son of ARATHORN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 redbaron senditten dediklerine göre 1 ayda degilde 1 sene içinde gelmesini pek beklemiyecekmişiz.böyle konuşup insanları heyecanlandırma...[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ahahaha len redbaron adamları panikleme arkadaşlar paketlerınız gelecek hafta sonu gelir büyük ihtimal ama tabi şöle birşey var tr dekı gumruk ve posta hizmetinin denyoluğu var :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sage Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Silthanas, 12 Şubat 2005 12:50 tarihinde demiş ki: ben boyle bir ag kurulacagini bilsem buradan alirdim zaten.. ha 65 ha 90..bir kere aliniyor. +1. Bak bu iyi oldu. Gideyim pazartesi alayım wowu =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n] Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki: Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz? *casts spell:Summon iyi çırpı* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Limbeck Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaslar senditten alacaklar gumrukte bunlarla karsılasacklar ; bikere oyun elinize gelmeyecek size mektup yollıcaklar gumrukte bole bi malınız var ptt gumruk topkapıdan alacaksınız die.Siz oraya kadar gideceksiniz ve eger aksam almak istiosanız sabah 5 te kuyruga gireceksiniz.Sizden bisuru kagıt isteyecekler nufus kagdıdı yok bilmemne.Zaten bu olaylar rahat bi 15 gun sora olacak e siz alıp eve gelene kadar biz topluca raid yapmaya baslamıs olucaz.E sabır en buyuk erdemdir die bosuna dememişler.Keske sizde biraz disinizi sıksaydınız :( :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 limback öle birşey olucagını sanmam burdan bir çok insan almış kimse gumrukden almamıs malını olmaz öle şey iyi daha[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: Limbeck, 12 Şubat 2005 13:09 tarihinde demiş ki: Arkadaslar senditten alacaklar gumrukte bunlarla karsılasacklar ; bikere oyun elinize gelmeyecek size mektup yollıcaklar gumrukte bole bi malınız var ptt gumruk topkapıdan alacaksınız die.Siz oraya kadar gideceksiniz ve eger aksam almak istiosanız sabah 5 te kuyruga gireceksiniz.Sizden bisuru kagıt isteyecekler nufus kagdıdı yok bilmemne.Zaten bu olaylar rahat bi 15 gun sora olacak e siz alıp eve gelene kadar biz topluca raid yapmaya baslamıs olucaz.E sabır en buyuk erdemdir die bosuna dememişler.Keske sizde biraz disinizi sıksaydınız :( :D birgün kapılarında bir kağıt bulacaklar,ptt ye gidip oyunlarını alacaklar veya kapı çalacak postacı imzalatıp oyunlarını teslim edecek.[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 90 dan aşaği valal 82 ytl :)[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ya kafanızdan bi tarafınızdan atıp durmayın ya birşey bilip bilmeden.limbeck soylesene kac kere alışveriş yaptın senditten?kaç defa topkapı ya gidip boyle bişiler yapmak zorunda kaldın?bi tarafınızdan sıkıp insanların sinirini depreştirmeyin şurda ya..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 abı benım aklıma da takılan bu.benı korkutan ptt.sagı solu bellı olmuyo adamların.ıslerıne gelmedımı en kucuk hatadan belkı adrese gerı teslım yaparlar hıc bellı olmaz.adamlar suanda yolladılar belkı ulkeye bıle oyunlar gırmıstır.ama ıste turkıyemızın guzel postacılık anlayısı her cesıt olaydakı anlayısı gıbı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 aslında ptt yi bir arayıp sorsak , gelip paket alma gibi olay varmı falan diye.[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 o deıl bırının adına aıt bı paketı oldugunu duysam su forumdan kosar gıderım o hıc sorun deıl.umarım ptt dusuncelerımı yanıltır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Sendit işi hikaye cok kişinin siparişi gümrükde sorun yaşıyo.Üstelik kredi akrtı ismi başka knedi teslimat adresindeki isim farklı ise çok bekler gümrükde.Avrupa Birliği üyesi değiliz bunu unutmayın.Sendit den alıp oynucak olanlar gümrüğe kamp kursun bence.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 NE GÜMRÜĞÜ KARDEŞİM BEN İZMİRDE OTURUYORUM. Bana kanıt göster varmı 1 kişi alıpta gümrükte beklemiş olan zaten sinirliyim iyice üzerine geliyosunuz adamın :/[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 BlackRose garantisini vermişti hatırladığım kadarıyla, gümrükte kalırsa üzerine atlarız arkadaşın. :) En erken 3, en geç 7 günde eline ulaştığını belirtmiş. Ben Pazartesi günü oyunun elimize geçeceğine inanıyorum. *! Poly'nin peşinden koşarak uzaklaşır*[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 said: RedBaron73, 12 Şubat 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Sendit işi hikaye cok kişinin siparişi gümrükde sorun yaşıyo.Üstelik kredi akrtı ismi başka knedi teslimat adresindeki isim farklı ise çok bekler gümrükde.Avrupa Birliği üyesi değiliz bunu unutmayın.Sendit den alıp oynucak olanlar gümrüğe kamp kursun bence. Bu tarz asılsız konuşmalara devam edersen uzaklaştırıcam.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ugur kapat cenenı adamın sınırı bozma abı gıt kendı bılgıını kendıne sakla sana kımse fıkrını sormadı allh ya zaten gec gırece oyuna[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Whitehaven Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 kanguruya bilemiyorum bisi demiyorum guya sipariş dun gelcekti haha guluyorum ya bir siparis verdim 11 inemi 12simi 13umu olsun diye şecenek yapmış :)[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 gidip migrosa kamp kuruyorum alıyım şu kutuyuda yaza kadar bekliycek ama ne yapalım hele bir orkçuğumu göreyim kutuda o yeter Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sarpus Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Az önce gidip en yakınmdaki aral bayisinden oyunu aldım, şu an yüklüyorum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FiTi Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Abi madem yaza oynicaksınız merakımı baışlayın ama neden hemen aliosunuz?3 ayda o fiyatların ne kadar düşeceini düşünüorum bence yazın alırsanız yaklaşık bi 60 milyona alırsınız.Ama yinede siz bilirsiniz.Bu araada araldan alan arkadaş hayırlı olsun :D.[signature][hline]Hayat zor! Sizcede Öyle deil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AMO Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 nerden aldın tam olarak ?[signature][hline]Salla Bakarızzzzz :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 sendit.com dan bugun sipariş etsek diğer hafta ptesi ancak gelir ya da haftaya cuma (6 gün sona) kangurumdan alsak ptesi :) ama biraz kazık :] asıl ava'dan alanlarr ehueheuhee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 en azından 20 ytl cebimde duruyo ehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar