Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Wow pıyasada

BlackWolf55

Öne çıkan mesajlar

sendit oyununuzu çokdan yollamıştır.Ama gümrükde 1 ay kadar oyun bekler türkiyeye giremez.Yurt dışı mal alımları tek tek incelendine göre sendit den alacaklar 1 ay bekler.Kısaca size domuz keserken yardım etmeye gelirim ben level 40 char la[signature][hline]The Frozen Throne Gosu

[Bu mesaj RedBaron73 tarafından 12 Şubat 2005 12:57 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Silthanas, 12 Şubat 2005 12:50 tarihinde demiş ki:
ben boyle bir ag kurulacagini bilsem buradan alirdim zaten..

ha 65 ha 90..bir kere aliniyor.

+1. Bak bu iyi oldu. Gideyim pazartesi alayım wowu =)[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Sosyal ağlarda paylaş

Arkadaslar senditten alacaklar gumrukte bunlarla karsılasacklar ; bikere oyun elinize gelmeyecek size mektup yollıcaklar gumrukte bole bi malınız var ptt gumruk topkapıdan alacaksınız die.Siz oraya kadar gideceksiniz ve eger aksam almak istiosanız sabah 5 te kuyruga gireceksiniz.Sizden bisuru kagıt isteyecekler nufus kagdıdı yok bilmemne.Zaten bu olaylar rahat bi 15 gun sora olacak e siz alıp eve gelene kadar biz topluca raid yapmaya baslamıs olucaz.E sabır en buyuk erdemdir die bosuna dememişler.Keske sizde biraz disinizi sıksaydınız :( :D[signature][hline]I'll kill all hordeman before they kill me. . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Limbeck, 12 Şubat 2005 13:09 tarihinde demiş ki:
Arkadaslar senditten alacaklar gumrukte bunlarla karsılasacklar ; bikere oyun elinize gelmeyecek size mektup yollıcaklar gumrukte bole bi malınız var ptt gumruk topkapıdan alacaksınız die.Siz oraya kadar gideceksiniz ve eger aksam almak istiosanız sabah 5 te kuyruga gireceksiniz.Sizden bisuru kagıt isteyecekler nufus kagdıdı yok bilmemne.Zaten bu olaylar rahat bi 15 gun sora olacak e siz alıp eve gelene kadar biz topluca raid yapmaya baslamıs olucaz.E sabır en buyuk erdemdir die bosuna dememişler.Keske sizde biraz disinizi sıksaydınız :( :D

birgün kapılarında bir kağıt bulacaklar,ptt ye gidip oyunlarını alacaklar veya kapı çalacak postacı imzalatıp oyunlarını teslim edecek.[signature][hline]shinsetsu desu..
Sosyal ağlarda paylaş

ya kafanızdan bi tarafınızdan atıp durmayın ya birşey bilip bilmeden.limbeck soylesene kac kere alışveriş yaptın senditten?kaç defa topkapı ya gidip boyle bişiler yapmak zorunda kaldın?bi tarafınızdan sıkıp insanların sinirini depreştirmeyin şurda ya..[signature][hline]Rip off this lace
that keeps me imprisoned
But beware the enchantment
for my eroticism is your oblivion
Sosyal ağlarda paylaş

abı benım aklıma da takılan bu.benı korkutan ptt.sagı solu bellı olmuyo adamların.ıslerıne gelmedımı en kucuk hatadan belkı adrese gerı teslım yaparlar hıc bellı olmaz.adamlar suanda yolladılar belkı ulkeye bıle oyunlar gırmıstır.ama ıste turkıyemızın guzel postacılık anlayısı her cesıt olaydakı anlayısı gıbı.
Sosyal ağlarda paylaş

Sendit işi hikaye cok kişinin siparişi gümrükde sorun yaşıyo.Üstelik kredi akrtı ismi başka knedi teslimat adresindeki isim farklı ise çok bekler gümrükde.Avrupa Birliği üyesi değiliz bunu unutmayın.Sendit den alıp oynucak olanlar gümrüğe kamp kursun bence.[signature][hline]The Frozen Throne Gosu
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose garantisini vermişti hatırladığım kadarıyla, gümrükte kalırsa üzerine atlarız arkadaşın. :) En erken 3, en geç 7 günde eline ulaştığını belirtmiş. Ben Pazartesi günü oyunun elimize geçeceğine inanıyorum.

*! Poly'nin peşinden koşarak uzaklaşır*[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid
Sosyal ağlarda paylaş

said:
RedBaron73, 12 Şubat 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Sendit işi hikaye cok kişinin siparişi gümrükde sorun yaşıyo.Üstelik kredi akrtı ismi başka knedi teslimat adresindeki isim farklı ise çok bekler gümrükde.Avrupa Birliği üyesi değiliz bunu unutmayın.Sendit den alıp oynucak olanlar gümrüğe kamp kursun bence.

Bu tarz asılsız konuşmalara devam edersen uzaklaştırıcam.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye.
Sosyal ağlarda paylaş

Abi madem yaza oynicaksınız merakımı baışlayın ama neden hemen aliosunuz?3 ayda o fiyatların ne kadar düşeceini düşünüorum bence yazın alırsanız yaklaşık bi 60 milyona alırsınız.Ama yinede siz bilirsiniz.Bu araada araldan alan arkadaş hayırlı olsun :D.[signature][hline]Hayat zor!
Sizcede Öyle deil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...