eldar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 bu dvd audio ları dineyebilmek için illa dvd audio çalan dvd player mı lazım,yoksa normal bir dvd playerla da audio dvd'nin içeriğinin bir kısmını dinleyebiliyor fakat surround'u falan mı dinleyemiyoruz? [Bu mesaj eldar tarafından 12 Şubat 2005 13:21 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Dvd ses cd lerini herhangi bir dvd player ile izliyebilirsin bilgisayarında dvd cd rom da olur dvd playerda olur fark etmez.[signature][hline]Mail|Msn Messenger|Pati Sözlük Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eldar Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hayır, şimdi dvd audio di bi olay var.Bunun daha kaliteli,surround ses özellikleri var ve bu artı özellikler her dvd playerda dinlenemiyor. Benim merak ettiğim şu haadi bu artı olayları dinleyemedim,peki ben normalini de mi dinleyemiyorum? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar