Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sakın eski en yakın arkadaşlarınıza güvenmeyin beni batırdı sizre de bişi yapmasınlar

rayka

Öne çıkan mesajlar

bakın şu an arkadaşımın depresif yazıları sayesinde (nuki olur kendisi) kendi derdimi hatırladım bana yardım edin battım çkamıyom
ben uzun süredir bir çocuktan hoşlanıyorum benden 2 yaş büyük ama bana çok iyi davranıyor zaten yaşadığım olay sonunda yazlıkta sadece 4 arkadaşm olduğunu öğrenmiş odum biride o idi ama artık bana arkadaş der mi bilmem orada benim çok eskiden beri iyi bir arkadaşım vardı meğer hiç de arkadaş değilmiş beni diğer insanlardan uzaklaştırmak için herşeyi yaptı benden uzun zamandır nefret ediyormuş son olarak beni arkamdan vurdun bana arkadaş gibi davranıp kimi sevdiğimi öğrenip bunuda çocua söylemiş ve çocuk bunu yaklaşık 2 aydır biliyor ve ben yeni öğrendim ve içime bir kurt düştü çünkü benimle bu konuda hiç konuşmadı ve bilimiyor takliid yaptı şimdi o benle dalga mı geçiyor yoksa ne yapıyor? %60 artık benle kouşmaz ben ne yapmalıyım?[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

Belli etmediyse sana pekte istekli değil herhalde, tam anlamasamda aslında os eni sevmeyen çocuk, o senin sevdiğin kişiye senin hakkında atıp tutmuşta olabilir, o şöyle biri hede hödö vs, gerçek olmayacak seni ondan soğutacak şeylerde demiş olabilir vs. Ama bunun gibi birşey yoksa dediğim gibi herhalde araya mesafe koymaya çalışıyordur...Yinede git konuş yani daha yapacak ne kaldıki heh[signature][hline]Beş Hececiler
''It is very easy to disappear. Just examine ordinary people and act like them.''
Sosyal ağlarda paylaş

said:
rayka, 09 Şubat 2005 23:41 tarihinde demiş ki:
yanlız pardon arkadaşlar yazım noktalama berbat beni affedin lütfen

Şu durumu cok seviyorum =)

Hani terk edilmiş yalnız güvensiz, en ufak noktayı bir kaç kelime daha söylemek için kullanmak, bir kaç cümle daha paylaşmak....
Yanı seviyorum derken kendim o havada olunca hoşuma gidiyo neden bilmem.

Tamamda ilişkiler için dayanak noktalarına gerek yokki... yada hayatını oturtmak için raylara veya belli başlı insanlara.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Valla en yakın arkadaşım ya da arkadaşlarım diyeceğim insanlar zaten çoktan yerlerini almış ve benim için çok önemli insanlardır. Hep beraber verdiğimiz onca sınavla zaten birbirimizin "en yakın arkadaşları" olduk, kendimizi ve birbirimizi çok iyi tanıdık. Hepsiyle orta okul ve liseyi beraber bitirdim, hala da görüşüyorum. Eh, bu da 10 sene yapar. Zaten hayatımın ilk 6-7 senesi bilinçsizlikle geçiyor dersek ve sonraki 2-3 senede de çocukluk ve anadolu lisesi sınavı cart curt dersek geriye pek uzun bir şey kalmıyor bu 10 sene dışında. Yani bu insanları hayatımın başından beri ya da ben ben olduğumdan beri tanıyorum nerdeyse diyebilirim. Ha, elenen çoktan elenmiştir, kalanlarla kardeşten öteyiz, her şeyimizi biliriz birbirimizin, en büyük sırlarına kadar. Kısaca ben "en iyi arkadaş(lar)ıma" güvenirim. Aslında herkes güvenir, güvenebilir. Sadece doğru kişiyi en iyi arkadaş olarak görmekte yatar. Ha, zaten kısa sürede tanıdığı, kafasının uyuştuğu ya da ne bileyim hemen "aa iyi çocuk/kızmış" dediği insana en iyi arkadaş sıfatını yakıştıran kişi suçu kendinde aramalıdır.

Kısaca başlık yanlış :)[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

başlık yanlış değil çünkü başlıkta ESKİ en yakın arkadaşlarınız diyor bende onu elemiş olduğum için eski dedim lütfen yanlış anlaşılmalar olmasın benim o kadar uzun bir ömrüm olmadı yani böyle on yıllık arkadaşlıklarım olmadı o kadar tecrübeli değilim yinede bu kadar kasıp bir cevap yazdığınız için teşekkür ederim[signature][hline]kiss the rain when ever you need me
Sosyal ağlarda paylaş

boşuna güvenmek zayifliktir demiyorum.[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."
Sosyal ağlarda paylaş

Guvenmek zayıflık deildir, ama insan kime guvenecegini iyi bilmeli. Herkese guvenirseniz ya da tek kisiye de olsa guveniniz gereginden fazla olursa iste o zaman cokersiniz. Siz ogrenemesenizde hayat ogretiyo bunu.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

Ya normal sıradan bi arkadas olmasa da hani kankam en yakın arkadasım dedigin biri bile olsa guvenmek bi yere kadar, eskiden guvenirdim ama eskidendi iste hayat size olamayacagını o ya bu sekilde ogretiyo. Yani guvenmek lazım ama karsılıklı bi guven olmadı mı onun da gozleri kapalı size guvenebilecegini hissetmiyosanız bi yerde sınırı cizmek lazım. Ha ama tersi ise o zaman guvenmek asla zayıflık deildir.

Ha tabii sunu da unutmamak lazım hepimiz insanız ve guvenmeyi sectigimiz insanlar konusunda istemesek de bazen hata yapıyoruz. Bana sorarsan cozum bunun ustunde durmak deil ama hatalardan ders alıp baska insanlara sans tanımak.[signature][hline]Delanoresse, 08 Kasım 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
hmm o zaman gorillere epilasyon yaparsak dunyayi domine edebiliriz

fizban, 08 Kasım 2004 20:52 tarihinde demiş ki:
ideal kız arkadaş ideal gaz gibin bişeydir. Z = 1 dir ideal kız arkadaş için. 1 atm de oda sıcaklığında muhteşem bir insandır o kız arkadaş.
Member of AAL'05
Sosyal ağlarda paylaş

dedem anlatmıştı..

yahudi bir tanıdığı çocuğunu 6 yaşındayken masaya çıkartmış. çok yüksek değilmiş ama çok alçak da değilmiş. atla bakalım ben seni tutucam demiş. çocuk atlamış fakat dosdoğru yere kapaklanmış.. babası tutmamış çocuğu. çocuk ağlayarak sormuş baba beni neden tutmadın hani tutucaktın demiş. eh görüyosun babana bile güvenmiceksin demiş baba.. adam bu olayın çocuğunun hayatında çok işe yaradığını belki şu an babasına güvenmediğini ama baba kendisinin geçici olduğunu oğlunun hayatında kalıcı bir ders verdiğini söylemiş.

çok güzel bi olaydı. gerçekmiş..[signature][hline] Üzüntü kendi kendini giderir, ama mutluluğun tam zevkini çıkarmak için onu paylaşacağınız birinin olması gerekir. Mark Twain

maybe I always knew my fragile dreams would be broken for you..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 10 Şubat 2005 22:25 tarihinde demiş ki:
boşuna güvenmek zayifliktir demiyorum.

cevrenden guvenecek adam yoksa asil o zayifliktir . dusmez kalkmaz bir allah bir gun mutlak birilerinin yardimina ihtiyac duyar insan . o zaman geldimi guvenecek kimse yoksa etrafinda iste asil zafiyet doguran bu olur .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...