VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 said: Dagger, 05 June 2003 02:17 tarihinde demiş ki: FRP kitabı da olmaz abi FRP=Masa Üstü Fantastik Kitap veya da FRP tabanlı roman denilebilir[hline][Dagger v0.12b - Forum Auto Answering Program] [Bu mesaj Dagger tarafından 05 June 2003 02:18 tarihinde değiştirilmiştir] Yapma bilader yaa FRP=masa üstü değilki.FRP fantasy ROle Playing demektir.Ama doğal olarak kitaprla frp kitabı demiyoruz.Fantazi edebiyatı falan dersin(onuda yurdum işnsaı yanlış anlıyor)Fantastik kitaplar diyebiliriz aslında.Bu arada bugün İzmir'e gidiyom bende hafta sonu oradayım.Bir dolaşayım bakalım enteresam kitapalr bulabilecekmiyim[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2003 Solufain nerde buldugunuda soylermısın hacım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2003 llama excalibur a baktınmı? olmadı iletişim kitapevinde bi kaç eski kitap oclaktı... hazır yen ibşalayanlar için startr set de mevcut iletişimde (türkçe)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2003 said: Llama, 06 June 2003 18:33 tarihinde demiş ki: Solufain nerde buldugunuda soylermısın hacım[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Walla Bornova'da kaldım ama hep Konak Kordon Karşıyaka falan egzdim.Ama bir türlü bulamadım frp kafe tii yerleri.Neyse bir dahaki gidişimde(yaa ben döndüm şimdi ama:D orada bilgisayar bulamadım internete giricek.Son paramıda Matrix soundtrackine kaptırınca:D)[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 frp tipi kafe yokki? (sihir saklıkent gibin)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quarthon Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2003 Llama olum sen kitap istiyosan bana soylesene. Alıpda para wericegine ben sana getireyim.[hline]:rock:Touch Of Evil:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2003 Quarthon getırı ver lem bı ara unutmazsan tabı[hline]Umutsuzluk Yasak Yılgın Türküler Söylemekte... Çünkü;Yürüyor Umudun Ordusu,Umutsuzluğu Kurşuna Dizerek... Metall Ethlos & Athelas Ethlos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2003 said: LethE, 11 June 2003 13:41 tarihinde demiş ki: frp tipi kafe yokki? (sihir saklıkent gibin)[hline]I Turned Off The Light And Murdered Dawn.. KoC Benimkide bir umuttu zaten.Bu arada bornovada oturuyordun ha.Tuh.Böyle frp seven birileriyle konuşmak güzel oluyor.Şu ÖSS yi atlatayımda gene gidicem sanırım bir ara İzmir'e.Görüşelim iyi olur(böyle FRP ci adam bulmak zor yaa)[hline]We are not murderers.We are business man Soldatda Bishop diye bir beceriksiz görürseniz bana bakıyorsunuz.Tepenize bomba yerseniz özür dilerim:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar