Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşlar Avrupa yakasında Akmerkez Toyyz Shop ta satışa çıktı. Ben biraz önce gidip aldım. Raflarda 30-40 tane vardı. Kolay kolay bitmez. Aral'la da konuştum. Dağıtıma başlandı dedi. Yakında bütün mağazalarda satışa çıkar. Şuan almak isteyenler Akmerkez Toyyz Shop ta bulabilirler.
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kaca aldin ? Fiyat ? Merak ettim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ohh bole cogalcak bu akmerkezde toyshop antalyada 5m mıgros toysareus d&r bızde sap gıbı sendıtı beklıcez
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tüm arklar buldum diyince al al dedi bare kendiler ialsinlar ne kadar ?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider...
Öne çıkan mesajlar