Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Arkadaşlar Avrupa yakasında Akmerkez Toyyz Shop ta satışa çıktı. Ben biraz önce gidip aldım. Raflarda 30-40 tane vardı. Kolay kolay bitmez. Aral'la da konuştum. Dağıtıma başlandı dedi. Yakında bütün mağazalarda satışa çıkar. Şuan almak isteyenler Akmerkez Toyyz Shop ta bulabilirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Kaca aldin ? Fiyat ? Merak ettim.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blinky Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 ohh bole cogalcak bu akmerkezde toyshop antalyada 5m mıgros toysareus d&r bızde sap gıbı sendıtı beklıcez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Tüm arklar buldum diyince al al dedi bare kendiler ialsinlar ne kadar ?[signature][hline]Nargilenin dumanına benzer hayellerim sadece beni zehirler ve uçup gider... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yasaka Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 89 ytl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar