BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Sadece video izlemek için kullandığım bir serverımsım var tv'nin arkasında. Normalde PLEX ile networkten izliyorumda Smart TV tiksindirtti belirli formatları açmayarak. Elinde kullanmadığınız çıkma felan varsa kart ücretine binayen alabilirim. Yok hacı lafı mı olur evde çürücene al kullan diyen varsa o daha işime gelir tabe. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 2, 2018 Bu arada anakart bu hata olursa diye. https://www.asus.com/Motherboards/P5KPLAM/specifications/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2018 Hiç mi yok lan elinizde çıkma kart felan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 olm ne biçin nerd sietesi lan eski kartları cope mi atıyosunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 BonePART said: olm ne biçin nerd sietesi lan eski kartları cope mi atıyosunuz evde vardı diye hatırlıyorum ama bakayım aksam geçince haber veririm.işine yararmı bilmiyorum csgo da 30 fps anca alıyodu öyle bişeydi işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 hacı amaç sadece dizi izlemek zaten oyun kaldırcak bi alet değil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 5, 2018 Czentovic said: BonePART said: olm ne biçin nerd sietesi lan eski kartları cope mi atıyosunuz evde vardı diye hatırlıyorum ama bakayım aksam geçince haber veririm.işine yararmı bilmiyorum csgo da 30 fps anca alıyodu öyle bişeydi işte mesaj kutun dolu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flam Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 13, 2018 atmıyorum ben orasını burasını kurcalarım niyetiyle bi çekmeceye atıyorum elektronik aletleri :) gt 430 buldum. kaç para eder bu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar