Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.warcraftmovies.com/movieview.php?id=479 lvl 60 undead mage in maceralari :).inanilmaz eglenceli bir film yaklasik 12 dakika.94 Mb ama deger :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Tık direk link vereyim. çok fazla oraya buraya tıkla şeysi var. merak ettim nasıl birşeymiş[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. [Bu mesaj -coLdwind- tarafından 10 Şubat 2005 15:11 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 İyi yapmışsında, kullanıcı adı ve şifre soruyor :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Shadow Priest Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hmm, o zaman bilemem hehe üsttekinden kasın eğer şifre sorarsa. bu arada yapılan yorumlar "superb" falan hep. ilginç. 100 mb olması kötü.[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hele bi baslayalım dlye.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seru Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 filefront'dan direkt link vermeyin yahu, belirli saatler ya resetliyorlar ya da adresi değişiyorlar. :)[signature][hline]EU Retail | Greenlantern | Night Elf Druid Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 ondan dierinden verdim :) yükleyen pisman olmaz soliim.bayaa hareketli falan solo mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Movie nasıl çekiliyor yani WoWda movie çek diye bir seçenek var mı? Yoksa capture programıyla mı çekiyorlar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 baska programla cekiyorlar.mesela yukardaki faqta linkfln vermis qui fraps icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Gamecam diye bi program vardı şu anda evde değilim gidince bi bakar yazarım bu başlığa linki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Eveeet, demekki ne anlıyoruz bu movieden? "Scorch" cidden yararlı bir skill, üstüne bir de "EliteMount" ve "Will of the Forsaken" koydun mu, tamamdır :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yanlız adam çok orjian oynuyor gercekten çok iyi klavye olayı filan dikkat edin paso bar değiştiriyor filan harbi adam yetenekli :)[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Coldwind Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 adam klavyeyi iyi kullanıyor, güzel kaçıyor. scorch kullanarak mana dan kazanıyor. scorch + fire blast kombosu ise süper. zaten adamın her 5 fire blast'ından 3'ü critical koyuyor. ayrıca bence karşıdaki adamlar da yeteneksizdi biraz. mage i targetlamaya kasıyor paso hepsi. sadece bir kere arcane missiles kullandı. acaba herifin talent dağıtımı nasıldı[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OffChu Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adam kritik ve "Impact" te bir rekor yaptı. İmzamdaki gibi kritiğiniz bol olsun azda kabiliyet. :P[signature][hline]pff Kritiğiniz bol olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Adı "Otherguy" idi, bir bakalım.[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 hehe fire/mage talent topicine de nerdeyse aynı zamanda yazmıştım..İlginç olan IAE,CoC,Pyroblast hiç kullanmıyor..Incinerate ile Scorch ve Fireblast crit i arttırmış belli ama PoM+Pyroblast kullansa çok daha hızlı biterdi...Ayrica IAE'da oldukça işe yarar instant cast olunca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Ayrıca Improved Fireblast ile cooldown'u azaltmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.thottbot.com/?profile=Otherguy.Illidan galiba şu itemlerden oluşan mage videodaki , şu adna indiremedim ortalama 5kb/s var anca 3 saat sonra iner[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Level 45 olarak görünüyor bu sitede ve en son 66 gün önce update edilmiş, galiba biraz eski :)[signature][hline]EU Retail | Elonia | Undead Frost Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 yok delyyy adam lvl60 o baya eski update edilmemiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 haaa demekki neymiş videoyu izlemeden yorum yapmıycakmışssın neyse yüklesin bakalım neler yapmış efendi[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 http://www.maxmeout.com/index.php%3Fserver=14.html adam zaten kendi serverinin ilklerinden iyi oyuncu olduğu belli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Bloodscalp, 10 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: hehe fire/mage talent topicine de nerdeyse aynı zamanda yazmıştım..İlginç olan IAE,CoC,Pyroblast hiç kullanmıyor..Incinerate ile Scorch ve Fireblast crit i arttırmış belli ama PoM+Pyroblast kullansa çok daha hızlı biterdi...Ayrica IAE'da oldukça işe yarar instant cast olunca cidden acaba neden koyunlara pyroblastla dalmadi.hiç almamis olabilirmi pyroyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Remus Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 movie icin onerebileceginiz bi codec varmi bende acmiyorda eksik kalmiyim :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bloodscalp Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 10, 2005 said: Solomnus, 10 Şubat 2005 18:31 tarihinde demiş ki: said: Bloodscalp, 10 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki: hehe fire/mage talent topicine de nerdeyse aynı zamanda yazmıştım..İlginç olan IAE,CoC,Pyroblast hiç kullanmıyor..Incinerate ile Scorch ve Fireblast crit i arttırmış belli ama PoM+Pyroblast kullansa çok daha hızlı biterdi...Ayrica IAE'da oldukça işe yarar instant cast olunca cidden acaba neden koyunlara pyroblastla dalmadi.hiç almamis olabilirmi pyroyu. pyro yu almama şansı yok gibi sağ tarafta pyro yu gördüm gibi macro da olabilir de pyro 20 puan istiyo sadece fire da da o kadar ilerlemiş olduğuu düşünüyorum sonuçta frost hiç değil belki de gerek görmedi:) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar