Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Mage movie

Solomnus

Öne çıkan mesajlar

adam klavyeyi iyi kullanıyor, güzel kaçıyor. scorch kullanarak mana dan kazanıyor. scorch + fire blast kombosu ise süper. zaten adamın her 5 fire blast'ından 3'ü critical koyuyor. ayrıca bence karşıdaki adamlar da yeteneksizdi biraz. mage i targetlamaya kasıyor paso hepsi.

sadece bir kere arcane missiles kullandı. acaba herifin talent dağıtımı nasıldı[signature][hline]Neden feminist olayım ki? Ben güzel bir kadınım. - Courtney Love
Archon, Human Mage. Leader of Anatolian Sunrise.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Bloodscalp, 10 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
hehe fire/mage talent topicine de nerdeyse aynı zamanda yazmıştım..İlginç olan IAE,CoC,Pyroblast hiç kullanmıyor..Incinerate ile Scorch ve Fireblast crit i arttırmış belli ama PoM+Pyroblast kullansa çok daha hızlı biterdi...Ayrica IAE'da oldukça işe yarar instant cast olunca

cidden acaba neden koyunlara pyroblastla dalmadi.hiç almamis olabilirmi pyroyu.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Solomnus, 10 Şubat 2005 18:31 tarihinde demiş ki:
said:
Bloodscalp, 10 Şubat 2005 17:31 tarihinde demiş ki:
hehe fire/mage talent topicine de nerdeyse aynı zamanda yazmıştım..İlginç olan IAE,CoC,Pyroblast hiç kullanmıyor..Incinerate ile Scorch ve Fireblast crit i arttırmış belli ama PoM+Pyroblast kullansa çok daha hızlı biterdi...Ayrica IAE'da oldukça işe yarar instant cast olunca

cidden acaba neden koyunlara pyroblastla dalmadi.hiç almamis olabilirmi pyroyu.

pyro yu almama şansı yok gibi sağ tarafta pyro yu gördüm gibi macro da olabilir de pyro 20 puan istiyo sadece fire da da o kadar ilerlemiş olduğuu düşünüyorum sonuçta frost hiç değil belki de gerek görmedi:)
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...