copperelf Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 senditten WOW eu sipariş vermiştim ama senditi beklemeden paypal ile alayım diyorum. bu durumda elimde bir adet fazla acılmamıs eu box olacak. ayriyetten elimde 2 adetde acılmıs ve warsongda karakteri olan account bulunmakta. gecen hafta özelime gelen kişilerin çok uc talepleri oldugundan accountları vermedim. bu hafta daha makul istekleri olan birileri çıkarsa accountları verebilirim. eu account(acılmamıs box): paypalla alış fiyatına (80 ytl civarı olacak tahminimce) us account (2 adet aktive edilmiş): maliyetine vereceğim [Bu mesaj copperelf tarafından 11 Şubat 2005 16:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 EU box u ben alırım ankarada elden[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam [Bu mesaj Pirvan tarafından 11 Şubat 2005 16:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 eu box'u ben alayım dicem de, kıbrısta portlar kapalı gidiyim açtırabilirsem oynarım bakayım tabii o zamana kadar Türkiye'de de satış başlamış olur :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eğer paypalla alacaksan başka türlü de olsa ben sana parasını vereyim elden bana da al kredi kartımda arıza var bu nedenle hala sap gibi bekliorum.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Hordish MannerDefence Officer Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reumer Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 hüseyin abi bende alabilirim senden :) /Azmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar