menace Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 az önce telefonda konuştum....siteyede yazmışlar... 14 şubatta kargoya vermeye başlıyolar WoW u....yani salı günü elimde olacak....bilginize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 oyuncak ettiler[signature][hline]shinsetsu desu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neyse bu sefer en azından kesin yani aral getirmiş bandrol cıktı denıyor satarlar heralde artık[signature][hline]Retailde görüşürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedBaron73 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 maymun ettiler bizi.[signature][hline]HordishManner Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kutay_can Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ya basvuruyu nerden yapacaz ??? halaa bulamadım ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nasıl ya haftaya ??? ne alaka sımdı??[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 neden sendit.comdan sipariş vermediğinizi anlamış değilim hala. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: kutay_can, 11 Şubat 2005 17:22 tarihinde demiş ki: ya basvuruyu nerden yapacaz ??? halaa bulamadım ... http://www.avaturk.com/Avaturk/urun_detay.aspx?ProductID=898 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 verdım ve su anda yola cıkdı ama ogrenmek ıstıyorum tc satıs olacakmı olmaycakmı? ona gore burdanda alabılırım[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuddusi Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 avadan aldıysanız yola çıkmadı pazartesi gönderilmeye başlanacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 nukem ortalıkta sendit.com dan 6 günde geldi diyen tipler var. 65milyona. vay yalancılarr :) benim acelem yok otursun herşey yerine kassın millet lvl'ını eheh oynarız bi gün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bende senditi bekliyorum daha yola cıkmadı benim.ki 1-2 haftayı bulur deniliyo gelmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
behran Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 uçakla tr ye gelio 2-3 gün enfazla ama gümrüktü postaydı uzatıo süreyi[signature][hline]status: Item Shipped (10th Feb 2005) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Eğer pazartesi Avatürk göndermeye başlayacaksa,Aral şirketide pazartesi satışa sunacak demektir,yani bayilere yollayacaktır. Çünkü oyunlar gelmiş ve Kültür Bakanlığından Oyun için izin bekliyorlarmış yani bandrol ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 17:38 tarihinde demiş ki: fistan sendit 3 haftada falan getiriyo bunlar 14 şubatta yani p.tesi dağıtacaklarını söylüyolar. + olarak ülkeye gelmişken buradn alalım ki daha çok orjinal oyun gelsin. Ya bilmiyorum aradım bugün aral'ı ne zaman gelicek diye bandrol bekliyoruz tarzı ilginç bişi söyledi haftaya diye tahmin ediyoruz dedi. eyvallah dedim bende nukem ne 3 haftası nerden biliyorsun 3 haftada geleceğini? adamlar en gec 15 gun içinde elinizde olcak diyor atıyorsun bence..[signature][hline]Rip off this lace that keeps me imprisoned But beware the enchantment for my eroticism is your oblivion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Arkadaşlar sitede hala 20 şubat yazıyo??[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sendit.com da wow kalmadı! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 ben olsam gidip bi dükkandan alırdım yani aralı beklerdim şimdi yine 14 şuvat deyipte oyun 21inde çıkıyo falan derler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CrayTotem Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Evet 14ü gördüm şidmi.. Aradınızmı kesin 14mü arkadaşlar..? =)[signature][hline]Haksızlıgın Önünde Eğilmeyin ; Eğer Haksızlığın Önünde Eğilirseniz.... Hakkınızla Birlikte Şerefinizide Kaybedersiniz.!! Cray Totem/sNaKe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elladan Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 abi öne alınmış daa noolsun :D:D:D oleeyy olee olee oleeeyy, wowowowow, wowowowow! ben de zaman nası geçecek diodum:)[signature][hline]~~~~~~Éärenwén~~~~~~ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 said: Nukem_Verite, 11 Şubat 2005 17:38 tarihinde demiş ki: fistan sendit 3 haftada falan getiriyo bunlar 14 şubatta yani p.tesi dağıtacaklarını söylüyolar. + olarak ülkeye gelmişken buradn alalım ki daha çok orjinal oyun gelsin. Ya bilmiyorum aradım bugün aral'ı ne zaman gelicek diye bandrol bekliyoruz tarzı ilginç bişi söyledi haftaya diye tahmin ediyoruz dedi. eyvallah dedim bende yok 3 ayda getiriyo sendit.[signature][hline]Wow da Japonyadan bi adamla konustum evinde 8mbit baglantısı varmış.Ofiste 24mbit.Teşekkürler Türkiye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bosuna heyecan yapmayin dogru cıkmaz bu tarihler rahat 1 hafta uzar bi de sucu kultur bakanligina atarlar bandrol vermiyolar yapacak bisiyimiz yok diye..dogruysa tabiki guzel olur ordan alanlar icin.. ama sahsen ben gormedim avaturk su tarihte getirecez diyip getirdigini bu on siparis olayini atiyolar ortaya millette kuzu kuzu bekliyo ornek vermek gerekirse JTL onsiparisi diye bisi ortaya attilar 1 ay sora geldi half life 2 dediler ilk once 25 ocak ti hala gelmedi bu wow niye onlardan farkli olsun ki bence bu bandrol isi de tam bi uydurma tamam bandrol vermesi sart Kultur B. lıgının ama bole uzun biseyde degildir..yukarda dedigim gibi 14 subat olunca arayacaksiniz hala bandrol bekliyoruz diyecekler.. sendit e de laf atanlari anlamiyorum ben ordan aldim cok iyi bi hizmetleri var..iyiligi derken mail atiyosun hemen cevap geliyo ilgililer vs..boyle bi firmayi tanidigim icin gercekten cok mutluyum ilerdede dvd oyun vs ne ariyosam burdan alirim.. turiyede ki online alisveris sitelerini falan gelistirme olaylari palavra..dogru duzgun bi sistem kurarsin..normal bi fiyata satarsin (65 lira nerde 94 lira nerde)..bunlar olmadan gelismez bu olay..sahsen ben wow u 30 lira fazla verecek kadar sevmiyorum bunun icin 1 haftada beklerim 2 haftada..(bu kadar beklmez bile en gec haftaya cuma falan elimde olur oyun..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tangerine Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 sendit.com 3 ayda getirmiyor lütfen kandırmayalım insanları 1 yıl sürüyor gelmesi. ben gelecek sene başlayacağım inşallah... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackWolf55 Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 mantıklı bır laf duymak ıstıyorum arkadaslar ben samsundayım sendıtden sıparısım su anda yolda kac gunde elımde olur tahmını olarak?[signature][hline]Server---6 Troll Rogue--Melih Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 way iyi güzel demişsin de sen kendın yapıyorsun kendı aldıgı yeri koruma muhabbetini burda sendit kimse kötü demiyor kötü diyen varmı? ben görmeıdm gören olursa sölesin herneyse ben zamanında sendit sipariş vermedim bu yuzden tr den almaya karar verdım bakalım aral getirmiş bandrol zart zurt diyorlar sorun değil çünkü ben yine sendit bekleyenlere göre erken giricem :) iyi eğlenceler sizlere BL görüşmek üzere. melih abi sende zırt pırt ne zaman gelıcek dıyorsun alla alal gelıcek elbet abi nedir bu heyecan yani seni gören 40 yıllık mmorpg sanıcak sanki ilk girip para kasıp ebayda gold satıcan :) bırak kasma gelir elbet [signature][hline]Retailde görüşürüz... [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 11 Şubat 2005 21:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar