Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Stajyer Ehliyet hk

PinkTelya

Öne çıkan mesajlar

said:
Infeqted, 18 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki:
oyle birsey yok
kurs suresi biraz uzuyor
18 inde baslsayip 2 yil stajyersin
hersey ayni
100 ceza puani doldurursan ehliyetin aliniyor

arkadaşım yanlışın var git bir kurs sahibine sor öğren.100 puanla alınıyosa normal ehliyet de 100 puanla alınıo o zaman staj ehliyetinin ne anlamı kaldı.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.milleti de yanıltmayın.[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Infeqted, 20 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki:
stajyer ehliyetin mantigi
normal bir surucuye gore daha az hata yapma sansin var
rakami yanlis hatirliyo nolabilirm ama sanirim normal surucunun 4 te biri kadar hata puani

bak ben eminim ama sen emin değilsin.daha önce saydığım gibi 3 suçtan(hız,kırmızı ışık ihlali,alkollü araç kullanma)2 yıl içinde2 defa yakalanırsan ehliyetin iptal olur ve tekrar kursa gidersin.yakalanmazsan ehliyetin normal ehliyet olur.bilginize..[signature][hline]RareBee
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kendercik, 18 Kasım 2004 15:47 tarihinde demiş ki:
yanında birisinin bulunması gerekliliğini bir türlü kendi mantık sınırlarım içerisine sığdıramadım.

Eğer trafik kurallarını ihlal edersen ceza puanını yanındaki ehliyetli insana yazıyorlar mantığı buymuş olayın . Öyle duydum ben.
Sosyal ağlarda paylaş

Özel mesaj kullanın.

Yanında birini bulundurma olayı bana da pek mantıklı gelmedi. Farkı en ufak cezada tekrar kursa gitme zorunluluğu şeklinde duymuştum zaten. Bu arada trafik kontrolleri ne kadar düzgünki allah aşkına? 2m enindeki sokağa çift taraflı park eden arabaların yarattığı rezilliğe ceza verildiği güne kadar trafik kanunları saçma gelecek bana.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]
ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b]
Sosyal ağlarda paylaş

almanyada fln ole yanında bırı olmadan oda 16 da basladıın ıcın bızım akrabaların cocuu var 1 da a.q ortalıın sonra bıtıo normal ını alıo ehlıyetın.yanı turkıyede ole deıl dıe bılırıom ben.[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 ay sonra ...
ya gıcık olduum sey ben kesın stajer e kalıormda cok ıı sekılde araba kullanıorm manevra fln perfect ama stajer olcam hadı alkol den yırttkda hız dan ayvayı yıcem gıbı gelıo bıde yuanında buyuk olunca onun ehlıyetıne yazxdırıla bılnıomu olese annemınkıne yazdırrm lol :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca?
23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki
İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
ghaldszar, 18 Kasım 2004 15:48 tarihinde demiş ki:
Olsun olsun hatta yanında ehliyetli biri olmadan trafige de cıkamasınlar. Çıkarlarsa da sonsuza dek ehliyetleri ellerinden alınsın. Alkollu yakalanırlarsa ya da 3 kere kırmızı ışık ihlali yaparlarsa da bir trilyon ceza 5 yıl hapis ömür boyu ehliyetten men de versinler. Ehliyet yaşı da 21 olsun. Ehliyet almak için de Trafikten bir kişiyle en az 100km yol yapılma zorunlulugu da getirilsin.
Yetti artık milletin kamikazelikleri ve kural bilmezlikleri.

Ruh hastasımısın,yoksa dünyada ehliyeti olan tek insan olarak tarihe falanmı geçmek istiyorsun?
Sosyal ağlarda paylaş

bi ark dan duydum sürücü kursuna sormuş msn de söledii ni aynen c/p liom
Bende öyle biliyordumda Nissanda kayit olamk icin sordum Stajyer konusu acildi. Herkes bunu bekledi ama öyle bir uygulama yok halen normal ehliyet sinavlara girip normal ehliyet aliyorlarmis... Yil sonunda yürürlüge girecek mis[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...