rarebee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Infeqted, 18 Kasım 2004 20:14 tarihinde demiş ki: oyle birsey yok kurs suresi biraz uzuyor 18 inde baslsayip 2 yil stajyersin hersey ayni 100 ceza puani doldurursan ehliyetin aliniyor arkadaşım yanlışın var git bir kurs sahibine sor öğren.100 puanla alınıyosa normal ehliyet de 100 puanla alınıo o zaman staj ehliyetinin ne anlamı kaldı.bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmayın.milleti de yanıltmayın.[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YSidiousY Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 nerden geldi bu stajer ehliyet olayı ne saçma...[signature][hline]Prima, Quae vitam dedit,hora carpsit Nascantes morimur,finisque ab orgine Uzaylıda olsa,insan insandır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 stajyer ehliyetin mantigi normal bir surucuye gore daha az hata yapma sansin var rakami yanlis hatirliyo nolabilirm ama sanirim normal surucunun 4 te biri kadar hata puani[signature][hline]café del mar´dan carte blanche´ye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gadabriel Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Walla ben o işi hallettim... cumartesi direksiyon sınavım var aralık başı ehliyet elimde :)[signature][hline]Son nefesimde elimi sen tutacaksın,son sözlerimi bir sen duyacaksın!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rarebee Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 19, 2004 said: Infeqted, 20 Kasım 2004 00:15 tarihinde demiş ki: stajyer ehliyetin mantigi normal bir surucuye gore daha az hata yapma sansin var rakami yanlis hatirliyo nolabilirm ama sanirim normal surucunun 4 te biri kadar hata puani bak ben eminim ama sen emin değilsin.daha önce saydığım gibi 3 suçtan(hız,kırmızı ışık ihlali,alkollü araç kullanma)2 yıl içinde2 defa yakalanırsan ehliyetin iptal olur ve tekrar kursa gidersin.yakalanmazsan ehliyetin normal ehliyet olur.bilginize..[signature][hline]RareBee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: Kendercik, 18 Kasım 2004 15:47 tarihinde demiş ki: yanında birisinin bulunması gerekliliğini bir türlü kendi mantık sınırlarım içerisine sığdıramadım. Eğer trafik kurallarını ihlal edersen ceza puanını yanındaki ehliyetli insana yazıyorlar mantığı buymuş olayın . Öyle duydum ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elexaa Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 adamakıllı kullanırsanız ne polis ceker sorgular nede yanınızda birisini bulundurma gereksinimi duyarsınız[signature][hline]Yalnızlık paylaşılmaz Paylaşılsa yalnızlık olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 said: prozzak, 19 Kasım 2004 16:58 tarihinde demiş ki: Heyd eywalla laf sokmuşsun bana ama sen git biraz paralel park çalış zuhahahah :D sen kendi park etme kaabiliyetine bak önce başkalarına laf ederken :) seninde ilk zamanlarını biliyoduk :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 20, 2004 Özel mesaj kullanın. Yanında birini bulundurma olayı bana da pek mantıklı gelmedi. Farkı en ufak cezada tekrar kursa gitme zorunluluğu şeklinde duymuştum zaten. Bu arada trafik kontrolleri ne kadar düzgünki allah aşkına? 2m enindeki sokağa çift taraflı park eden arabaların yarattığı rezilliğe ceza verildiği güne kadar trafik kanunları saçma gelecek bana.[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected] ek$i:topluignebasi | WoW: Narcosis, Qui[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 21, 2004 almanyada fln ole yanında bırı olmadan oda 16 da basladıın ıcın bızım akrabaların cocuu var 1 da a.q ortalıın sonra bıtıo normal ını alıo ehlıyetın.yanı turkıyede ole deıl dıe bılırıom ben.[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 22, 2004 ben boydan boya marşpiel çizmedim direkt minbüse geçirdim :D sende pişceksin yawaş yawaş :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 31, 2005 yanı artık bu olay warmı ben buyuk ıhtımal subat 20 gıbı basvurcam stajermı olcam sımdı bohukk[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya gıcık olduum sey ben kesın stajer e kalıormda cok ıı sekılde araba kullanıorm manevra fln perfect ama stajer olcam hadı alkol den yırttkda hız dan ayvayı yıcem gıbı gelıo bıde yuanında buyuk olunca onun ehlıyetıne yazxdırıla bılnıomu olese annemınkıne yazdırrm lol :)[signature][hline]tavuklar çiçek açmış poğaça nerede madem yuzme bılmıyodun niye çıktın ağaca? 23/7/2004 13:49 GMT +2 de şero demişki İki kedi tanırım birisi Türk Şerafettin biriside Gavur Garfield. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 1, 2005 ya eziet be kardeşim yazık kolay gelsin stajer ehlieti alacaklar. Iyi bi dalga geçeriz ama :P[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genor Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 said: ghaldszar, 18 Kasım 2004 15:48 tarihinde demiş ki: Olsun olsun hatta yanında ehliyetli biri olmadan trafige de cıkamasınlar. Çıkarlarsa da sonsuza dek ehliyetleri ellerinden alınsın. Alkollu yakalanırlarsa ya da 3 kere kırmızı ışık ihlali yaparlarsa da bir trilyon ceza 5 yıl hapis ömür boyu ehliyetten men de versinler. Ehliyet yaşı da 21 olsun. Ehliyet almak için de Trafikten bir kişiyle en az 100km yol yapılma zorunlulugu da getirilsin. Yetti artık milletin kamikazelikleri ve kural bilmezlikleri. Ruh hastasımısın,yoksa dünyada ehliyeti olan tek insan olarak tarihe falanmı geçmek istiyorsun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 ya cok kötü oldu ya ne yapcaz simdi 2 sene onunla mi ugrasicaz..[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
micha Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 bizimkilere dedim alın bana ehliyet diye dinletemedik stajyer olacaz elimiz mahkum :([signature][hline]fizban, 02 Kasım 2004 20:31 tarihinde demiş ki: fenerde eksik nobre var, ama fenerde umut yok :) Be Pro ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 8, 2005 satajyer olmak tmm da bide alay konusu olcaz orasi kötü....:(:(:(:(:(:( ehuehu[signature][hline]*Bu yaziyi farkedersen, ki farkedeceksin ki, bu yaziyi farketmen ya da farketmemen hiç fark etmez.Sen en iyisi bu yaziyi hiç fark etme...* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 11, 2005 bi ark dan duydum sürücü kursuna sormuş msn de söledii ni aynen c/p liom Bende öyle biliyordumda Nissanda kayit olamk icin sordum Stajyer konusu acildi. Herkes bunu bekledi ama öyle bir uygulama yok halen normal ehliyet sinavlara girip normal ehliyet aliyorlarmis... Yil sonunda yürürlüge girecek mis[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunch Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 12, 2005 heh 2 senedir yıl sonunda yürürlüğe giriyor :D[signature][hline] MSN : [email protected] -- CoH: Hüsamettin Invul Tanker LvL 22 -- arcane, 10 Şubat 2005 09:35 tarihinde demiş ki: genç, körpecik zihinlerin sağlıklı gelişimi için heteroseksüel bi forum isteriz! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar