Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ben sadece belirli bir klasörde çalıştığımı sanırken, meğersem finder/all my files sekmesinde çalışıyormuşum. sil dedim hepsini klasörde çalıştığımı düşünerek, başladı her şeyi silmeye tabi. durdurdum, ULAN 32 bin dosya nereden siliyorum diye görerek. şimdi son dönem üzerinden çalıştığım 9 bin dosyayı sildim. aferin. hepsi trash te duruyor, ama toplu olarak geri al yok. tek tek yapacaksın. time machine kurulu, ama o da klasör bazında geri alıyor galiba. iyicene karıştıramayayım diye kurcalamadım onu. HILFE! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 noob. https://apple.stackexchange.com/questions/38202/is-there-a-way-to-auto-put-back-everything-in-trash edit: verilen script'ler 2013'den. kuvvetle muhtemel calisir ama 2017 versiyonunu bulmak isteyebilirsin oncesinde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 nefes alamıyorum öyle düşün. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Ben aynisini 10bin musterinin yedeklerinin oldugu NAS'a baglanip yapmistim. Silememisti neyseki alet. Ne silecegini hesaplamasi bile saatler surunce ayiktiydim. hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 ya altına biri Sierra için not eklemiş ; This worked for me on macOS Sierra. FYI: key code 126 is up and key code 51 is backspace. You can modify the 3 lines key down ... key up ... to one: key code 51 using key command down. (This is adapted from another answer. Files restored to my desktop wanted my system password, which messed with this script. I cancelled those and manually restored those few. ne diyor ki şimdi bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 time machine ile user klasörümün bir önceki snapshot una baktım, 200 gb fark var. sonuçta sadece benim user dosyalarını gösteriyordur bu all my files sekmesi. ordan bi deneyeceğim geri almayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Grego said: ya altına biri Sierra için not eklemiş ; This worked for me on macOS Sierra. FYI: key code 126 is up and key code 51 is backspace. You can modify the 3 lines key down ... key up ... to one: key code 51 using key command down. (This is adapted from another answer. Files restored to my desktop wanted my system password, which messed with this script. I cancelled those and manually restored those few. ne diyor ki şimdi bu O script senin elle yapacagini kodla yapiyor. Arada sifre sormus macos, script sacma sapan tuslara basinca sicmis oralarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 kodu soyle kisaltabilirsin demis once, sonra da bazilari desktopa donmek icin password istemis onlari da elle hallettim demis gibi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 time machinede de yemedi aynı sebeple, user klasörümü geri alırken arada bir şeye hata verdi, kapadı direkt. ne izni vermek lazım ki, sormaması için Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 üh, çok güzel sıçtım. geri alırken desktop böyle böyle bir klasördür, bak aynısı var, ikisi de dursun mu yoksa replace mi dedi. bende niye ikisi de durcakmış yee diye replace e bastım bi güzel. sonuç ; işlem yarıda kesildi, desktop da gitti. kjnsfgb. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 abi bi dur bi bilene goster allah icin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 yok böyle random gülmeler backup a güvenmem sebebiyle. en kötü ihtimal bugünün sabah backup ına döneceğim. iş bilgisayarında çalıştığın son 30 bin dosyayı silip nereye gülüyorsun yoksa. kan almazlar, direkt bana verirler kan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 grego'ya tetris bile emanet edilmezmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 backup tan yüklüyorum, 9 saat sonra bitecek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 19, 2017 eh iyi arada cay falan icersin, misir patlatirsin gecer sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ya gözünü seveyim macOS un, hiçbir şey olmamış gibi yüklemiş her şeyi eski haline, açmış masaüstünü, yarım kalan programları bile açmış, öyle beklemiş beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Ondan sonra ama mac pahali. n00b saver adamlar, daha naapsin. tsisisi hadi gecmis olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bright Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 #WINdovzda ctrl+z yapınca geliyor hepsi geri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 ben hep 50 dosya sildigim icin problem olmuyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Mac'i evde wifi'a bagladigim an backup aliyo time machine ve cok sorunsuz. Pek memnunum. Vindozda benzer seyler icin baya ugrasmak gerekiyo ki time machine'in olayi sadece file restoration degil, direkt OS'u restore ediyo. laptop'i kaybetsem, gidip yenisini alsam, son backup'a donebiliyorum cat diye network ustunden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Peregrin Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 20, 2017 Grego said: ya gözünü seveyim macOS un, hiçbir şey olmamış gibi yüklemiş her şeyi eski haline, açmış masaüstünü, yarım kalan programları bile açmış, öyle beklemiş beni. yörük modunda açmışsın iyi olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grego Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 peki, all my files sekmesi görünce restart çeken finder a ne diyorsunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
neutrino Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Sen mac kullanma artik abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sardalya Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Tim said: time machine'in olayi sadece file restoration degil, direkt OS'u restore ediyo. laptop'i kaybetsem, gidip yenisini alsam, son backup'a donebiliyorum cat diye network ustunden. cok iyiymis su. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tim Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 10, 2018 Ya burada azicik yanlis anlatmis olabilirim. OS imajini geri yazmiyor. Eski OS ustundeki tum user folder'ini, ayarlar ve app'lerin ile birlikte geri yukluyor. Guncel OS + eski OS'daki sana ait, senin ekledigin hersey gelmis oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar